שבוע חדש-סיבות חדשות לחייך

חיוכים של השלמה!

אחרי שהתעוררתי באמצע הלילה מהתקף כאבים, היד שרפה, הורדתי את התחבושת וגיליתי גהנום
ואז ראיתי שה״חבר״ לשעבר לא סימס אפילו פעם אחת..
ירדה לי אבן מהלב והבנתי שכזה בנאדם אני לא רוצה בחיים.

התקבלתי לעבוד בחדר כושר הכי גדול בארץ. זה היה סוג של חלום ישן, ואני ממש מאושרת.

פינקתי את עצמי בשופינג... מרפא כל כאב ! עד שהיד ממש התחילה לכאוב ולקחתי הכל וחזרתי הביתה בספיישל !

elena20

New member
ההתנהגות שלו ממש הזויה, כמה זמן הייתם ביחד?

לא מבינה איך פתאום אפשר לקטוע בכזו קלות את הקשר ולא משנה מה הסיבה....

מחייכת, מחייכת, מחייכת

טרי טרי מעכשיו- הלכתי לתומי לחדר דואר עם התקווה הקלה שעדיין קיימת בי שאישור העבודה אולי הגיע...הוא לא הגיע, אבל כן הגיעה חבילה מסתורית והתברר שזו מתנה לכבוד יום ההולדת שלי מחמי וחמותי. הם קנו לי את הספר "ג'ן אייר" וכתבו לי ברכה מרגשת- ממש הפתיעו אותי, כיף!
&nbsp
כרטיסים להופעה של גידי גוב, אלון אולארציק ואפרים שמיר הוזמנו לתחילת חודש מרץ- איזה כיף!

&nbsp
בייביסיטר כייפי במיוחד.
&nbsp
הלכתי לחנות עם מלא מוצרים מישראל והתחמשתי בהרבה דברים שווים מישראל כולל שוקולד פרה
לבן... וסופסוף מצאתי "סוכר וניל", אין להם מושג מה זה, אפילו המוכרת בחנות שאלה אותי מה עושים עם זה...
&nbsp
הבעל בדרך הבייתה כך שיגיע בשעה יחסית סבירה

A לוןA

New member
אני מוחה!

שוקולד לבן זה לא שוקולד
כמו שבשר טחון מהצומח הוא לא בשר!
&nbsp
זו הטעיית הצרכנית, זה מה שזה!

kisslali

New member
פרפרי, סוכר וניל?!?!?!

מזמינים באיביי מקלות וניל סוג ז' בגרושים, מייבשים מעט במיקרו, טוחנים במטחנת קפה, מערבבים עם מעט גולדן סירופ ויש לך משחת וניל טהורה ואיכותית. מכינה פעם באף פעם.

ללי

Ginger L Honey

New member
יום מחויך :)

1. שיחה עם חברתי הטובה ביותר
אני כ"כ מחכה לראותה בעוד קצת פחות מחודשיים!
&nbsp
2. כרית-שולחן ללפטופ שהזמנתי הגיעה והפכה את העבודה שלי לקצת יותר נוחה.
&nbsp
3. זה התחיל פחות מיוחך, אבל לפני עשרה ימים הזמנתי סכין שפים עבור אבא שלי שאקח איתי לארץ, ואמורה היתה להגיע עד מחר. בדקתי היום את המעקב אחרי החבילה ומתברר שאזל להם המלאי והסכין תגיע רק ב 26 לפברואר! התקשרתי לשרות הלוקחות בעצבים. הרי אפילו מייל לעדכון הם לא שלחו לי. והם נתנו לי גיפט כארד לפיצוי בסכום סמלי והבטחה שזה יגיע לפני מרץ, אלא אם כן תהיה סופה וחלילה הספינה תטבע בדרך מיפן.
החיוך הוא, שמזל שהזמנתי את המתנה יותר מחודשיים מראש והיא בכל מקרה תגיע לפני הטיסה

&nbsp
4. מזג האוויר היום נעים, זו תמיד סיבה לחייך בינואר בניו-יורק.
&nbsp
5. מוס שוקולד של "טבעוניות נהנות יותר" שאני מתכוונת להכין הערב:)
<[email protected]>

נשמע טוב!

באסה על הסכין, מקווה שבאמת זה יגיע לפני הטיסה

וכן, יחסית מזג האוויר סביר, לא אמרו שירד שלג? העיקר טרחתי בבוקר ונעלתי את מגפי השלג שלי

למעלה