חדשות עולם הלקים! 5.1.13

denush

New member
פוסט שמסכם הרבה מהקולקציות שצפויות ל-2013

http://thepolishwell.blogspot.co.il/2013/01/12-days-of-round-up-upcoming.html

שאת חלק מהקולקציות פירסמו כאן בעבר, וחלק מחדשות....
כמו קולקציית Avant Garden של צ'יינה גלייז
ו Euro-Central של OPI שמדברים עליה כבר כל כך הרבה זמן ועדיין אין סווצ'ים!!! גרר...

אז... לאיזה קולקצייות אתן מחכות?? :)

Slow Cheetah

New member
לקולקציה ההולוגרפית של צ'יינה גלייז

היא אמורה להיות באותו ראש של קולקציית OMG, מה שאומר שהכיס שלי מכין את עצמו להתרוששות כללית, כי כלללללללללללללללללללללללללל, אבל כללללללללללל הקולקציה עומדת להיות שלי

כל פעם שאני קוראת עליה אני פשוט מתרגשת מחדש ולא יעזור כלום.

Slow Cheetah

New member
יש לך לקים מקולקציית OMG??

כי הם פשוט מושלמים

אם לא, את צריכה אפילו לחכות יותר ממני לקולקציה

(אגב, רציתי לשאול כבר מלא זמן - הכינוי שלך, "מיסיס בלק", בא מהארי פוטר, נכון? בלק As in סיריוס בלק)

yaelsn

New member
ממש לא אהבתי את הקולקציה של מריה קארי

מחכה לראות את קולקציית הקוסם מארץ עוץ שלהם

גם את זויה לא אהבתי...

הצבעים של אורלי, צ'יינה, OPI ובאטר לונדון סבירים בעיניי

Slow Cheetah

New member
אני אהיה אגוצנטרית ואספר על חדשות הלקים שלי:

מצאתי 3 לקים שאם אני קונה אותם אני מבחינתי יכולה למות בשקט.
שניים מהם הולוגרפים.
בשביל לקנות את כולם אני כנראה אצטרך למכור כליה (אין לי בית או אוטו משל עצמי, אז זה כל מה שאני כנראה יכולה למכור).
הייתי מספרת לכן איזה לקים אלו, אבל אני מפחדת שיגנבו לי אותם מתחת לאף (למרות שאני בספק שמישהי מכן באמת תסכים להוציא סכומים כאלה על לקים, ובצדק)

הלק "הזול" מבין השלושה כנראה ימכר לי בסכום של כ-30 דולר (לא כולל משלוח
).
המוכר של הלק היקר ביותר לא עונה לבקשה שלי לשלם בתשלומים (או: לא מגיב כלל וכלל).
הלק הלא הולוגרפי (שבתקווה לא יגיע למחיר הגבוהה ביותר) נמצא במכרז לעוד שלושה ימים, מה שאומר שכנראה יגנבו לי אותו למרות ששמתי מחיר מטורף בהצעה שלי.
בטח אף אחת לא קוראת את ההודעה הזאת (או רק את השורה הזאת בלבד), ואם כן - בטח שיעממתי אותה למוות.

חח לא נכון!

קראתי עד הסוף - אבל אני סקרנית, תספרי.

אני מבטיחה לך, אני לא מוכנה לשלם אפילו 10$ על לק. כמעט 7 אני מוכנה חח...

Slow Cheetah

New member
אני רק אספר מחירים

*לק אחד יעלה כנראה 30 דולר (ועוד חמש בשביל משלוח ממה שזכור לי).
*לק שני כרגע עומד על 66 דולר, אני שמתי מקסימום ביד של 90 דולר, בתקווה שזה לא יעלה על זה

*ולק חביב ואחרון (ויקר מאוד) עולה (ללא כל הצדקה) כמעט 300 דולר, מה שאומר כמובן שאני לא יכולה להרשות אותו.
מצד שני, רציתי לקנות משקפיים יותר יקרות מזה (או אייפד ודומים לו), אז חשבתי שאם המוכר יסכים, אני אשלם בתשלומים קטנים יותר כל חודש... אני בספק שזה יעבוד.

בקיצור, למכור בית או כליה אולי יכסה את זה (כי יש עוד הרבה לקים שאני רוצה
)...

Slow Cheetah

New member
חחחח, טוב, נכתוב פשוט מי הם:

Chanel Holographic, Gosh Holographic, Essie Starry Starry Nights

אז, כמו שאפשר להניח, שאנל זה הלק ההולוגרפי המקורי כנראה, כל לק הולוגרפי (כסוף בפרט) - הוא חיקוי שלו באיזשהו מקום (ויש לי הרבה כאלה) - פשוט הוא ו-Gosh מושלמים ואני רוצה אותם כבר כל כך הרבה זמן.
הלק של אסי לעומת זאת... הוא היחידי שאין לו ממש דיופ, ובמיוחד לא כזה שקל להשיג.

yaelsn

New member
חחחחחחח יואוו איזה טירוף!

