הנה סוף סוף זה עלה

ושימו לב שגם להם יש גילה אדרעי משלהם

שמאיימים להשבית את הרכבות בזמן האולימפידה כמו איגודים קומוניסטים לרפואה או רכבת גם אצלנו...
 
שטויות הלונדונים מחכים בהתרגשות כמו כל אנגליה

ואת זה אני אומר כלונדוני. אז הוא מצא איזה קשישה שקיטרה קצת ויש כמה ארגוני עובדים שמנסים לשפר קצת את התנאים לרגל האירוע מה הביג דיל?
 
איך אתה מסביר את העלות האסטרונומית בפועל

ההצהרות של העסקנים, כפי שעולה מהכתבה?
 
אולימפיאדה זה עניין יקר מה לעשות

וגם בפרויקטים קטנים בהרבה קורה שההערכה המקורית היא קטנה מדי. נכון להיום לפי מה שהבנתי החלק של התקציב שממומן על ידי המגזר הציבורי (כלומר לא על ידי ספונסרים וזכויות שידור) הוא שישה מליארד פאונד. יש כאלה שעדיין חוזים שהאולימפיאדה תגרם ברווח (אגב האולימפיאדה הקודמת בלונדון ב1948 נגמרה ברווח וזו הייתה הפתעה גדולה) אבל גם אם הם טועים ההערכה היא שהבום שזה ייתן ללונדון ולבריטניה ישתלם בסופו של דבר כלכלית ושלכל הפחות זה לא יהיה איזה אסון כלכלי בסגנון מונטריאול. נחיה ונראה. אם לשפוט לפי מכירת הכרטיסים הביקוש בבריטניה הוא עצום. לא חושב שהייתה עוד אולימפיאדה שבה כל הכרטיסים לכל האירועים האיזוטריים ביותר (למעט הכדורגל) נמכרו בתוך ימים מיום שהוציאו אותם לציבור. כרגע חוץ מכמה מקטרים מקצועיים (שיש בכל מקום בעולם) יש בעיקר התרגשות וציפייה.

אגב אני לא שותף לבוז הזה שמשתקף במילה עסקנים. יש באמת אנשים בתחום של ניהול ספורט שלא עושים כלום, שהיו ספורטאים במקרה הטוב בגיל 12 ומחזיקים בתפקידי מפתח במשך עשורים מספר בלי שום תרומה ממשית. יש כאלה גם בתחום האולימפי ואני לא צריך להזכיר שמות כאן. אבל גם בספורט כמו בכל דבר אחר ובטח בארגון וניהול של אולימפיאדה צריך מנהלים טובים אחרת שום דבר לא יזוז.
 
למעלה