חדשות עולם הלקים! 5.1.13

שימילאק

New member
לקים מטריפים

אין ספק שאם הייתי יכולה להרשות לעצמי, הייתי רוכשת גם!

Slow Cheetah

New member
תודה ^^

אף אחד לא יכול להרשות לעצמו את זה, אבל אם ההורים שלך עדיין ממנים אותך ואת לא קונה דברים אחרים בכסף שלך

Slow Cheetah

New member
חחח לקים נדירים נמכרים ביוקר

ובנות חולות כמוני (בלקלקת! D: שם חדש להתמכרות) לא יכולות לעצור את עצמן...

poynter

New member
עם כל כמות האהבה שיש לי ללקים

ולצורת אוסף הזאת, שנחשבת ליחסית זולה מאוספים אחרים.
אבל להתחיל ולשלם 70$ ~280 שקל, על בקבוק עם צבע, נשמע לי ממש תמוה
ואני חס וחלילה לא מבקרת או שופטת אותך.. גם אני ילדה של אבא, אבל מפה ועד לקנות בקבוקים מחיר כזה.... אני חושבת שאפשר למצוא סיפוק גם בתחליפים זולים יותר -ויש כאלה בשפע- תאמיני לי, עם האיביי היום..השמיים הם הגבול בעולם הלקים..... תחשבי על זה

אני רוצה להגיד את מה שאני חושבת

אבל אל תקחו את זה כביקורת, אלא לגמרי כחוויה אישית שלי ואיך שאני מרגישה במצבים כאלה, אוקי?
אני נכון להיום חיה מהכסף שלי, קצבת נכות של ביטוח לאומי, וההורים עדיין נותנים לי כסף פה ושם כדי להקל עליי עם ההוצאות [אני לא גרה בבית].
ולפעמים אני רוצה לקנות משהו, ואני יודעת שיש לי את הכסף רק בזכות זה שההורים עוזרים לי לשחרר את הלחץ, ואני שואלת את עצמי: הם הביאו לי את הכסף הזה כדי שאני אקנה שמלה ב-300 שקל, כשבבית מתחשבנים ונלחמים על כל שקל? הקטע הזה ממש יכול לעשות לי רגשות אשמה קשים...

Slow Cheetah

New member
תראי, אני ממש מסכימה איתך

הבעיה שהכל עניין של פרספקטיבה בחיים...
כרגע ההורים שלי נותנים לי כסף (אין לי ממש אופציה לפרנס את עצמי בזמן שאני חיילת), אז אין לי כל כך את ההרגשה של אין כסף.
אני בטח נשמעת מאוד מפונקת פה וכזאת שמוציאה כל חודש אלפי שקלים על כל מה שבא לה פחות או יותר - אבל אני לא כזאת.
כן, אני קונה הרבה לקים יקרים, אבל מעבר לזה אני לא קונה הרבה דברים מעבר ואני בחיים לא הייתי הולכת ומוציאה כסף סתם ככה אם הייתי יודעת שהמצב נוראי בבית.

בקיצור, נעזוב להצדיק את עצמי או כל דבר אחר - אם יש אופציה לעזור לך, אני אשמח.
אני לא יודעת איך או מה, אבל אם את מעוניינת וחושבת שיש דרך שאני אוכל לעזור - תשלחי הודעה.

yaelsn

New member

במחיר של לק אחד כזה אפשר לקנות קולקציה שלמה של ESSIE או OPI ואולי אפילו להישאר עם עודף

Slow Cheetah

New member
למה לקנות פלאפון חדש כל כך יקר זה לגיטימי?

לאדעת, לקנות פלאפון חדש שעולה אלפי שקלים בלי יותר מדיי סיבה זה לא הרבה יותר לגיטימי בעיניי מאשר לקנות לק מאוווווווווד יקר.
שניהם זה משהו שאנחנו לא באמת צריכים (שלא תביני לא נכון, יש לי פלאפון טוב כרגע, אבל עד לא מזמן הייתי עם מאובן
) ויכולים לחיות בלעדיהם, לגמריי מותרות.
אז באיזשהו מקום יש בחורות שמוציאות את הכסף ה"מיותר" שלהן על אייפון חדש, יש כאלה שעל משקפיים/נעליים/הלבשה תחתונה ויש כאלה שמעדיפות על לקים

yaelsn

New member
חחחח זכותך המלאה

ואת חייבת להראות לנו תמונות כשהאוצרות יגיעו

Slow Cheetah

New member
כמובן ^^

רק שחלקם לא יגיעו, גם אם אני אוהבת לקים ומוכנה לקנות ביוקר, גם לי יש גבולות :'(

Slow Cheetah

New member
חח אני יודעת שאפשר למצוא סיפוקים בזול בהרבה,

אם תשימי לב, רוב הלקים שאני מאוד מאוד רוצה הם הולוגרפים, ויש לי המון כאלה שלא נופלים מה"מקוריים" בהרבה.
הבעיה היא לא שאין לי לק הולוגרפי מספיק או שאין לו משהו דומה מספיק - הבעיה היא שאני רוצה גם את החיקוי וגם את המקור וגם כל לק יפה שנקרה בדרכי

אני מנסה לא לקנות לקים כל כך יקרים בתכלס, אני גם לא אוהבת את זה בעצמי, השאלה כמה אני רוצה לחכות בסבלנות בתקווה שאולי פעם אני אצליח לקנות את הלק ביותר זול, רק שאין לי סבלנות

poynter

New member
אז עוד יותר את מחזקת את דעתי

יש לך לקים הוליגרפיים, והמון.
אז למה להמשיך ולהוציא כסף על דיופים יקרים יותר שגם ככה נראים אותו הדבר כמו הזולים?

trilliane

Well-known member
מנהל
או, חמוד! אהבתי את השילובים שלה

אבל אני מודה שכבר קניתי כ"כ הרבה לקי נצנצים לאחרונה שאני מרגישה מיצוי קל... יש לי תחושה שכבר יש לי כמעט בכל צורה וצבע בשלב הזה...

למעלה