אני אשמח לבוא, זה זאת תהיה ההזדמנות שלי
קודם כל לראות אופנה, אבל בעיקר זאת עוד דרך להודות לחמותי ולתת לה יום כיף שיתחיל בתצוגת אופנה מדהימה, עברנו כל כך הרבה ביחד בשלוש השנים האחרונות, אבל במיוחד בשנה שעברה, הייתי מאושפזת במשך שלושה וחצי חודשים, היא מצידה כל יום הוציאה את הבן שלי, דאגה לו לכל דבר שהוא זקוק לו, עכשיו אתם בטח תוהים ואמרים מה מיוחד בזה, אז ככה, בעלה חטף אירוע מוחי לפני כמעט שנתיים, אז בזמן שהיא הייתה צריכה גם לטפל בו, לדאוג לו, היא גם דאגה לבן שלי, דאגה שבעלי יגיע הבייתה איתו כאשר הוא כבר רחוץ.

אני רוצה להודות כאן באופן מיוחד, לחמותי, המדהימה והמקסימה. כשהייתי מאושפזת בבית החולים, היא דאגה בכל יום להוציא את הבן שלי מההסעות, דאגה שהוא יאכל, יהיה רחוץ ומוכן לשינה כשבעלי לוקח אותו הבייתה. חלקכם אולי יגידו, אבל זאת אמא שלו, אז לא, אכן זאת אמא שלו, אבל כמו שאני לא מצפה מהורי כלום, אבל הם נותנים את הלב והנשמה בשבילי, כך אני לא מצפה מחמותי, כי היא לא חייבת לנו כלום, אך היא עושה זאת מכל הלב והנשמה. כמו שסיפרתי כאן לא מעט, חמי בכיסא גלגלים, משותק בחלקו השמאלי של הגוף, כך שיש לה המון ריצות סביב בעלה, אם זה ללכת לעשות את כל הסידורים עבורו, אם זה לרוץ איתו לרופאים, אם זה לדאוג לו. יש לה המון על הראש, היא צריכה להתמודד עם כל כך הרבה לחצים על הראש, שבן אדם אחר היה מתמוטט.

היא דואגת לי, שאני ארגיש טוב, שיהיה לי רק טוב. דרך אגב, גם לידה אסור בתכלית האיסור לומר שחסר לנו משהו, כמו ההורים שלי גם היא ישר רצה לרכוש לנו את מה שחסר לנו. לדוגמא, עד לא ממזמן הייתה לנו טלוויזיה ענקית בחדר השינה, אתם יודעים, זאת של פעם, כזו שתופסת המון מקום, אז יום אחד הסתכלנו על טלוויזיות, האמת שאני רציתי להחליף את הטלוויזיה, אבל זה לא היה לי דחוף, כי בנינו, לא ממש יוצא לי לראות טלווזיה בחדר, כי תמיד שאני מגיעה לחדר לראות טלוויזיה, אז אני אחרי חמש דקות נרדמת. בכל אופן, הסתכלנו על טלוויזיות כי היא רצתה לרכוש אחת לחדר שלה, כי חמי יישן בחדר אחד מכיוון שהוא כבר לא יכול לישון באותו החדר, הוא חייב לישון לבד בגלל המצב שלו, ובחדר שלה אין טלוויזיה, אז הם הלכו ביחד לראות טלווזיות באיזה חנות, היה מבצע על טלוויזיות אז היא קנתה גם לה וגם לנו. היא דואגת לנו עד מאוד.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=4922315