מעולם לא הייתי סמויה בפורום הזה, פשוט חשבתי שהוא יותר מיועד לתפוסים מבינינו, והאמת שמה שהביא אותי אליו זו את - שלחת לי מסר פעם כשעוד ניהלתי את הפורום שלי ורצית לתת לי פינה קבועה שהנושא שלה יהיה הרומנטיקה בחיי הזוגיות.
הייתי בתקופה קצת פחות טובה בפן האישי בזמנו אז לא ממש יכולתי.. אבל זה גרם לי לקפוץ לפה מדי פעם - ואחרי היעדרות ארוכה שבתי. את בהחלט הסיבה העיקרית.
אוי אוי הרכיבה על אופניים.. חח הסיפור הכי קלאסי בעולם, כילדה ניסיתי, נפלתי ומאז לא נגעתי שוב.. האמת שזה קצת מוזר, יש לי חשש מאופניים אפילו כשאחרים רוכבים, לא יודעת בדיוק ממה זה נובע, כנראה זה נראה יותר מדי לא יציב.
האהבה לגבהים? כל דבר שתרצי. זה הכי מושך אותי בעולם, אני מאד אוהבת את הרגשת החופש וסוג של ריגוש + פחד שיש בגבהים.. מרגישה הכי משוחררת בעולם. אני נורא רוצה לבקר בכמה מקומות ספציפיים בעולם שבהם יש רצפת זכוכית בגבהים - גרנד קניון, שיקאגו, ובסין יש מסלול הליכה כשבצד אחד יש חבל כ״מעקה״ ולמעשה זה שביל צר מאד על צוקים גבוהים.. מתה על כאלה
אממ.. התחלתי לנגן בגיל 13 בערך, השתתפתי ברסיטלים כמה שנים .. לצערי היום אני כבר לא מנגנת . אולי בעתיד
סרטים אני מאד אוהבת בכללי, חולת קולנוע - מאד אוהבת מתח פעולה , ופעולה קומי
הכי לא סובלת דרמה.