כיצד אתן מאכסנות את הלקים שלכן?

yaelsn

New member
שאלה רגישה

כרגע - בקופסת נעליים אחת
אני כל פעם מוציאה משם את הישנים ומעבירה לקופסאות נידחות, אבל עכשיו כבר אין יותר ישנים ומקולקלים והקופסא מלאה עד אפס מקום...
קיבלתי היום שמיניית לקים, ואני מצפה לעוד רביעייה בתקווה שיסתדר העניין עם המשלוח מאנגליה

צריכה עכשיו למצאו פתרון אחר לאיחסון. או להוסיף עוד קופסא או לעבור לשיטה אחרת...

אם ספרתי נכון יש לי באיזור ה-70 לקים

MoonLullaby

New member
קופסת סכו"ם..

כשאוסף הלק שלי נוצר חיפשתי פיתרון ומצאתי מן קופסת עץ שסכום שקיבלתי הגיע בה.. היא די מוצלחת אבל ברגעים אלו מלאה עד אפס מקום, ואני צריכה למצוא משהו אחר.

יש לי כ70 לקים, וזה אפילו לא קרוב לכל מה שאני רוצה :(

noash5

New member
קופסאות קרטון יפות כאלה

אין לי כוח לצלם, אולי אעלה תמונה אח"כ.
המוצרים הנלווים בתוך תיק "עזרה ראשונה" של מקס ברנר...

הייתי רוצה לאחסן בארונית/על הקיר ככה שכולם יהיו מסודרים בשורה כמו חיילים
אבל לצערי הרב אין לי מקום לזה...

וכמה לקים?! לא מספיק!

הרבה זמן לא ספרתי אבל אני מניחה שבסביבות ה-150.

MyRun

New member
הלקים שלי

מאוחסנים בארון בתוך קופסת קש סגלגלה גדולה שקיבלתי מאמא מזמן, ואין לי מושג מהיכן
לפני כן היו לי קופסאות פשוטות מוארכות כאלו שמיועדות ללקים, אבל הן לא הספיקו בשלב מסוים.
המוצרי הנלויים מאוחסנים בקופסא מהממת שקיבלתי כמתנה עם מוצרים של ללין (אין על הקופסאות שלהם!).
האמת שבדיוק חשבתי להעביר את הלקים דירה, בעקבות הצפיפות בקופסא הסגולה... וראיתי כמה קופסאות ממש יפות בוואו ב6-20 שקל, אני חושבת שאקנה קופסא גדולה (או שתיים?
) כדי שהלקים לא יעמדו אחד על השני, זה עושה לי בלגן בעיניים.
אני דווקא יותר אוהבת שהלקים בקופסא מאשר על הקיר, ככה אני יכולה להתנייד איתה ברחבי הבית ולשאול את כולם איזה לק לשיםםםם?

כרגע האוסף עומד על 60 פחות או יותר, ואני מחכה למשכורת הצבאית הקרובה כדי להרחיב אותו :)

iefrat

New member
זה התחיל בקופסת עץ במקרר

אח"כ כבר היו 2
היום יש שידת עץ בעלת 3 מגירות רחבות וגדושות ואין מקום לא לאביזרים ולא לעוד לקים...

iefrat

New member
כן במקרר, החזיקו שנים...

בתחילה הייתה קופסא אחת אח"כ שתיים עשהגענו לשלישית מחו בבית שצריך מקום גם לאוכל...
מקפידה להחזיק אותם במקום סגור.

trilliane

Well-known member
מנהל
פעם ראשונה שאני שומעת על לקים במקרר...

זה לא פוגע בפורמולה? לא מקשה על המריחה?

trilliane

Well-known member
מנהל
מניסיוני לקים עמידים שנים רבות בלי בעיה

אני שומרת לקים בקופסאות במגירה ויש לי לקים שאתי כבר 10 וגם 15 שנה ועדיין חיים היטב.

dmarcus

New member
ממש נכון!

לי יש לק שקניתי בטיול בדרום אמריקה לפני לדעתי 20 שנה - כוחו עוד במותניו או בבקבוקו...חי חי חי

Slow Cheetah

New member
במגירה, שקית והשולחן שלי

בעקרון יש לי מגירת לקים, אבל היא קטנה יחסית לכמות הלקים שיש לי ואין מספיק מקום לכולם.
בתכלס אני משתמשת בשקית בשביל לשים את שאר הלקים, אבל לאור העובדה שאני ממש מבולגנת אני מוצאת את עצמי עם 50 לקים על השולחן כל פעם XD
(עכשיו יש לי בערך 23 לקים על השולחן וזה מהשבועיים האחרונים... ואני יכולה לשים לקים "אמיתיים" רק בסופי שבוע בגלל הצבא
).

למעלה