סטטיסטיקות בסימן: חודש ראשון בלי דספרט

adii1201

New member
סטטיסטיקות בסימן: חודש ראשון בלי דספרט

ברוכים הבאים לחודש יוני
(כן באיחור של כמה ימים, איים סורי באמת שלא שמתי לב
) לא יודעת אם אתם כל כך מרגישים ושמי לב, כי בכל זאת עשו לנו אחלה טירונות עם כל הפגרות במהלך השנים, אבל אנחנו נכנסו לחודש חדש, חודש ללא דספרט. וגם חודש הבא, וזה שאחריו, וזה שאחריו וטוב די אני אפסיק

כמה דברים:
יש לנו אדם חדש, מזלטוב לג'יימס

יפה לכם שאנחנו עומדים על 900+ הודעות החודש, אבל לאן כולם נעלמו
?
לכל מי שלא יודע/לא שמע/לא ראה/לא היה בארץ/לא חי בפלנטה הזו/כל סיבה שהיא, ג'יימס פתח עבורנו קבוצה בפייסבוק, היא קבוצה סגורה, מי שרוצה להצטרף צריך אישור של ג'יימס או שלי, ואנחנו מבטיחים לא לנשוך אחד את השני. מי שרוצה להצטרף לקבוצה שישלח לי מסר עם לינק לפרופיל שלו, אני אזמין אותו להיות חבר שלי (
) ואוסיף אותו לקבוצה. מטרת הקבוצה היא לקבוע תאריך למפגשפורום, כשהתאריך המסתמן הוא יום חמישי הקרוב, ה-14.6.12. אתם מתבקשים לאשר הגעה כאן או בפייסבוק

זהו
שיהיה לכולם חודש נעים

james p

New member
שיו איזה עצובבבבבבב ומזל טוב לי!!!!

כאלה רגשות מעורבים..........
גאה להיות כאן למרות הסוף!!!

X יו יו S

New member
ואי הגיע זמן לחוליה חלשה חדשה

אני זוכרת שהיה לי איזהרעיון ולא זוכרת מה הוא או שמא כבר שחקנו אותו

ומזל טוב ג'יימס

King Homer

New member
אה המפגש הוא בסוף ב-14

אני אם ככה כנראה באמת שאין סיכוי שאצלי להגיע... יש לי באותו יום בדיוק בגרות בספרות

james p

New member
גם למתן יש והוא עדיין מגיע!

אם זה יהיה ב21 אתה כן תגיע???

King Homer

New member
כן אבל למתן ההגעה היא הרבה יותר פשוטה

(אגב בטוח גם למתן יש? בכל בית ספר סדרי הבגרויות האם קצת שונים, יכול להיות שהוא סיים את זה כבר בי"א כמו בני דודים שלי).

פשוט אם הבגרות נגמרת רק בכמעט ארבע, עד שאני אגיע הבית ואוכל משהו ואצא ועד שאני אגיע (זה כמעט שעתיים) אז אני גם במאה אחוז מאחר, וגם אהיה סחוט כי זו בגרות קטלנית... אז אני לא משוכנע שאני אוכל להספיק

adii1201

New member
למה אתה צריך להגיע הביתה לאכול משהו?

אנחנו נשב לאכול שם!
אני אחרי הלימודים, אני רעבה לא משנה מה אכלתי

james p

New member
זה כבר היה ברוך ה'. איך היה?

אני זוכר שאצלי זה באמת היה מטורף. אחת החוויות ההזויות ביותר שלי היה השאלון השלמה ל5 יחידות בספרות. 4 שעות כמעט שישבתי וכתבתי 16 עמודים של חפירות וחפירות יצאתי עם כאבי ידיים ותחושה מ'זה מוזרה כי לא ידעתי מי יודע מה. את החומר קיבלתי רק כמה שבועות קודם והספקתי רק לקרוא כל מיני יצירות ופרשנויות באינטרנט.
במיוחד בשאלה ששאלו אותי על סוגיות מסוימות בז'אנר מסוים ובכלל לא ידעתי איזה סוגיות יש אז אשכרה המצאתי ודנתי בהן על סמך היצירות שכן קראתי ונתתי לזה בימוכין מהיצירות הללו. אבל לגמרי המצאה מוחלטת.
ויצאתי בדיכאון שסתם ישבתי שם 4 שעות וכתבתי בלי סוף ועשיתי לי כאבי שרירים ולא יצא שום דבר.

הסוף היה יותר משיכולתי לקוות וקיבלתי בשאלון הזה 97 וזה אחד הגורמים שהעלו לי את הממוצע בגרויות שלי הכי הרבה.

אני מאחל לך שתצליח אף יותר!

King Homer

New member
וואו
עשית 5 יחידות ספרות???

אני מאד אוהב לקרוא ולנתח דברים וכאלה, אבל לא נראה לי שהייתי שורד 5 יחידות ספרות
אני ממש לא חסיד גדול של איך שזה מלומד בבית ספר.
בלי קשר, זה פשוט ציון מדהים!!!
לא נראה לי שאני אקבל יותר מזה

גם לי הלך מוזר, אין לי מושג איך הלך לי

למעלה