קול קורא לאיש/אשת השבוע!

תודה על המחמאה! ולתשובות...

האם חוסר הניסיון הוא משהו שמטריד אותך?
מטריד אותי במידה מסוימת. מה שמטריד זה לא מה שלא היה אלא העובדה שיש סיבות לכך שלא היה.
אני מאוד רוצה זוגיות אבל לא בטוחה עד כמה אני מסוגלת לתחזק מערכת יחסים כזו וגם אני לא בתקופה בה הביטחון שלי בשיאו.
הקשרים שלי עם גברים לא היו מוצלחים אבל כן יצא לי לאהוב, לחוות מגע וגם מין, ככה שעולם היחסים של בינו לבינה הוא לא פלנטה זרה גמורה עבורי אבל אני גם לא ממש מנוסה...

מה את עושה כדי להרגיש טוב עם עצמך/איזה מן דברים גורמים לך להרגיש טוב?
האמת שמאוד קשה לרצות אותי או לגרום לי להנות, לכן הדברים האלה משתנים.
לפעמים ממש טוב לי כשאני משחקת על הבמה, לפעמים זה מפגשים עם אנשים, לפעמים זה סתם ללבוש בגד שמחמיא לי...
אני לא צריכה להפוך את העולם, אני מסתפקת במועט (איך שכחתי לכתוב שלאכול שאוורמה עושה לי טוב?!) אבל לא תמיד אני יכולה להגיד שטוב לי.

ממה את חוששת?
אוווו... זו שאלה טובה! מאחר ויש לי הרבה חששות!
החל מכשלון, וזה בא לידי ביטוי בכל דבר בחיים.
חוששת שלא אהיה בזוגיות.
חוששת שלא יאהבו אותי (כל מיני סוגי אהבות).
חוששת להשתגע.
חוששת לנהוג (אין לי רשיון).
ויש עוד הרבה חששות ופחדים, כתבתי את הראשונים שקפצו לי לראש!

AlanSmith

New member
משהו ממש מטריד אותי בקשר לשוארמה.

איזה סוג של שוארמה את אוהבת? (כבש/עגל/הודו/פרגית/אחר/מיקס)
מהי הצורה העדיפה? (צלחת/פיתה/לאפה/באגט/טורטיה/אחר)
איזה תוספות. אני אבין לגמרי אם תסרבי לענות על השאלה הזאת.
יש איזה מקום ספציפי שאת ממליצה לאכול שם שוארמה?

בקשר לחששות לנהוג. אני גם חששתי ועשיתי רק בגיל 26 אוטומט (כי הילוכים זה יותר מסובך בשבילי). זה מפחיד בהתחלה אבל אם בוחרים מורה נורמלי אז אין מה לדאוג. יש מקומות שכדי להגיע אליהם כדאי שיהיה רישיון נהיגה זה מאוד עוזר, אם יש אפשרות לגרד כמה שקלים לשיעורי נהיגה ולטסט לא כדאי לדחות את העניין.
הפסדתי כבר כמה ראיונות עבודה במקומות טובים בעבר על העניין הזה שלא היה לי רישיון.

הוווו שאוורמה זה אחלה נושא!

באופן כללי, למרות שאני מגדירה את עצמי כקארניבורית חובבת בשר, אני בכלל אוכלת רק עוף והודו, כך שאתה יכול להבין שהשאוורמה היחידה שאני אוכלת זה הודו או פרגיתץ
מעדיפה בבגט. בעבר העדפתי בפיתה ואז בלאפה, כיום בבגט.
חייבת רטבים! כאילו טחינה ועמבה, לא אוהבת יבש.
אוהבת חומוס, חריף, מלפפון חמוץ, כרוב אדום אם יש, חצילונצ'יק קטן אדום חמוץ אם יש. והשאר לפי מצב הרוח...
אני גרה בעכו והמקום הכי מועדף זה שיפודי הגליל- הם זולים וטעימים אבל לא עושים משלוחים ואני אוהבת מדי פעם להזמין הביתה אז מתפשרים...

ואין לי זמן וכסף לרשיון אז זה יאלף לחכות עד אחרי התואר.
אבל אני מניחה שמתישהו לא תהיה ברירה וכן אלמד נהיגה...

למעלה