תחרות שגרירות תפוז בתצוגת האופנה של קסטרו

תחרות שגרירות תפוז בתצוגת האופנה של קסטרו

אנחנו שמחים ומתרגשים להזמינכם לאירוע הגדול ביותר בתחום האופנה בישראל –

הלוא הוא תצוגת האופנה של קסטרו – RUNWAY COLLECTION SPRING 2015!

רוצות להיות חלק מאירוע בלתי נשכח? פנויות ונרגשות לקראת ה-1.2.15 בשעה 9:30?

בואו להיות השגרירות שלנו, כתבות השטח של תפוז, שיסקרו את התצוגה!

3 כרטיסי כניסה יחולקו לשלושת הגולשות שישתפו אותנו "מדוע הן יהיו הנציגות הטובות ביותר של תפוז" – ויספקו לנו את סיכום האירוע התוסס, המרתק והמלהיב ביותר!

לתקנון התחרות: [URL]http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=5150285[/URL]
לאתר קסטרו: http://www.castro.com/he/ ;

רוצות להיות בבוקר הנוצץ של השנה? התחילו לשרשר כבר מעכשיו!

אשמח להשתתף

כי אשתף את כל הקוראים בכתיבה על האירוע מכל הזוויות. זאת בנוסף לצילומים. כי גם אני מתלהבת מתצוגות אופנה ויודעת איך להעביר את ההתלהבות לקוראים. כי זו הזדמנות לכתוב על ארוע אופנה בגודל כזה.

Dina Alfasi

New member
תצוגת אופנה

אני לא סטייליסטית וגם לא פאשניסטית, אבל אני צלמת, יש אומרים אפילו טובה ;)
אחד הדברים שהייתי רוצה לצלם זה תצוגת אופנה, לפני ומאחורי הקלעים.
תוכלו להתרשם מחלק מצילומיי פה:

[URL]http://instagram.com/dinalf[/URL]

תודה :)

nulila

New member
אני אני אני!

כי זה משהו שאני חולמת עליו כבר הרבה זמן... :) להיות באירוע מהסוג הזה ולא לראות אותו רק בטלוויזיה.
אני כל כך אוהבת כל מה שקשור באופנה ובתרבות הסלבס (כן אני יודעת מאוד עמוק מצידי
)!
קיצור אני מבטיחה להביא סיקור מושלם עם תמונות, ציטוטים ועוד...
שווה לכם לבחור בי!!!

pnina1101

New member
תצוגת האופנה של קסטרו

אף פעם לא הייתי בתצוגת אופנה בסדר גודל שכזה כמו קסטרו ואשמח להיות ולספר בבלוג של לייף סטייל זה ממש מתאים לי לסקר את הארוע תודה מראש

powerprincess1

New member
אני! אני! אני!

אין ברירה. אני חייבת להשתתף באירוע של קסטרו. אחרת מתי תהיה לי הזדמנות ללבוש את השמלה שלהם שקניתי בשנה שעברה ושוכבת לי בארון? חוץ מזה- שאשמח לסקר את האירוע עבור תפוז וגם לכתוב עליו בבלוג שלי:)

אני אשמח לבוא, זה זאת תהיה ההזדמנות שלי

קודם כל לראות אופנה, אבל בעיקר זאת עוד דרך להודות לחמותי ולתת לה יום כיף שיתחיל בתצוגת אופנה מדהימה, עברנו כל כך הרבה ביחד בשלוש השנים האחרונות, אבל במיוחד בשנה שעברה, הייתי מאושפזת במשך שלושה וחצי חודשים, היא מצידה כל יום הוציאה את הבן שלי, דאגה לו לכל דבר שהוא זקוק לו, עכשיו אתם בטח תוהים ואמרים מה מיוחד בזה, אז ככה, בעלה חטף אירוע מוחי לפני כמעט שנתיים, אז בזמן שהיא הייתה צריכה גם לטפל בו, לדאוג לו, היא גם דאגה לבן שלי, דאגה שבעלי יגיע הבייתה איתו כאשר הוא כבר רחוץ.
&nbsp
אני רוצה להודות כאן באופן מיוחד, לחמותי, המדהימה והמקסימה. כשהייתי מאושפזת בבית החולים, היא דאגה בכל יום להוציא את הבן שלי מההסעות, דאגה שהוא יאכל, יהיה רחוץ ומוכן לשינה כשבעלי לוקח אותו הבייתה. חלקכם אולי יגידו, אבל זאת אמא שלו, אז לא, אכן זאת אמא שלו, אבל כמו שאני לא מצפה מהורי כלום, אבל הם נותנים את הלב והנשמה בשבילי, כך אני לא מצפה מחמותי, כי היא לא חייבת לנו כלום, אך היא עושה זאת מכל הלב והנשמה. כמו שסיפרתי כאן לא מעט, חמי בכיסא גלגלים, משותק בחלקו השמאלי של הגוף, כך שיש לה המון ריצות סביב בעלה, אם זה ללכת לעשות את כל הסידורים עבורו, אם זה לרוץ איתו לרופאים, אם זה לדאוג לו. יש לה המון על הראש, היא צריכה להתמודד עם כל כך הרבה לחצים על הראש, שבן אדם אחר היה מתמוטט.
&nbsp
היא דואגת לי, שאני ארגיש טוב, שיהיה לי רק טוב. דרך אגב, גם לידה אסור בתכלית האיסור לומר שחסר לנו משהו, כמו ההורים שלי גם היא ישר רצה לרכוש לנו את מה שחסר לנו. לדוגמא, עד לא ממזמן הייתה לנו טלוויזיה ענקית בחדר השינה, אתם יודעים, זאת של פעם, כזו שתופסת המון מקום, אז יום אחד הסתכלנו על טלוויזיות, האמת שאני רציתי להחליף את הטלוויזיה, אבל זה לא היה לי דחוף, כי בנינו, לא ממש יוצא לי לראות טלווזיה בחדר, כי תמיד שאני מגיעה לחדר לראות טלוויזיה, אז אני אחרי חמש דקות נרדמת. בכל אופן, הסתכלנו על טלוויזיות כי היא רצתה לרכוש אחת לחדר שלה, כי חמי יישן בחדר אחד מכיוון שהוא כבר לא יכול לישון באותו החדר, הוא חייב לישון לבד בגלל המצב שלו, ובחדר שלה אין טלוויזיה, אז הם הלכו ביחד לראות טלווזיות באיזה חנות, היה מבצע על טלוויזיות אז היא קנתה גם לה וגם לנו. היא דואגת לנו עד מאוד. http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=4922315

