קול קורא לאיש/אשת השבוע!

קול קורא לאיש/אשת השבוע!

היי

עקב מחסור במתנדבים ולו"ז אישי עמוס הפינה מעט התעכבה..
אז אני קוראת לכל המעוניינים לשלוח לי מסר או להגיב פה.

בנתיים אציע את קופיפה טובעת שהביעה את דאגתה לפינה, כאשת השבוע הנוכחי
אם כמובן נוח לך עם זה.. אם לא, התעלמי

עשרה דברים שאת אוהבת בעצמך וגורמים לך להרגיש טוב.
שאלות מחברי הפורום.

יום נפלא ובהצלחה

אין לי בעיה עם החלק של השאלות...

אבל איך מוצאים דברים טובים?

יאללה, אנשים תתנדבו במקומי!

את פותחת כרטיס הכרות

והגעת לחלק של "תכונות אישיות".
מה את כותבת?! עשרה דברים.

go

אולי בגלל זה אין לי כרטיס כזה

ועכשיו ברצינות, אמרתי גם לאנונימוס שאני יוצאת עוד מעט לסידורים ובמהלכם אחשוב על כמה דברים, רק בזמן המקלחת כבר מצאתי דבר ואז עוד אחד.
אז כבר נותרו רק 8 דברים לחשוב עליהם... מבטיחה להגיב בעוד זמן מה, כשאחזור :)

AlanSmith

New member
למה בחרת בכינוי קופיפה טובעת? זה מאוד מעניין

אותי.
וטיפ בקשר לדברים שאת מרוצה מעצמך, זה דברים שהם צריכים לרצות אותך ולא את הסביבה שלך בהכרח. ואני מאמין שזאת מטלה חשובה עבור כל אחד (למרות שיש אנשים שבקלות יכולים לרשום עכשיו 100 דברים שהם מרוצים מהם בלי למצמץ. כנראה שלא בפורום הזה, ובטח שלא מדובר ברוב האנשים).

יש לי הרבה כינויים בתפוז

מעטים מהם שימשו אותי באיזשהו אופן, בחלקם לא נגעתי.
אז זה עוד כינוי שנפתח סתם אבל היה חביב בעיני אז התחלתי להשתמש בו לפני כ3 שנים בחלק מהפורומים במקביל לעוד כינוי.
הכינוי הזה הומצא אסוציאטיבית בהקשר של חברה. היא קוראת לאנשים שהיא אוהבת "קוף, קופיף, קופיקו" וכו' אז אימצתי את הקופה ממנה.
איכשהו רוב הכינויים שפתחתי בתפוז היו צירוף של 2 מילים אז גם לקופיפה המצאתי המשך שקשור אסוציאטיבית בשם של אותה חברה.
כאמור, אני לא טיפוס מאוד אופטימי (לפחות לא בכל הקשור בי) ולכן כנראה גם האסוציאציה היתה שלילית, של טביעה.
האמת, שאני גם לא יודעת לשחות!

spaysi8

New member
לי יש!

1. את מצחיקה בטירוף
2. יש לך סקס אפיל מטורף
3. את סטייליסטית
4. יש לך לב זהב
5. את נורא חברותית
6. כיף לדבר איתך, את יודעת להקשיב ויודעת ליעץ (זה סופר-סעיף כי הוא ארוך)
7. את נורא פתוחה ולא מתביישת בעצמך לרוב (בניגוד למה שאת חושבת!)
8. את אוהבת שווארמה ואוכל בכללי וזה פלוס גדול בעיני
9. בנוסף לסקס אפיל את גם יפיפיה
10. את אוהבת אותי :p

נו איפה היית קודם כשהייתי צריכה אותך!

ונשבעת לך שהיה סעיף ממש דומה לשאוורמה שמחקתי כי לא חשבתי שיתפסו את זה כטוב.
אבל היי, אם שתינו חושבות שזה טוב אז זה טוב!!!!!!

לא שנראה לי שמישהו יקרא

אבל אני מנסה לגבש רשימה של 10 דברים טובים, כשלפחות מחציתם תומצא תוך כדי הכתיבה.... אז ככה:

1. אני בן אדם של חוש הומור. יש כאלה שצוחקים ממני, אבל לא כולם כי לא כולם מכירים אותי ואת הצד הזה בי. אבל אני מאוד אוהבת לצחוק ויכולה גם להצחיק את עצמי לפעמים, לא רק אחרים. ולא, אני לא טיפוס של בדיחות וכאלה, להיפך אני אפילו לא יודעת לספר אבל יש לי יציאות... לא יודעת להצחיק בכוונה, זה פשוט יוצא.

2. בכמה שנים האחרונות לא ויתרתי לעצמי והתעסקתי בתחביב הכי גדול שלי- תאטרון. ואני שחקנית חובבנית, מתעסקת בתאטרון קהילתי.

3. אני סטודנטית בתחום החינוך, תואר דו חוגי בתחומים שמאוד מדברים אליו ומקרבים אותי לעשייה החינוכית ולשאיפות המקצועיות שלי.

4. אני אוהבת להקשיב לאחרים.

