סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

שבוע אחרון של חגים, שבוע אחרו ן מקוצר
איך עבר עליכן השבוע?
האם עשיתן משהו מעניין?
מזג האויר היה נעים?

שיהיה סוף שבוע נעים וחמים

השבוע שלי

יום הולדת נחמד ביותר חגגתי השבוע ותודה לכם על הברכות.
אחרי שבוע וחצי של עבודה חדשה, אני מרגישה שאני שולטת במצב ומכירה את המתנדבים, שזה הנושא הכי ,ואפילו מצליחה לעשות דברים חדשים שמביאים לתוצאות יפות בכנסות החנות

לא חגגנו את סוכות בכלל. אפילו לא ציינתי. בין סופ"ש בצימר והעבודה החדשה שלי, פשוט התפספס לי וזהו

מזג האויר מתקרר, שתי סופות עברנו השבוע, הימים מתקצרים והעצים בשלכת.

סופ"ש של מנוחה ו... הלואין בפתח

1me too1

New member
השבוע שלי

- עוד שבוע קצר שזה תמיד טוב. הבעל המקסים שלי קנה לי מתנה שווה , בהפתעה לחלוטין. מזג האויר היה נחמד אלינו השבוע, אומנם גשום אבל חמים.
נמאסנו לנו מארוחות חג גדולות ועמוסות אז הלכנו למסעדה.
&nbsp
מזג האויר מתקרר, העלים נושרים וזהו - החורף בפתח. עד עכשיו בעבודה למדנו בעיקר חגים ועכשיו אצטרך לשבת ולעבוד להכין מערכים בנושאם אחרים....
&nbsp
זוכרות שספרתי שחזרתי לעוד סבב של הזרעה, יצא שלילי, מבאס אותי ואני בשלב של לא יודעת מה לעשות, ללכת לעוד הזרעה, ללכת ל IVF, להרים ידיים ולהפסיק, אחחחחחח איך בא לי לתפוס את האחראי על ענייני ההריון ולהגיד לו מה אני חושבת על העסק הזה
העולם ככ לא פיר, שזה כואב בכל מקום
&nbsp
שיהיה שבוע טוב

אני לא מכירה את המושגים שאת מדברת עליהם, אבל אני כן מבינה את המושג "לוותר". לא נראה לי שזה מה שצריך. שמעתי על סיפורים של נשים שאחרי המון שנים הצליחו. אז כל עוד את לא בת 45 נראה לי שכדאי להמשיך.
מצד שני, רק את יודעת מה זה עושה לחיים שלכם. האם זה מעמיס יותר מדי מתחים שהורסים לכם את החיים? האם זה מכניס אותך לדיכאון בכל פעם שזזה לא עובד? האם את מסוגלת ללכת לטיפולים ולהישאר שוות נפש? להגיד לעצמך שמה שיהיה יהיה וזה בסדר?
רק את יודעת לענות על השאלות, העניין הוא שצריך לשאול את השאלות הנכונות.

1me too1

New member
אחחחחח שאלות קשות

אני בתוך ה &^% הזה כבר מעל 3 שנים, מצבי הרבה יותר טוב ממה שהיה, אני כבר לא בדיכאון , בטח לא בדיכאון מתמשך, אבל ביום כמו היום, שהבדיקה יצאה שלילית מצב רוחי נמוך ביותר....
כואב לי על הילד שלי שגדל בלי אחים, וקשה לי כי אני לא מבינה במה חטאתי שמגיע לי כזה עונש. אבל אני כבר לא במקום הנמוך בו הייתי....
תודה על ההתיחסות

תקראי את הפוסט של נוע על אחים

כבר "דיברנו" על זה כמה פעמים. אחד זה לא סוף העולם

למה את לא עוברת ל IVF כמה הזרעות כבר עשית ב-3 שנים האחרונות? האם זאת החלטה שלך או שיש לך ליווי מקצועי?

עוד חיבוקים שמבינים את האכזבה, אבל אני מאושרת עם הבת היחידה שלי

1me too1

New member

ה'בעיה' שלי עם אחד היא, שזו לא הבחירה שלי, אם מההתחלה היתי מחליטה על אחד, אני מניחה שהייתי מרגישה אחרת.
התחלתי עם הזרעות, עשיתי שתיים, אבל השניה התפקששה והיו הרבה זקיקים ועשו ivf, אחרי הסבב ההוא עברנו לרופא אחר ואצלו ישר התחלנו עם ivf. הממשלה מממנת 3 סבבים, שעשיתי, אז החלטנו, אחרי הפסקה ארוכה מאוד, לנסות את.ההזרעות שבעצם מעולם לא עשינו את הכמות המומלצת.
לרופא אין רעיונות, לפי הרופא, הרחם שלי הוא כמו מהספר, בדיוק כמו שצריך להיות, הזרע בסדר, הכל כביכול בסדר, ובעצם אנחנו נופלים על הצד הדפוק של הסטטיסטיקה

rona73

New member
קראתי בעיון.אם הבעיה לא אצלך?