SHIR1513

New member
אני חייבת לבוא לתצוגה של קסטרו!

אני מורה בחטיבת ביניים, יום ראשון זה היום החופשי שלי, ותאמינו לי שאני צריכה איזה איוורור בבוקר, ואם זה איוורור אופנתי... אז בכלל!

יוווו איך בא לי

אומנם אני עושה את זה רק בתור תחביב, אבל אני תמיד מייעצת לחברות מה ללבוש לאן ואיך...
בנוסף אני קצת מכורה לקניות - החצי שלי כבר שוקל לחתוך לי כרטיסי האשראי!
אני ממש מבינה באופנה, מעודכנת ואספק סיקור סופר אטרקטיבי!!!

שניקי17

New member
רוצה מאוד!!!

אני מאוד אוהבת אופנה ובמיוחד את קסטרו, מבטיחה לייצג את תפוז נאמנה ולרשום על תצוגת האופנה וגם אני נמצאת כרגע בין עבודות ואני בבית - זה אומר שאין תקופה יותר טובה מלנצל את הזמן..

shasha43

New member
אני רוצה!

מאחר ואני מאוד אוהבת את הבגדים של קסטרו ומחכה כל שנה לראות מה יהיה בקולקציה החדשה שלהם!
אני ישר מגיעה לחנות ורואה מה חדש ומתאים לי, קונה ונהנת מאוד מהבגדים (כמובן שגם מצלמת ומעלה לאינסטרגרם שלי)
הייתי מאוד רוצה לראות בן הראשונים לראות את הקולקציה המדהימה שלהם לקיץ.

מחכה מאוד לזה

אני חושבת שלי הכי מגיע כי...

אני כבר מלא שנים בתפוז, עם יוזרים שונים, בפורומים שונים.. ומכירה את היטב גם את תפוז וגם את העבודה של קסטרו.
אפשר לסמוך עלי בעיינים עצומות ! לסיכום אני ממליצה על עצמי מאוד

etinka10

New member
מגיע לי להיות באירוע של קסטרו

כי אני לידה שלישית ( חצי שנה אחרי ) ואני רוצה לחזור להיות בענייני האופנה סטיילינג איפור ןץוכו. אני מאוד אוהבת צבעוניות בבגדים ואביזרים. ואני פנויה להובלה! ��

להגשים חלום!

כי למדתי עיתונאות וגם עבדתי במקומות הקשורים באופנה (לא רוצה להרחיב פה) אבל אני באה עם המון ניסיון.
גם זה חלום וחלומות ממש כדאי להגשים. בתור ילדה הייתי עומדת שעות מול המראה ומחליפה תלבושות במהירות בזק.
מביך אפילו להודות שהייתי גם הולכת מהמטבח לסלון ובחזרה ומדגימה למשפחה את צעדת הדוגמניות שלי.

חבל שאלוהים לא חשב לפרגן לי בעוד כמה סנטימטרים.
אז מאוד אשמח ללכת!

להרגיש כוכבת ליום אחד

אין ספק שהשגרה שוחקת אותי! הילדים, ניהול הבית..

אני ממש צריכה את ההזדמנות הזאת לדפוק הופעה, להרגיש כוכבת (למרות שזה ב-9:30 בבוקר :).
גם בעלי תומך בי ואומר שאני ממש צריכה את זה. אשתדל מאוד לייצג את תפוז בכבוד!!!!

אני השגרירה שלכם

קודם כל כי בחיים לא הייתי בתצוגת אופנה ואני ממש רוצה ללכת.
דבר שני אני ממש צריכה חופש מהעבודה כבר כי הי לי חודשיים קשים של סגירת שנה ואני אשמח שיהיה לי תירוץ לקחת חופש

אני

אני חייבת לזכות.. כי אני אשקיע בפוסטים מוצלחים ואהיה שגרירה טובה מאוד
כי אני כותבת מאוד יפה ותמיד יודעת לשלב את התמונה הנכונה לטקסט, כי אני מאוד אוהבת את קסטרו, הבגדים והדוגמנים והדוגמניות של המותג.
כי אני בחופשת לידה וזה בדיוק הזמן לנסות כיוונים חדשים :)
אשמח שתתחשבו בכל מה שרשמתי

@#$%&* שגרירת האופנה של קסטרו !@#$%

אני כאן כדי להציג לכן את שגרירת האופנה הבאה של קסטרו
בתור אחת שכותבת מעולה, מתלבשת סוף!!! ואוהבת את חברת קסטרו
אני חושבת שאני זאת שצריכה ליייצג את תפוז בתצוגת האופנה של קסטרו

למעלה