חדשות ועדכונים

Macphista

New member
זה התחיל בכללי

זה התחיל מהראיונות של לאנה, רפאל וקייגן שאמרו שהם לא יודעים מה עתיד הדמויות שלהם מלבד שבוע מראש כשמגיע התסריט.
המשך להאם שחקן צריך או לא צריך לדעת עבור המשחק.
עבר לשחקנים ודרכי התכוננות שלהם לדמות שהם משחקים- שירי הזכירה את דה נירו. כתגובה הזכרתי את קרלייל שגם עובד בצורה זהה וגם משחק בסדרה הזו.
נראה לי לגיטימי. אם יש לך מידע על דרכי התכוננות של שחקנים מהסדרה את מוזמנת לשתף, לי אין.

Shiri from the block

Active member
יסמין הזכירה את דה נירו חח אני הזכרתי את ליאונרדו
והבאתי למעלה גם את סוייר כדוגמא ועוד כמה..

ושוב שימי לב שכל הדוגמאות שצירפת של רוברט מיוחס לסרט ולא לסדרה, זה שני דברים שונים :)

Macphista

New member
ראיון עם קאסט וואנס בקומיקון לונדון

טוב, הכותרת של זה נשמעת הרבה יותר טוב ממה שזה באמת.
אז לקומיקון לונדון נשלחו מעט מאוד אנשים מהסדרה- קייגן קונור טרייסי (הפיה הכחולה), רפאל סברג' (הצרצר) ואחת הכותבות- ג'יין אספנסון (שנחשבת לכותבת מאוד מוכשרת, גם עבדה על באפי בזמנו). גם מי ששיחקה את סינדרלה הייתה שם ויש כאלה שהחשיבו אותה עדיין כשחקנית בסדרה הזו. גם ג'יין בעצם קידמה תוכנית נוספת מלבד זאת.
זה ראיון עם קייגן ורפאל, לדעתי ראיון מאוד אנמי, אבל למה אפשר לצפות כששולחים דמויות שוליות לקומיקון בלי אף דמות מובילה? די מזלזל לדעתי.
בכל מקרה, הדבר המשמעותי ביותר שנאמר כאן, וגם מתקשר למה שלאנה אמרה בראיון הקודם שהעלתי, שהקאסט פשוט לא יודע מה יהיה בהמשך עבור הדמויות שלהם.
מניחה שמצד אחד זה הגיוני, אבל מצד שני... להגיד שדברים יכולים להשתנות ביום? לקבל את התסריט שבוע אחד לפני הצילומים מבלי לדעת פחות או יותר מה עתיד הדמות שלהם? הם גם אומרים שלשחקנים הראשיים אין מושג מה יקרה לדמויות שלהם.
קשה לי לגבש דעה מוחלטת בעניין, מלבד לרחם על השחקנים שלא יודעים מה יקרה איתם מחר ואם צריך לחפש עבודה.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PQPPUPAVOf0

Shiri from the block

Active member
הבלו פיירי ממש יפה יש בה משהו מאוד מאוד סקסי.. חבל שתקעו אותה כנזירה בסדרה

Macphista

New member
פרטים לגבי ה DVD של העונה השנייה

אפשר לרכוש אותו רק מאוגוסט אבל כבר עכשיו כתבו פרטים על התוספות שיהיו לצד הפרקים. מיקוד בהוק, בנשים של הסדרה, וכרגיל סצנות שירדו וbloopers.
(איך אומרים bloopers בעברית? פספוסים?)
מקווה שיעלה במהרה ליוטיוב...

http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/26405026-season-two-dvd-blu-ray-details

Shiri from the block

Active member
כשיהיה לי כסף אני אזמין אותו גם או שאני אחכה בסבלנות לאוקטובר כשאני אהיה בארה"ב ואקנה כבר שם

Macphista

New member
אדי קיציס מספיילר קלות (מאוד) את וונדרלנד |ספ

קשה לי להגדיר את זה כספויילר אמיתי אבל... סימנתי למקרה ש...
בכל מקרה, הוא אומר שוונדרלנד מתרחשת בזמן שאחרי הקללה ושנראה דמות שאנחנו כבר מכירים מוואנס בצורה שונה משהכרנו עד כה- כנראה דמות רעה שנראה צדדים חיוביים שלה? לפחות כך אני קוראת את זה.
http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/26902392-kitsis-teases-wonderland-pilot

Macphista

New member
ממממ

יש את ג'ק קוטלת הענקים- היא קיבלה את הפיטרייה שהקטינה את טייני ממישהו...
ו... גם רמפל הכיר את העולם הזה כי ידע להגיד לרג'ינה לשלוח את קורה לעולם שלטעמו הוא מיותר אבל מתאים לצרכים שלה.
המ, אבל אלה שהזכרתי בעצם לא יכולים להיות שם אחרי הקללה.
אז נשארנו רק עם קורה.
ג'פרסון היה בסטוריברוק בזמן הקללה (ואני לא זוכרת אם סיפרו לנו איך חזר מוונדרלנד ליער המכושף אחרי שרג'ינה השאירה אותו שם כדי להגיע עם כולם לסטוריברוק) והנרי האב כבר מת בשלב הזה.
כנראה שנשארנו עם קורה. השאר אולי יופיעו בפלשבקים לעבר.
לא, רגע, גם קורה לא הייתה שם בזמן הקללה. קורה הרי חזרה עם הוק והם חיכו ביער המכושף עד שהקללה תשבר ואז הגיעו לסטוריברוק.
טוב, לא ברור. אולי למישהו בוונדרלנד היתה אפשרות לעבור בין וונדרלנד לסטוריברוק?
הארנב והמחילות שלו אולי? (חושבת גם על הקרוסאובר)

Macphista

New member
עוד קצת וונדרלנד אולי
לא מטורף

לא יודעת אם זה כזה מרעיש, אבל ג'וש דלאס ואמילי דה ראווין מביעים עניין בקרוסאובר, יש הרהור מהודהד ברקע האם מי שנשאר בסטוריברוק יהיה חלק מהקרוסאובר עם וונדרלנד (שזה יכול להיות ממש מגניב ומתקשר גם למשהו שאדם הורוביץ כתב איפשהו לא מזמן כשהרגיע שבל לא יוצאת מהסדרה ויש עניין במה יקרה לה בסטוריברוק ואת מי היא תפגוש- אולי אנשים מוונדרלנד?!), וטיזר על מרושע חדש בוונדלנד- הג'יני מאלדין.
http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/27363265-is-jafar-heading-to-ouat-in-wonderland

Jimmy Kane

New member

האמת אני אעדיף שג'יני יחזור כי ככה הוא יעזוב את רבולושן, אני שונא אותו שנאת מוות ברבולושן....

Macphista

New member
עוד סדרה שאני לא רואה...

זהו, אני פשוט כבר לא רואה כלום. מלבד משחקי הכס שנגמר עוד מעט.

Shiri from the block

Active member
זה לא הג'יני, זה ג'אפר הג'יני זה היה הג'יני הכחול החמוד

אומנם ג'אפר אחר כך כן היה ג'יני בסרט השני, אבל מה שכתבת קצת מבלבל :)

למעלה