5. למרות שבכל אדם קיימת מידת שיפוטיות, וגם בי, אני יודעת לקבל ולהכיל. לפעמים מספרים לי דברים לא פשוטים ואני פשוט לא נרתעת, גם אם בהתחלה יש הלם מסוים, אני פשוט לומדת לקבל דברים. לא סתם אומרים לי שאני מסתובבת עם אנשים מוזרים, פשוט קל לי לקבל גם אותם.

6. אני שמנה שלא מתביישת בזה. כן, יש לי תסביכים לגבי המראה שלי כולל בכל הקשור למשקל אבל עשיתי צעדים שמשמעותיים בעיני בתחום. ואני חושבת שבאיזשהו מקום, אני מהווה מעין דוגמא לאחרים, בעיקר כשאני מוציאה עצמי בפומבי- למשל, על הבמה או במועדון. ככה אני יכולה להראות שלא צריך להתבייש בגוף שלי והוא יכול להחשף בפלטפורמות שונות.

7. יש לי קליטה לא רעה לשפות. אמנם אני לא דוברת הרבה שפות אבל מבינה פה ושם כמה שפות, במידה מסוימת. למשל לאחרונה אני שומעת שירים באיטלקית ואני רואה שיש מילים ואפילו משפטים שאני מבינה וזה מגניב. קשה לי לדבר בשפות שונות, אני ממש גרועה בהגייה נכונה אבל להבין אני מבינה וסביר להניח שאם הייתי מסתובבת בחו"ל הייתי מתמצאת לא רע כי בטח הייתי יכולה לשאול כל מישהו משהו איכשהו...

8. הייתי די חנונית (לא במובנים של המדע בדיוני וכאלה) כשהייתי ילדה ואהבתי חידונים, בכיתה ט' אפילו הייתי בחידון ששודר בטלוויזיה החינוכית.

9. יש לי יכולת לעבוד עם ומול אנשים. כל העבודות שלי היו בשירות לקוחות ומכירות וכאלה, הכל תמיד כלל שירותיות ותקשורת עם אנשים.

10. אני מאוד מודעת לעצמי, לפחות בכל החלקים השליליים (עובדה שדווקא את הטובים התקשיתי לכתוב). אני חושבת שזה השלב הראשון בפתרון בעיותיי- להכיר בהן. מה אני אעשה הלאה? ימים יגידו.

טוב זהו, סיימתי עם החלק הקשה.
אז אם למישהו יש שאלות (מה שסביר להניח שלא ממש יקרה) אני אשמח לענות! :)

שמחה שמצאת תכונות

אפשר לדעת באיזה חידון היית?
יש איזו שפה שהיית ממש רוצה ללמוד או כזו שאת כבר שולטת בה ברמה גבוהה?

חוץ מזה את נשמעת אינטיליגנטית ומוצלחת, היה כיף לקרוא. אולי יעלו לי עוד שאלות בהמשך.

הייתי בחידון המאה!

בזמנו משרד החינוך הוציא 100 מושגי יסוד במורשת, ציונות ודמוקרטיה.
אז הייתי בין נציגי ביה"ס שלי בחידון בטלוויזיה (אחרי שעברנו את השלבים המוקדמים), בהנחיית שבי זרעיה.
היינו ען הניקוד הכי גבוה והגענו לגמר ושם הפסדנו.
אבל זה עדיין נחמד...

אני לא ממש עסוקה בללמוד שפות אז בעיקר הייתי רוצה לפתח את הפורטוגזית שאני מבינה ממנה בצורה יפה אבל היה נחמד אם גם הייתי מצליחה לדבר.
עכשיו גם האיטלקית ממש עושה לי חשק!
אבל הכי שימושי... זה ערבית!

ותודה על ההערה שלך! :)

spaysi8

New member
פאק

הגבתי לפני שקראתי וחצי מהדברים שכתבתי זה מה שאת כתבת על עצמך, וזה אדיר!

Elle992

New member
מה התחביבים שלך? ועוד משהו

האם את עובדת במשהו שאת מסופקת ואוהבת אותו?

אז כמו שרשמתי

התחביב העיקרי שלי זה תאטרון אבל זה לא משהו שאני יכולה להוציא לפועל כל הזמן מפאת חוסר בזמן או חוסר באפשרויות רלוונטיות.
מעבר לזה, אני חושבת שאני אוהבת לשמוע מוזיקה ואפשר להחשיב את זה גם כתחביב.

לגבי עבודה, מאחר והסטטוס המרכזי שלי הוא סטודנטית, זה לא ממש משאיר לי זמן לעבוד.
עבדתי עד כה בתור קופאית בשנת הלימודים הזו אבל אני כבר לא עובדת, למרות שרשמית לא התפטרתי.
זה ממש לא פסגת שאיפותיי במקצועיות, אני גם לא מחפשת עבודה מיוחדת כרגע, רק להתקיים...

מעדיפה לשמור קצת על חסיון

אז כמו שרשמתי, לומדת חינוך.
זה כולל תעודת הוראה וגם בתחום הלא פורמלי.
לא אפרט איפה, רק שזה באחת מהמכללות לחינוך.
וגרה עם אמא וסבתא.

מנומשת27

New member
היי :)

את נשמעת כמו בחורה מקסימה.

שאלות:

האם חוסר הניסיון הוא משהו שמטריד אותך?

מה את עושה כדי להרגיש טוב עם עצמך/איזה מן דברים גורמים לך להרגיש טוב?

ממה את חוששת?

למעלה