הפרומו הרשמי של המירוץ למיליון 3 המירוץ למיליון - העונה החדשה בקרוב בשבת 11.5
ש שועל הדיסקו New member 10/5/13 #1 הפרומו הרשמי של המירוץ למיליון 3 המירוץ למיליון - העונה החדשה בקרוב בשבת 11.5
N ny22 New member מנהל 11/5/13 #2 יאללה - היום העונה החדשה מתחילה!!! איזו התרגשות!!! שיהיה בהצלחה לכל הזוגות!!!
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 12/5/13 #11 שימי ויסמין ערסים חובתניקים - אזור שליטה דרום ת"א - אשדוד - יבנה
ג גםצופה Member מנהל 12/5/13 #131 תגידו לי רק לי נראה ששימי ויסמין הולכים להיות 'טום ואדל' של העונה הקודמת ???
N ny22 New member מנהל 12/5/13 #14 שמח שיש גם העונה דתיים... עקיבא וענהאל היה ממש טובים ואני מאמין שגם יופטוט וחרות יהיו כאלה!!
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 12/5/13 #15 מה זה מהאולפנא ? בנט ? דוסיות לא קוזינות אבל נועה תישבי קוזינה
פ פיית המשאלות25 New member 12/5/13 #17 שרשור פרק פתיחת העונה הרשמית! הולך להיות כאן מעניין... כבר מהפורמו היו כמה זוגות שמשכו את תשומת הלב, מחכה לראות איך הם יהיו בהמשך... שתפו בכל מה שבא לכם לכתוב על הפרק... מי הזוג האהוב עליכם? ואת מי לא אהבתם? מי לדעתכם יודח כבר עכשיו?
שרשור פרק פתיחת העונה הרשמית! הולך להיות כאן מעניין... כבר מהפורמו היו כמה זוגות שמשכו את תשומת הלב, מחכה לראות איך הם יהיו בהמשך... שתפו בכל מה שבא לכם לכתוב על הפרק... מי הזוג האהוב עליכם? ואת מי לא אהבתם? מי לדעתכם יודח כבר עכשיו?