קופיפה טובעת
New member
תודה על המחמאה! ולתשובות...
האם חוסר הניסיון הוא משהו שמטריד אותך?
מטריד אותי במידה מסוימת. מה שמטריד זה לא מה שלא היה אלא העובדה שיש סיבות לכך שלא היה.
אני מאוד רוצה זוגיות אבל לא בטוחה עד כמה אני מסוגלת לתחזק מערכת יחסים כזו וגם אני לא בתקופה בה הביטחון שלי בשיאו.
הקשרים שלי עם גברים לא היו מוצלחים אבל כן יצא לי לאהוב, לחוות מגע וגם מין, ככה שעולם היחסים של בינו לבינה הוא לא פלנטה זרה גמורה עבורי אבל אני גם לא ממש מנוסה...
מה את עושה כדי להרגיש טוב עם עצמך/איזה מן דברים גורמים לך להרגיש טוב?
האמת שמאוד קשה לרצות אותי או לגרום לי להנות, לכן הדברים האלה משתנים.
לפעמים ממש טוב לי כשאני משחקת על הבמה, לפעמים זה מפגשים עם אנשים, לפעמים זה סתם ללבוש בגד שמחמיא לי...
אני לא צריכה להפוך את העולם, אני מסתפקת במועט (איך שכחתי לכתוב שלאכול שאוורמה עושה לי טוב?!) אבל לא תמיד אני יכולה להגיד שטוב לי.
ממה את חוששת?
אוווו... זו שאלה טובה! מאחר ויש לי הרבה חששות!
החל מכשלון, וזה בא לידי ביטוי בכל דבר בחיים.
חוששת שלא אהיה בזוגיות.
חוששת שלא יאהבו אותי (כל מיני סוגי אהבות).
חוששת להשתגע.
חוששת לנהוג (אין לי רשיון).
ויש עוד הרבה חששות ופחדים, כתבתי את הראשונים שקפצו לי לראש!
האם חוסר הניסיון הוא משהו שמטריד אותך?
מטריד אותי במידה מסוימת. מה שמטריד זה לא מה שלא היה אלא העובדה שיש סיבות לכך שלא היה.
אני מאוד רוצה זוגיות אבל לא בטוחה עד כמה אני מסוגלת לתחזק מערכת יחסים כזו וגם אני לא בתקופה בה הביטחון שלי בשיאו.
הקשרים שלי עם גברים לא היו מוצלחים אבל כן יצא לי לאהוב, לחוות מגע וגם מין, ככה שעולם היחסים של בינו לבינה הוא לא פלנטה זרה גמורה עבורי אבל אני גם לא ממש מנוסה...
מה את עושה כדי להרגיש טוב עם עצמך/איזה מן דברים גורמים לך להרגיש טוב?
האמת שמאוד קשה לרצות אותי או לגרום לי להנות, לכן הדברים האלה משתנים.
לפעמים ממש טוב לי כשאני משחקת על הבמה, לפעמים זה מפגשים עם אנשים, לפעמים זה סתם ללבוש בגד שמחמיא לי...
אני לא צריכה להפוך את העולם, אני מסתפקת במועט (איך שכחתי לכתוב שלאכול שאוורמה עושה לי טוב?!) אבל לא תמיד אני יכולה להגיד שטוב לי.
ממה את חוששת?
אוווו... זו שאלה טובה! מאחר ויש לי הרבה חששות!
החל מכשלון, וזה בא לידי ביטוי בכל דבר בחיים.
חוששת שלא אהיה בזוגיות.
חוששת שלא יאהבו אותי (כל מיני סוגי אהבות).
חוששת להשתגע.
חוששת לנהוג (אין לי רשיון).
ויש עוד הרבה חששות ופחדים, כתבתי את הראשונים שקפצו לי לראש!