מפגשפורום

King Homer

New member
אני יותר מרציני

אגב, אתמול בערב דיברתי עם חבר וגיליתי שיש בעייתיות די גדולה עם החברת אוטובוסים שלנו לאחרונה, ושיש סיכוי יותר מסביר שזה לא הולך להסתדר בזמן הקרוב, אז לצערי
נכון לעכשיו עדיף שלא תתחשבו במועדים שבהם אני יכול כי יכול מאד להיות שלא אוכל לבוא.

james p

New member
הומי היקר

חסר לך שאתה לא מגיע. אנחנו נפגשים מוקדם כך שיהיה לך זמן לתפוס אוטובוס בשעה סבירה. זה דיי קל להגיע לעזריאלי.
חוץ מזה יש לי דיסק של "חינוך קולנועי" שרציתי להביא לך

King Homer

New member
וואו ג'יימס

אני באמת מתכוון להשתדל, אבל אני ממש מקווה שהבעייתיות עם האוטובוסים תסתדר...
אבל אני באמת מתכוון לעשות מאמצים, במיוחד עכשיו

james p

New member
תודה איש יקר! יהיה נחמד אם תגיע

אשתדל לא לאכזב. ותצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק. יש שם המון אנשים נחמדים.

james p

New member
כל הכבוד. אבל יאללה תעשה חשבון פיקטיבי

רק כדי להיות איתנו בקשר שם...

Jimmy Kane

New member
כל יום חמישי הוא טוב

אבל באיזה שעה המפגש עשוי להיגמר? אני אחר כך חוזר לצפון המשמים..

כמו שכבר כתבתי למטה

יום חמישי בסדר גמור וגם השעה והמקום. רק שאני צריכה לדעת מראש איזה יום חמישי זה, כי לבוא עם הילדים שלי זה ממש לא אופציה!!! אז תחליטו בבקשה, ואני אשמח להגיע.

מפני שהם קטנים

והבנתי שבמפגש רואים את הפרק, שלא בדיוק מיועד להם (הגדול שלי בן 11). אני מביאה את הקטנצ'יק, שעוד יונק, אבל אני באה ליהנות ואיתם זה סוג אחר של מפגש. בכל אופן, אני צריכה למצוא להם סידור ולהיערך בהתאם.

adii1201

New member
לא מה רואים את הפרק?

אנחנו יושבים איפשהו בעזריאלי, אתם אמורים לבוא אחרי שראיתם את הפרק, ג'יימסי ואני נארגן פעילויות
(ג'יימסי, אנחנו נפגשים לפני זה
)

בסדר, עדיין

אני בטוחה שיצא לך לשבת באיזה מקום עם ילדים. זה ממש לא אותו דבר כמו לשבת בלי. אבל את יודעת מה, נראה, אולי אני אגיע איתם. אם אתם רוצים חידות אנחנו מוכנים לחבר כמה (אם יש או אין פרסים אתם תחליטו)
שבת שלום ושיהיה חג שמח ומלא מאכלי חלב טעימים!!!

james p

New member
ואגב מה עם ימי שלישי? מישהו בקטע?

כך אולי נוכל להקדים את זה?

james p

New member
עדי ב14 את כן יכולה בסוף??? וכולם להיכנס חשוב

שיו זה כזה מסייט להוציא את זה לפועל.
למצוא תאריך שיתאים לכולם. לדעתי אנחנו חייבים לעשות את זה פעם אחת ולתמיד. אנחנו ראויים לזה וכל מי שהיה כאן בפורום וחלק איתנו את החוויות יודע על מה אני מדבר. יהיה נחמד שנהיה פעם אחת הפורום אבל לא וירטואלי אלא פנים מול פנים.
יהיו דיונים והתפקדויות ושיחות ומחוות ונאכל ונשתה ונצחק ונבכה
ואנחנו צריכים כל אחד מכם.
...the more the merrier

אני מבחינתי כל יום חמישי זה טוב.

אולי כדאי שנדחה את זה ל21.6 כדי שאנשים יספיקו להינעל על זה.
עכשיו נורא קשה ליצור קשר ולוודא עם כל כך המון אנשים ודרך הפורום.
אנחנו צריכים לעשות איזו דרך נוחה להתקשרות בינינו לשם ארגון.
בקיצור צריך קצת להיות באיזי עם הזהות הסודית של כל אחד כי בסופו של דבר אנחנו גם ניפגש פנים מול פנים.
היה נהדר אם היינו עושים קבוצה בפייסבוק לצורך הארגון של זה כדי שנוכל ליצור קשר בצורה יעילה יותר אחד עם השני וכן לתת מספרי טלפון לעדי או לי במסר במידה ואין פייסבוק כדי שנוכל להרכיב רשימה מסודרת של מי שמגיע ונוכל לעדכן ולהתעדכן בנוגע למפגש.
מה דעתכם?
שילחו מסר עם פרטים לעדי כדי שנוכל לפתוח קבוצת פייסבוק סגורה רק לאנשינו. הפרטיות של אחד ואחת תישמר בקפדנות.

למעלה