אבל תעשי מה שעושה לך טוב:)))
ואם את יכולה להרשות לעצמך לחיות את החלום - אז למה לא?

אבל לגבי Starry Starry Nights - בטוח שאין לו דיופ איפשהו?
הלק הכחול של pshiiit למשל, ממש דומה לו, ובטוח שיש אפילו יותר זולים

trilliane

Well-known member
מנהל
את יכולה לפרסם פה בשקט, אין לך תחרות...

גם כשראיתי לקים הולוגרפיים נדירים של (שכחתי את שם החברה, אבל פרסמתי קישור לאיביי לפני כשבועיים) לא היו לי כוונות לשלם $30 על שלושה לקים, אז על לק אחד? נה, אין סיכוי.

אם יש לקים שמוצאים חן בעיניי אבל הם יקרים מדי לטעמי אני מחכה שמחירם ירד או מחפשת הזדמנויות זולות יותר, אבל לא קונה בכל מחיר. הלק היקר ביותר שקניתי עד היום (ואין לי כל כוונה לשנות זאת בעתיד) היה מס' 52 של Nfu Oh (עלה 68 ש"ח, מחיר סופי) וגם זה היה אחרי חיבוטי נפש וייסורי מוח של כמה שבועות ובסוף הרשיתי לעצמי חד פעמית.

Slow Cheetah

New member
טוב, כתבתי איזה לקים אלה, אבל הנה שוב:

Chanel Holographic, Gosh Holographic, Essie Starry Starry Nights

הלק של Gosh הוא הזול מביניהם, והוא כבר לא מיוצר (כאילו, הוא כן, אבל הוא ממש מעפן ולמרבה הצער קניתי את הגרסא החדשה... אתן בטח הייתן אוהבות אותה, לא ראיתי עוד מהזה לק הולוגרפי אמיתי
).
הלק של שאנל ושל אסי כבר לא מיוצרים שנים, ככה שהמחיר לא ממש ירד, והזדמנויות זולות יותר - טוב, לפעמים רוצים את המקור.
אני קונה הרבה לקים יקרים (מאוד), אבל אני מרשה לעצמי את זה - כרגע אין לי ממש דאגה בקשר למחייה שלי ואם זה מה שמשמח אותי, אני אקנה לקים יקרים להחריד ואהנה מזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בסדר, כבר קראתי את הודעתך בינתיים

אני מודה שהולוגרפיים חמודים בעיניי אבל לא מלהיבים אותי בטירוף; קניתי עד היום שני הולוגרפיים של פופה ואחד של Nubar (ועוד אחד של קולור קלאב שנחשב משום מה להולוגרפי אבל הוא ממש לא) והאפקט שלהם חמוד ואכן לא היסטרי, אבל אני מסתפקת במועט.

קני מה שעושה לך טוב, הדברים שכתבתי לא נכתבו כביקורת כמובן; רק כדי להבהיר לך שאין לך כאן מתחרות בסקאלות המחירים האלה אז אין לך ממה לחשוש
. בסקר שנערך כאן ממש בחודש האחרון רוב הבנות הצהירו שהן לא מוכנות לשלם על לק יותר מ-30 ש"ח... (ואלה שכן, אז לא יותר מ-60, ובכל מקרה רק אם הוא מאוד מיוחד).

Slow Cheetah

New member
ואז באות מטורפות לקים כמוני...

הלוואי וגם הייתי מסתפקת בלקים ככה, אבל אני לא, אני תמיד "חייבת" לק נוסף ועוד אחד ועוד אחד ואז עוד עשר, זה לא עובר.

והלקים ההולוגרפים של ניובר לא הכי הולוגרפים שיש, ושל פופה עוד פחות, ככה שאת רחוקה מלהבין על מה אני מדברת

באמת אי אפשר להשוות...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מבינה על מה את מדברת, זה פשוט לא חשוב לי

באותה מידה...
כפי שכתבתי לך, אני מודעת לכך שהאפקט שלהם לא היסטרי (למעשה כשקניתי את Nubar לא ידעתי שהוא הולוגרפי, זה לא היה שיקול) אבל אני מסתפקת במועט. ראיתי תמונות ווידאו של לקים הולוגרפיים בהרבה ורואים את ההבדל, בהחלט! אני לגמרי מבינה על מה את מדברת; האפקט ההולוגרפי אכן מרשים מאוד, אבל הוא פשוט לא מלהיב אותי במידה כזו שאתאמץ לקנות לקים מיוחדים או אשלם כאלה סכומים. את יודעת, כל אחת ומה שמלהיב אותה... מאחלת לך שתזכי במכרזים ותהני מהלקים!

למעלה