שרשור פרק פתיחת העונה הרשמית!

ny22

New member
מנהל
מסכים איתך - הליהוק מעולה העונה.

ואני בהחלט מקווה שיש הרבה מעבר לאותם "סטראוטיפים" שיש בזוגות.

א"א, בהחלט נראים מעולה כזוג ואני ממש ממש מקווה שהם יצליחו ויטפסו מעלה!!

ny22

New member
מנהל
לסיכום - היה פרק ממש טוב!

אני שמח שיצא לי להכיר את הזוגות (אני לא מאלה שאוהב לראות את הפרומואים + הראיונות עם המתמודדים), הם באמת נראים ממש טוב ועושה רושם שתהיה לנו עונה מעולה...

קצת חבל שהדתיות הודחו, אבל לא נורא, זה המשחק....

שיהיה לכולכם לילה טוב
.

די מיותר שקיבלו אותם לתכנית

והודחו ביום הראשון של המירוץ אז כאילו למה ? שהיו עושים 10 צוותים וזהו או פשוט תכנית קצת יותר ארוכה ....לא הבנתי מה היה הפואנטה חח

די מפגר...

התכנית הייתה בסדר , אבל לא יותר מזה ..קצת יותר מדי ברברת אבל אני מניח שזה רק בגלל שזה הפרק הפותח ושהתכנויות הבאות היו טובות ויש לי רושם שתהיה עונה טובה !

ובניתיים הכי התחברתי איציק ואלירן חח

Jason2

New member
אהבתי את היילי ואלכס דאנפי

או איך שקוראים להן, האחיות האלה.

חבל שנראה שלא יגיעו רחוק.

X יו יו S

New member
רומי וקורל :)וגם אני אהבתי אותן

אם כבר השוואה להיילי ואלכס
בסדרה אני מעדיפה את היילי
ובמרוץ את רומי

niro62

New member
ואאווו פרק מעולה

נזכרתי למה הגירסא הישראלית הרבה יותר טובה מהאמריקאית, עבר רק פרק 1 בעונה וכבר אנחנו מכירים את הצוותים כמו שבעונה אמריקאית לא היינו מכירים אותם אחרי עונה וחצי. ועוד איזה צוותים, ממש אהבתי את האחיות, את הבנות דודות, את דבי ודנה, את איציק ואלירן שהרגו אותי מצחוק, וכמובן את הכוכבת החדשה של המירוץ שהיא רונית שהולכת לבדר את העונה הזאת. אני חושב שיש פוטנציאל מאוד גבוהה, חבל ששתי זוגות הולכים כל כך מהר, זה גם אומר שלא ייצא לנו להכיר אותם, וגם אומר שיהיה מריחה שישארו מעט זוגות, מקווה שזה לא יקרה כי זה מה שהפיל את העונה הקודמת. אני דווקא חושב שזה ממש מגניב שיש 2 לגים בישראל, אם שום גירסא אחרת לא עושה אצלנו אז אנחנו נעשה בעצמנו, ובכללי זה קצת שונה מכל שאר המדינות בעולם.
קיצר התחלה טובה שרק יימשך ככה

גםצופה

Member
מנהל
המעניין שיש שפחות אוהבים

את ה'חפירות' שיש בפרקים.
בעונה האמריקאית הכל רץ - אבל ככה אתה באמת מכיר פחות את המתמודדים...

אז יש יתרונות וחסרונות לכל פורמט

niro62

New member
זה סתם טרנד להגיד שהאמריקאי

יותר טוב. נתחיל מזה שהפרקים יותר משעממים באמריקאי, אין צחוקים בכלל, אין הרבה אקשן, אין הכרות עם הדמויות, זה בעיקר לראות בני אדם מבצעים משימות שהדגש הוא יותר על המשימות, ובגלל זה יום אחרי שהעונה נגמרת אתה ישר שוכח 90% מהצוותים שהשתתפו בה ושוכח את כל המדינות שביקרו בהם, לא נשאר בך שום חותם.

גםצופה

Member
מנהל
האמת שאני כבר כתבתי פה

שכל פרק של הסדרה האמריקאית הוא אוטומטית שני פרקים במירוץ הישראלי (מן הסתם בגלל שיקולי עלויות...)

לכן הגיוני שהעונה יותר ארוכה.

במירוצים הקודמים היו פרקים שנראו כביכול שהעונה נמרחה,כשלמשל לא הדיחו זוגות מסויימים - או כאשר המקצה ('לג') נמרח על 4 פרקים, אבל גם במירוץ האמריקאי יש פרקים שהזוג המגיע בסוף לא מודח, כמו כן היו שם גם עונות בהם 'לג' נמתח על 2 פרקים...

העונה האמריקאית האחרונה היתה מצויינת

עם לא מעט קטעים מצחיקים ושבירות שיאים בתולדות התכנית כולה. אך השועל לא יגלה לכם מה בדיוק, בכדי שתראו בעצמכם.
מה שכן, כבר מהפרקים הראשונים היא היתה מאוד מצחיקה. אך עדיין, העונה הישראלית הנייה של המירוץ למיליון היא העונה האהובה ביותר על השועל בכל הזמנים.

retard boi

New member

אני חושב שהגרסא הישראלית והגרסא האמריקאית הן נורא שונות באופן שהן קורצות לקהל. האמריקאית לוקחת את עצמה יותר מידי ברצינות, הצוותים תפלים יותר ויש פחות חפירות שמאפשרות להכיר אותם יותר טוב. הגרסא הישראלית במהותה קלילה הרבה יותר ומסתמכת המון על דחקות ומשתתפים שהם "אישיות גדולות" ששמים את זמן המסך שהם מקבלים מעל הרצון שלהם להצליח בתחרות עצמה (רונית לדעתי היא too much, היא אולי מתאימה לתוכנית כמו האח הגדול אבל במירוץ היא סתם מעיקה). בעונה הקודמת נואשות לתשומת לב של חלק מהמשתתפים כמו אוסי וטום קצת הרסה ואני לא רואה שהאנשים שהם הביאו הפעם שונים באופי מהותי אז כנראה זה הולך לחזור על עצמו. כלל אני מסמפט יותר את הגרסא הישראלית (במיוחד שמשווים לעונות המאוחרות יותר) אבל לפעמים היא נהיית יותר מידי קלילה ובדיחתית וזה פוגע בפרמטר התחרותי של התוכנית.
בלהתחשב שהגמר לא מצולם בישראל אני גם בעד שהלגים הראשונים יהיו בארץ אז אני לגמרי בעד שיהיו לגים כאן אם כי לעבור את כל המיונים ולא לעזוב את הארץ מסריח למשתתפים עצמם.

למעלה