הקובץ המלא - צפי המשלחת

doron62

New member
נכון מאד בעיקר הסיפא

דרך אגב גם לגבי שטילוב שבכל התחריות האחרונות,פרט לאליפות שאחרי חזרתו בפציעה,הוא סיים על הפודיום.אבל שם זה כנראה תלוי גם בגורמים חיצונים כמו שופטים אז העדיפו להוריד את הרף.ם

nitsansh

New member
השיא של שטילוב זו מדליית ארד

אצל קורזיץ זה זהב... זה 2 מקומות יותר גבוה...

JonJon9

New member
מסכים לגבי סוסו

במיוחד כשנכנס למשלחת על בסיס הישג מיוחד...

JonJon9

New member
הערות משלי:

אלכס שטילוב: ההישג הסביר ממנו הוא מקומות 4-8 בקרקע. לדעתי, מיקומים 6-8 ייחשבו דווקא כהישג לא טוב ולא "סביר".
לגבי קורזיץ: אמרו את זה לפני ואני מסכים: מקום שמיני לא יכול להיחשב כ"סביר". מבחינתי, מקום חמישי ומטה יהיה אכזבה ולא "הישג סביר".
ג'יליאן שוורץ: לדעתי, גמר אולימפי זה לא הישג מעולה, זה הישג מוגזם. מצטער, אבל היא פשוט לא משכנעת אותי ביכולות שלה. במקרה שלה, 4.50 יהיה הישג טוב ולא סביר, לאור הקושי שלה במהלך העונה להשיג את הקריטריון האולימפי.
התעמלות אומנותית: הישג סביר יהיה מקומות 7-5: מעל זה זה יהיה מעולה, מתחת לזה אכזבה.
ומילה על מי שחסר לי במשלחת- אסף זוהר. כשהוא השיג את המקום השביעי בשנה שעברה, מאוד התרשמתי ממנו. חבל שזה לא המשיך והבשיל לכדי הופעה במשחקים.

דןמור

New member
כמה עצוב לראות את היעד של צוברי

אחרי כל המלחמות ובסוף היעד ממנו הוא אפילו לא מדליה -

אני לא קשור לאף צד בסיפור, אבל אין ספק שאם משיח היה נוסע היה כתוב במפורש שהיעד שלו הוא מדליה כי זה היה סביר מאד וגם עם סיכוי גבוה שאכן היה חוזר עם מדליה.

apy ape

New member
מספיק להתקטנן, אנחנו באמצע לרדת על צוברי

ובנימה יותר רצינית: אם הם עצמם עשו אבחנה בין "מדליה" ל 3-6, כנראה שהם עצמם לא חושבים שהסיכוי ל-3 הוא ריאלי

דןמור

New member
מסכים - 3-6 זה לא צפי אמיתי למדליה...

בייחוד שרוב חבריו השייטים לנבחרת מועמדים למדליה.

nitsansh

New member
אבל זה רק אחת מ-3...

מה שזה אומר הוא שלוסטיג ושות' נותנים לו סיכוי של שליש להשיג מדליה לעומת האחרים...

nitsansh

New member
לא זה החשבון שעשיתי...

יש 3 מדליות בכל תחרות (בג'ודו 4). מקום 3 זה רק מדליה אחת.

nitsansh

New member
ה"הישג סביר" הוא.... די סביר

בחלק גדול מהמקרים הייתי מצפה לאותו דבר...
אם מספר אלה שישיגו הישג מעולה יהיה גדול מאלה שישיגו פחות מסביר זה ייחשב לאולימפיאדה מוצלחת...

למעלה