סיכום סופ"ש

בלונד23

New member
עצוב מאוד, תנחומיי

תתנחמי בכך שאכן מניסיון-מוות במיטה הוא הכי טוב שיש. אין מילים לתאר את הסבל שסבתי וסבי עברו עם מחלות למיניהן, וייחלו כבר ללכת... היא חסכה לעצמה את הסבל. תהיי חזקה.

עצוב לשמוע

משתתפת בצערך ובצער המשפחה.
יש דילמה כזו, שאם יש מוות מתוק אז זה מגיע בהפתעה ולא יודעים שהיא חלתה בכלל מראש.
מצד שני אם יש מחלה ארוכה אומרים כבר לא סובלת.... אז נדמה לי שלכל "מקרה" יש משפט שינחם.
אבל כנראה שזה לא באמת מנחם ורק הזמן עושה את שלו ומקהה את הכאב.

שולחת לך חיבוקים

s123123

New member
משתתפת בצערכם

לפני שנתיים בדיוק כשסבתי הייתה בגיל 78 בדיוק היא נפטרה בשנתה, צלולה עד לרגע האחרון, ממש כאילו אני כתבתי זאת. היא תמיד הביעה את רצונה לא להיות לנטל, אנחנו היינו המומים, אבל זה כנראה היה לטובתה.
המון כח

משתתפת בצערך.(חיבוק)

גם לי הייתה סבתא ז"ל שנפטרה בגיל צערי לפני שנה בזמן שהייתי בהריון עוד עם הפיצי בתחילת חודש שלישי ולא הספקתי לספר שיהיה לה נין ראשון...
אחרי שהפיצי נולד נפטר סבא מצד שני בדיוק חודש לאחר הלידה שלו ולצערי מטעמי בריאות לא הצלחנו להראות אותו לסבא..
זה מאוד כואב..אני מכירה את ההרגשה שלך..היום כשאני אמא לפיצי..יש כל כך הרבה התעסקות איתו כך שאין כל כך הרבה זמן לבכות=ב"ה גם על זה.
תחשבי עכשיו שסבתא שלך שומרת עליך מלמעלה..אולי זה יעזור קצת..יש בזה משהו.
בהצלחה בהכל ובשורות טובות..מעכשיו והלאה

KarinDi

New member
היה נחמד

בשישי בבוקר היה לגוזלית תור לרופא עיניים, שהיה קצת ארוך ומייגע אבל היא התנהגה מקסים מקסים, מצאה מלא חברים חדשים בתור והכי חשוב- הוא אמר שהכל בסדר!
בשאר היום בילינו בבית עם אבא (בבוקר היה לו מבחן...) והיה רגוע וכיף!
בשבת היה אירוע גדול אצל ההורים שלי לציון כלמיני שמחות שלא הספקנו לחגוג, ביניהן לידת הגוזלית (לא עשינו אירוע...) ויום ההולדת העגול של בעלי שהיה לפני כמעט חודש...היו המון אנשים ובעיקר המון ילדים וגם שם היא הייתה מקסימה, ישנה פעמיים במיטה שלה אצל סבא וסבתא ונרדמה שם בלי בעיות (פעם ראשונה שזה קורה) וקמה שמחה ומרוצה ועשתה נחת לכולם :)
בסופו של דבר נראה לי שגם היא ממש נהנתה וגם מאוד התעייפה- ישנה מעולה מ-20:00 עד 7:15. איזה כיף! שכל השבוע ימשיך ככה...

למעלה