בואו ננחש מי
השבוע

בואו ננחש מי
השבוע

יש לו/ה פחד קיצוני מאש .

יודע/ת לנגן על פסנתר.

מטורפ/ת על גבהים.

לא יודע/ת לרכב על האופניים (ונמאס לו/ה מאלה שמציעים ללמד
).

יש לו/ה חולשה למתופפים/ות.

מאוד אוהב/ת לתקן דברים.

מזהים את ה-
הגיע הזמן לנחש

haych

New member
ג'ינג'ר? ותודה לך פרפרי, על שהיית כוכבת השבוע שעבר!

לא עוקב אחרי התוצאות והטבלה משבוע לשבוע..

ולכן סליחה אם סתם זרקתי הצעה שכבר לא אקטואלית.
רואה 66?
למרות שחשבתי גם שגי'נג'ר.

די, אני על הריצפה פה בגללך
ואכן את צודקת- זוהי לימור

מוזמנים להתחיל לשאול שאלות את לימור

חח לא תודה!

אני בכיף אבוא לארה״ב, ואני אכן מתה על גבהים, אבל צניחה היא לא my cup of tea..

זו תחושה של חוסר שליטה מוחלט ליותר מדי זמן..

לא חושבת שנפילה חופשית ממטוס תעשה לי טוב

Ginger L Honey

New member
יש לך הרבה יותר שליטה ממה שאת חושבת:)

נכון, שרוח אינה דבר צפוי במאה אחוז. ולא משנה כמה מנוסה תהי לא כל הנחיתות מושלמות, אבל זה כ"כ שווה את זה!
קבלי וידאו מעניין על הבחורה היחידה בצוות הצניחה של רדבול.
בשלב מסויים בוידאו היא מתעופפת במנהרת רוח עם הבנות של SiS- Sisters in skydive גם אני חברה בSiS, אך אני עדין אחות קטנה
ועוד רחוקה מלעופף כמותן עם הראש למטה...
&nbsp
[URL]http://www.redbull.com/us/en/adventure/episodes/1331689512679/miles-above-series-ep-7[/URL]

DogsPCI

New member
אההה ג'ינג'ר, אני יכול רק לקנא בכם :) גם אני מעדיף להשאר על

כדור-הארץ...
.
&nbsp
מה שלומכם? הכל בסדר?

Ginger L Honey

New member
חוץ מזה שמתחיל להיות קר

אנחנו בסדר

&nbsp
ואנחנו עדין באותה שכבת אטמוספירה כמו כולם. הצניחה הכי גבוהה שלי היתה מ 14.5 אלף רגל.
לפי גוגל זה מעט פחות מ 4.5 ק"מ גובה.
&nbsp
אתה היית חסר פה בימים האחרונים:)
&nbsp
&nbsp

מפחיד בטירוף

הייתי עושה צניחה פעם אחת רק בשביל לומר את המשפט האלמותי - I can see my house from here..

יאללה שאלות יאללה

לימורי!
אני ממש שמחה שאת חלק מהפורום הזה
.
&nbsp
והנה שאלותיי:
&nbsp
- מה סופסוף גרם לך לצאת ממעגל הסמויים ולהתחיל לכתוב ולהיות פעילה יותר בפורום

&nbsp
- למה את למעשה לא יודעת לרכב על אופניים

&nbsp
- במה האהבה לגבהים מתבטאת

&nbsp
- באיזה גיל למדת לנגן על פנסתר
האם את עדיין מנגנת

&nbsp
- איזה סגנון סרטים את אוהבת לראות

מעולם לא הייתי סמויה בפורום הזה, פשוט חשבתי שהוא יותר מיועד לתפוסים מבינינו, והאמת שמה שהביא אותי אליו זו את - שלחת לי מסר פעם כשעוד ניהלתי את הפורום שלי ורצית לתת לי פינה קבועה שהנושא שלה יהיה הרומנטיקה בחיי הזוגיות.
הייתי בתקופה קצת פחות טובה בפן האישי בזמנו אז לא ממש יכולתי.. אבל זה גרם לי לקפוץ לפה מדי פעם - ואחרי היעדרות ארוכה שבתי. את בהחלט הסיבה העיקרית.
אוי אוי הרכיבה על אופניים.. חח הסיפור הכי קלאסי בעולם, כילדה ניסיתי, נפלתי ומאז לא נגעתי שוב.. האמת שזה קצת מוזר, יש לי חשש מאופניים אפילו כשאחרים רוכבים, לא יודעת בדיוק ממה זה נובע, כנראה זה נראה יותר מדי לא יציב.
האהבה לגבהים? כל דבר שתרצי. זה הכי מושך אותי בעולם, אני מאד אוהבת את הרגשת החופש וסוג של ריגוש + פחד שיש בגבהים.. מרגישה הכי משוחררת בעולם. אני נורא רוצה לבקר בכמה מקומות ספציפיים בעולם שבהם יש רצפת זכוכית בגבהים - גרנד קניון, שיקאגו, ובסין יש מסלול הליכה כשבצד אחד יש חבל כ״מעקה״ ולמעשה זה שביל צר מאד על צוקים גבוהים.. מתה על כאלה
אממ.. התחלתי לנגן בגיל 13 בערך, השתתפתי ברסיטלים כמה שנים .. לצערי היום אני כבר לא מנגנת . אולי בעתיד
סרטים אני מאד אוהבת בכללי, חולת קולנוע - מאד אוהבת מתח פעולה , ופעולה קומי
הכי לא סובלת דרמה.

tal902

New member
גם לי יש שאלות לגברת לימור

קצת יצא לי לקרוא תגובות שלך לכל מיניי נושאים. התגובות היו מאוד "אקדמיות" , מכילות (לגבי שני המינים)סוג של תשובות בית ספר כאלו, סטייל יצאו מז'ורנל של איזו יועצת זוגית.
האם את בוגרת סדנאות קורסים כאלו ואחרים למציאת זוגיות/העצמה נשית של למשל: שרון רובינשטיין או איריס בר און ודומיהן?

ממש ממש לא ..

אני מתעבת את כל הסדנאות האלה וכל הקשור לזה, שרון רובינשטיין מלמדת נשים להתנהג כמו פרינססות מפונקות ותלויות
הכי רחוק ממני בעולם בערך!!! ואין לי מושג מי זה השני.. כל מה שאני כותבת בא או מנסיון שלי או דעה אישית , שום דבר מעבר.

למעלה