אזי אולי בעלך צריך לעבור בדיקות?אולי הבעיה אצלו?יכול להיות?

1me too1

New member
אנחנו מוגדרים כלא מוסברים

על פניו, כל הבדיקות שעשינו, ועשינו המון בכמעט 4 שנים האלו - הכל תקין.
&nbsp

noaronen1

New member
חיבוק ענק!

אני יודעת שהתלוננתי על ילדיי שמטריפים אות, אבל אני מבינה לליבך, הייתי בכמה שיחות עם הורים בנושאים הללו, יש לי לקוחות שאין להן בכלל ילדים, אני יודעת שהכאב שאשה יכולה להרגיש על הדברים שהיא לא יכולה הם עצומים (אני הרגשתי ועדיין מרגישה כאב עצום על חוסר היכולת שלי ללדת לידה טבעית).
מה שבטוח שאני לא חושבת שחטאת ואת נענשת. בכל פעם אני רוצה לומר לך שאולי אם תקחי קצת פסק זמן זה יקרה, אבל אני זוכרת את השיחה על איך נרגעים מדברים כאלו ולא יודעת בעצמי אם הייתי יכולה.
האם אימוץ זו אופציה? אני שואלת בגלל הרצון שלך שיהיה לילד אח/ות - מקווה שאני לא חוצה את הגבולות בשאלה הזו.

1me too1

New member
בכלל לא חוצת גבולות

פשוט הכל נראה לי מאוד מסובך.....
רציתי להתיעץ עם הפרופבור ההוא מהארץ, אבל אני תוהה איך הרופא כאן יקבל את זה, ואיך הולך עם המרשמים.
רציתי להתחיל תהליך אימוץ אבל עולות לי מלא שאלות לוגיסטיות שפשוט עוצרות אותי....
חשבתי גם על פונדקאות - אבל זה לא חוקי כאן

אני מעסיקה את עצמי בכל כך הרבה שאלות - ואני פשוט נתקעת
ואני באמת, באמת באמת הרבה יותתר רגועה, אני מניחה שבגלל התוצאה השלילית הכל צף ועלה שוב
תודה

Mottek

New member
מאוד מבינה את הכמיהה שלך

אני ניסיתי להרות עם האמצעי המון זמן עד שהצלחנו... וכבר התחלתי בסבב טיפולים של IVF שבהם נסעתי שלוש פעמים בשבוע לעיר אחרת במרחק חצי שעה נסיעה בשביל לעשות אולטראסואנד ובדיקות דם בשביל לבדוק את מצב הזקיקים במשך מספר חודשים. בסופו של דבר נקלטתי לבד, אבל התקופה הזאת זכורה לי כמאוד מלחיצה.
אני גם יכולה לספר לך שההורים שלי ניסו להרות איתי כחצי שנה עד שהצליחו, והם הצליחו רק אחרי שהיה להם ריב גדול ואחר כך התפייסו. מה שאני מנסה להגיד, זה שאולי כדאי שתעשי הפסקה לחצי שנה-שנה? תני לגוף שלך לנוח, תני לעצמך לנוח ותורידי מהלחץ של הכל. בהצלחה.

1me too1

New member
בדיוק סיימתי הפסקה ארוכה

הייתי בהפסקה מאז דצמבר האחרון

כמו שכתבתי לנוע, אני הרבה יותר רגועה, אבל לא יכולה להוציא את זה מהראש, נסיתי, באמת שניסיתי - לא הולך

Sinophile

New member
רק מנצלת את השרשור כדי לכתוב המלצה

הסופ״ש הקודם היה סופ״ש ארוך (Thanks giving הקנדי).
נסענו לשלושה ימים לאיזור שנקרא Finger lakes במדינת NY.
היה מקסים מקסים מקסים. זה איזור יפהפה ויש בו המון מה לעשות ולראות.
ממליצה לכל מי שרלוונטי עבורה בחום!

השבוע שהיה

האמת שהיה לנו שבוע די מטורף:
ביום ראשון עברנו דירה לניו יורק ובערך כל השבוע המתנו למשלוחים של רהיטים וכו' כי קנינו רהיטים חדשים

היינו בהרבה ריצות וסידורים סביב המעבר וספסוף הגיע הסופשבוע ואפשר להירגע ולנוח

&nbsp
דירה חדשה, סביבה חדשה- נחמד לי

&nbsp
הרבה ריצות, המתנות,סידורים, ושבוע שלם בלי אינטרנט שזה בגדר סיוט עבורי

&nbsp
וזהו- עכשיו זוהי התחלה חדשה אמיתית- מרגש!!!

למעלה