נמרוד עוד לא בפנים באופן רשמי
הוא עוד לא השיג קריטריון בינלאומי.
חוץ מזה אני סופר 23 ספורטאים כי יש 3 מקרים של "משניים יוצא אחד"...
אני לא אוהב להמר, אבל זו ההערכה שלי:
שחר פאר - 99% בפנים. רק אם היא לא תנצח אף משחק מעכשו ועד היום הקובע (11 ביוני) יש אולי מצב שהיא לא תגיע לקריטריון הבינלאומי, ואם אין קריטריון ישראלי נוסף אז היא תהיה בלונדון.
לגבי שאר הטניסאים (הכוונה לדודי סלע ואנדיוני) המצב כרגע לא נראה טוב, והם עוד רחוקים מלהיכנס לרשימה, אם כי זה אפשרי.
בסיוף, אני מקווה מאד שאחד מה-4 שאמורים לנסוע לתחרות הקריטריון האחרונה ישיג את המקום הדרוש... הסיכוי הטוב ביותר הוא כנראה ברומח גברים... אם יהיו יותר מאחד אני אופתע לטובה...
צריך להיות סופר אופטימי כדי להאמין שיהיו 3 כמו בבייג'ין, אז כנראה שסיוף יצטרף לרשימה של הענפים שהייצוג שלהם יקטן לעומת בייג'ין...
בשחייה אמנותית אנסטסיה גלושקוב והשניה ששכחתי את שמה "אמורות" אם לא יקרה משהו רע מאד להבטיח את הקריטריון הבינלאומי... (את הישראלי הן כבר השיגו)
בג'ודו יש כמה שאליפות אירופה תקבע אם יהיו בלונדון או לא... הבנתי שהמצב הכי טוב הוא של גולן פולק, והיתר תלויים לא רק בעצמם אלא יותר במה שיעשו האחרים...
בבדמינטון מישה מתנדנד על גבול הקריטריון, ותחרות אחת מוצלחת בזמן הקצר שנותר עד התאריך הקובע יכולה להספיק לו, אבל גם במקרה שלו תלוי מה יעשו ספורטאים אחרים שנאבקים על המקום האחרון ביחידים... (המצב הוא שיש 2 יבשות חלשות שמובטח להן ייצוג, לכן הוא צריך להקדים רק אחד משאר היבשות כדי להשיג את הקריטריון)
בהתעמלות אני מקווה מאד שולריה תשיג את הקריטריון שהיא צריכה באליפות אירופה הקרובה. תחרות טובה בקפיצות צריכה להספיק לה, ונדמה לי שיש לה סיכוי גם בעוד מכשיר ובקרב רב.
לבחור השני ששכחתי את שמו אין שום סיכוי להערכתי.
אם אני לא טועה, נשארנו עם שני הגדולים, אתלטיקה ושחייה, וכאן די קשה להמר... בשחייה אני בטוח שיהיו עוד ישראלים בלונדון אבל לא רוצה להמר מי וכמה... אני מעריך שבין 2 ל-5 יצטרפו לנבו, טומרקין ושפירא... אני מאד מקווה שתהיה לפחות שחיינית אחת... לפחות אחד יקבל כנראה את הקריטריון של הצעירים, אם כי עלולה להיות בעיה בסגנון הגב של יותר שחיינים שעמדו בקריטריון ממה שניתן לשלוח לאולימפיאדה (אלא אם 2 במשחה ישיגו קריטריון A שזה נראה לי אופטימי מדי)
באתלטיקה קשה לי להיות אופטימי, כי אף אחד מהמועמדים לא נראה לאחרונה בכושר של השגת הקריטריון... נכון לעכשיו, רק מעיין פורמן השיגה קריטריון בינלאומי והיא במגמת עליה, אבל שיפור של 3 ס"מ בקפיצה לגובה זה לא מעט...
אם הרץ ב-400 מ' שרק קיבל אזרחות יכול להיות בלונדון אז נדמה לי שהוא צפוי לעמוד בקריטריון... מישהו יכול להבהיר לי מה המצב שלו?