כיצד אתן מאכסנות את הלקים שלכן?

denush

New member
כיצד אתן מאכסנות את הלקים שלכן?

בעקבות המדפים המהממים שהועלו פה ע"י אחת הבנות,
החלטתי לפתוח בשרשור - איך אתן מאכסנות את הלקים שלכן?
מדפים? מדפים מיועדים? קופסאות? מגירות?
ולא פחות חשוב - איך אתן מאכסנות את כל המוצרים הנלווים?.
איך הייתן רוצות לאכסן את האוסף?

(ו... כמה לקים יש לכן באוסף? :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מאחסנת בשלוש קופסאות נעליים שכבר מלאות

ואני צריכה לפתוח עוד אחת... שתבינו, כשהגעתי לפורום לפני שנה הייתה לי אחת חצי מלאה...
זו לא שיטת האחסון האידאלית, אבל היא זמינה, זולה ונוחה יחסית, אז זה מה יש. את המוצרים הנלווים אני מאחסנת בקופסאות קרטון קטנות יותר (שקיבלתי עם משלוחים מהדואר) ואת המוצרים הגדולים שאני קונה בסטוק ותופסים הרבה נפח (צמר גפן, פדים, מסירי לק וכו') פשוט בשקית אחת גדולה. לו היה לי מקום על הקיר הייתי קונה מתלה שקוף, נראה לי הכי מגניב.

אין לי מושג כמה לקים יש לי נכון להיום... לא ספרתי לאחרונה
. אני מעריכה שהמספר בסביבות 130 פחות או יותר.

נ.ב.
אם מישהי מתלבטת בין ח' ל-כ', להלן תשובת האקדמיה: מאכסנים רק בני אדם (באכסנייה, למשל). חפצים מאחסנים.
http://hebrew-academy.huji.ac.il/sheelot_teshuvot/MivharTeshuvot/Pages/29031101.aspx

denush

New member
חח צודקת.... **מאחסנים

זה מה שקורה כשכותבים הודעות לפני ששותים קפה!

dmarcus

New member
אחסון האוסף שלי

שלום בנות,
אני מאחסנת במדפים שבניתי בעקבות סרטון מהאינטרנט, כרגע עומדת על 197 לקים ומחכה לעוד 12 לפחות שקניתי...
את המוצרים הנלויים אני מאחסנת בשידת מגירות פשוטה ממתכת מאיקאה.
יום טוב :)

שימילאק

New member
ניסיתי פעם לעשות את זה

השתמשתי במשטח פלסטיק רך ושקוף ששכחתי את השם שלו

תליתי אותו בכיף ובגאווה על הקיר ואחרי כמה שעות כל הלקים מצאו עצמם על הרצפה

לכן שאלתי ממה זה עשוי כי הדבקה עם דבק חם (באקדח דבק) זה לא מספיק חזק

גמני!

יש לי שניים קטנים יותר משלך, אצלי זה 6 מדפים כ"א.. :)
אני מניחה שגם הרוחב אצלך יותר גדול.

איזה כיף היה להכין את זה, אה?

dmarcus

New member
הכנת המדפים

כן אבל.... אחרי חצי עבודה כבר התעייפתי וגייסתי את בן זוגי לעזרה ובמוצר הסופי לא כל המדפים יצאו לנו באותו גובה אז אני נאלצת לסדר אותם לפי חברות ולא לפי צבעים.
אבל בסופו של דבר זה הפתרון הטוב ביותר והזול ביותר לכמות הלקים שלי...
ותודה על כל המחמאות

trilliane

Well-known member
מנהל
כל הכבוד על ההשקעה!
נראה מוצלח מאוד

אני מודה שלי אין כוח לדברים האלה, לו היה לי מקום הייתי מעדיפה כבר לקנות מוכן וחסל... ואני דווקא בעד סידור לפי חברות, אני חושבת שזה יוצא יפה יותר.

ענבל30

New member
בשלישיית מגירות של כתר פלסטיק

בצבע כחול שקוף.

לא הבחירה העיצובית המושלמת, אבל פתרון נוח מאוד ולא יקר. נכנסים שם כל הלקים (בסביבות 300 בקבוקים) וכל האביזרים הנלווים, ויש מקום לעוד.

למרות הרצון העז לשמור על הסדר, בסופו של דבר יש גם שורת בקבוקים על שולחן המחשב, קופסת נעליים עם הלקים החדשים ואלו שהשתמשתי בהם לאחרונה, מונחת מעל למגירות (עניין של זמינות) ועוד כמה לקים שמסתובבים בבית... העיקר שיש מקום ייעודי

denush

New member
מדפים

לכבוד היומולדת לפני כחודש ההורים שלי קנו לי מדפים ללקים :) לפני כן אחסנתי אותם סתם על כוננית אבל אני ממש אוהבת את זה שאפשר לראות את כל הצבעים ולראות מה בא לי ובכלל זה נראה יפה ולא תופס הרבה מקום.
חוץ מהמדפים יש לי סטנד שולחני שחבר שלי קנה לי ליומולדת, ככה יצא חח, וזה אומנם תופס מקום אבל אני מאוהבת בו! הוא כזה יפה!!

מוכרחה להודות שמאז שיש לי את המדפים ראיתי כמה מקום עוד יש בהם ומאז קניתי לא מעט לקים :)
לאט לאט אני משלימה פערים, אני חושבת שהיום יש לי בסביבות ה-120 לקים. ועדיין יש מקום על המדפים והסטנד...

את המוצרים הנלווים אני שומרת במגירה אחרת בשולחן, ובכל מיני מקומות מפוזרים בחדר, זה לא הכי מסודר אבל אני לא מוצאת כרגע את הזמן לסדר את זה...
אולי ביוני כשאני אסיים את הלימודים!! :)

למעלה