לונדון 2012 - מי עוד בדרך

nitsansh

New member
מה זה קשור להתעמלות ריתמית?

בדמינטון זה ענף שמפותח בעיקר במזרח אסיה (למרות שהוא הומצא בהודו ו"יובא" לאנגליה).
אין לי ספק שהשיקול להכניס אותו לתוכנית האולימפית היה פוליטי וכלכלי לא פחות מספורטיבי... זה גם היה השיקול העיקרי להכניס את הג'ודו בזמנו...

nitsansh

New member
גם אם זה נכון, מאז ימי סטאלין עברו כבר 60 שנה

אז מה זה אקטואלי לימינו?

אני לא מכחיש שאין פוליטיקה בספורט, להיפך: בכל החלטה של ארגון ספורט אני מחפש את הצד הפוליטי, ובדרך כלל גם מוצא...
אם תעשה כמוני, תבין הרבה דברים שמתרחשים מאחורי הקלעים...

חורה

New member
ועדיין

זה ענף שמביא הרבה כבוד למדינה ועוזר לעלייה מברית המוצעות להשתלב בחברה הישראלית
אז מה זה משנה מה היה לפני 40 שנה?
חוץ מזה שזה ענף מאוד יפה והוא מעצים את הפופולריות של המשחקים האולימפיים

nitsansh

New member
יופי זה ענין של טעם...

אחד הדברים הטובים, לדעתי, באולימפיאדה, הוא המגוון הגדול של הענפים, שמאפשר לקרוב ל-100 מדינות לזכות ב-15 דקות התהילה שלהן מחד, ולכמעט כל חובבי הספורט לחזות בספורט האהוב עליהם מאידך. יש אמנם ענפים שנחשבים ליותר אטרקטיביים ומקבלים יותר רייטינג, אבל גם הקטנים זוכים לחלק לא קטן שמאפשר להם לשרוד בתחרות הקשה בין אירועי הספורט השונים.
אני יכול לא לאהוב ענף ספורט מסוים, אבל אני אף פעם לא אטיל ספק בלגיטימיות שלו כמו שיש כאלה שעושים (ע"ע קופמן וה"פוף-פוף").

guinnart

New member
החלטות על הכללת\הוצאת ענף

צריכות להיעשות לדעתי 12 שנים קדימה - כדי לתת לדור קיים של ספורטאים שהקדישו את חייהם להתפתחות בענף את האפשרות להתחרות ולתת למדינות את הזמן לפתח את המקצועות החדשים.
לא בדיוק הנושא של השרשור, אבל עם איזו רלוונטיות בכל זאת.

מצבם של אנדיוני כמעט אבוד, של דודי סביר

אלא אם כן יגיעו לגמר בטורנירים גדולים כמו הרולאן גרוס , הם צריכים לכל הפחות 1500נק' וכנראה יותר.
סלע זקוק לפחות מ 300 נקודות, והוא יוכל להשיג אותם ב4-5 צ'לנג'רים בעיקר ואולי גם באיזה מגרש חימר.

אין ספק כמעט שיכנס לפחות ג'ודאי נוסף, אם לא יותר.
לבטח יכנסו שחיינים.

אגב לגבי בר אור, אני מבין שצריך לחכות עד יוני כדי לראות אם התוצאה שלו מספיקה.

nitsansh

New member
דודי מתכנן לשחק בטורנירי חימר, לא בצ'לנג'רים

הוא כנראה מעדיף לקחת סיכוי שיש עימו סיכון..

באראס

New member
הוא כנראה ילך גם לאתונה ואסטנה

אני מניח שאם זו לא הייתה התוכנית שלו, הוא היה נרשם למונטה קרלו.
חוץ מזה שהוא יכול להצליח בבוקרשט ובבלגרד, כי הטורנירים די חלשים.

למעלה