אביתר777777777777777
New member
מסר שהועבר אליי הבוקר מאישיות ידועה ו
ומוכרת שקראה את השרשור. האישיות הזו לא רק אנינת טעם, אלא גם מוכרת ואהודה:
"אגב, אני מחזק את ידיך בכל הנוגע לא רק לפסטה ה"איטלקית" (איזה איטלקית ואיזה בטיח) אלא גם לאיכות הפיצה האיטלקית הנחותה להפתיע. לפני כעשר שנים סיירתי באיטליה (רומא-פירנצה-ליבורנו-גנואה-סיינה-סן ג'ימיניאנו-מונדובי-רפאלו-סן רמו ומשם צפונה לטורינו והלאה לגרמניה, אבל זה כבר סיפור אחר) והאוכל היה בנאלי ומשעמם על גבול התפל ותעשייתי. הפיצריה הכי מעפנה בגבעת שאול מוציאה סחורה טובה פי כמה מכל הדיקט היבשושי שהאיטלקים מכנים בטעות בשם המחייב "פיצה", וזו רק הפיצה - איפה הספגטי בולונז האיכותי ששמעתי עליו כה רבות, איפה הג'לאטו האיטלקי המפורסם (סתם גלידה גרועה באדיבות קונצרן יוניליבר) ואיפה המטבח האיטלקי המפורסם? אני יודע איפה לא לחפש: באיטליה. איזו אכזבה".
מסר שהועבר אליי הבוקר מאישיות ידועה ואבל הם היו בסין
ומוכרת שקראה את השרשור. האישיות הזו לא רק אנינת טעם, אלא גם מוכרת ואהודה:
"אגב, אני מחזק את ידיך בכל הנוגע לא רק לפסטה ה"איטלקית" (איזה איטלקית ואיזה בטיח) אלא גם לאיכות הפיצה האיטלקית הנחותה להפתיע. לפני כעשר שנים סיירתי באיטליה (רומא-פירנצה-ליבורנו-גנואה-סיינה-סן ג'ימיניאנו-מונדובי-רפאלו-סן רמו ומשם צפונה לטורינו והלאה לגרמניה, אבל זה כבר סיפור אחר) והאוכל היה בנאלי ומשעמם על גבול התפל ותעשייתי. הפיצריה הכי מעפנה בגבעת שאול מוציאה סחורה טובה פי כמה מכל הדיקט היבשושי שהאיטלקים מכנים בטעות בשם המחייב "פיצה", וזו רק הפיצה - איפה הספגטי בולונז האיכותי ששמעתי עליו כה רבות, איפה הג'לאטו האיטלקי המפורסם (סתם גלידה גרועה באדיבות קונצרן יוניליבר) ואיפה המטבח האיטלקי המפורסם? אני יודע איפה לא לחפש: באיטליה. איזו אכזבה".