תחרות שגרירות תפוז בתצוגת האופנה של קסטרו

pretty things1

New member
כי ככה אני מתכוונת לייצג את תפוז בתצוגה הכי נחשבת במדינה

שמי אפרת, בת 30 סטייליסטית ובלוגרית אופנה.
למי שלא מכירה אותי, לא יודעת כמה מוזר לי לכתוב את זה מכיוון שעד לפני שנה הייתי רק אפרת, בת 29, מנהלת תיקי השקעות.
ואז הכל קרה.
זה התחיל בהריון, שישבתי ופנטזתי איך אחרי הלידה אני מתחילה להגשים את עצמי.
אם זה ללמוד סקראפינג, לתפור, לבשל, ובכלליות להפוך למרתה סטיוארט. ואיך אני מגשימה את החלום הכי גדול שלי באמת והופכת להיות דמות מוכרת ומובילה בעולם האופנה?
אחרי 41 שבועות (באמת? רק? זה היה נראה לי כמו נצח) ילדתי במזל טוב את בני בכורי דניאל.
לא נתעכב על סיפורי אימה מחדר הלידה ורק נציין שמהבית חולים יצאתי עם טרוריסט קטן ומקסים (הוא קיבל הצעה להצטרף כבר לדאע"ש- אמרתי לו או שהוא מקים תא טרור משלו או כלום! שכיר הוא לא יהיה!) ובמשקל עודף של 40 קילו...
קצת בעייתי לקבל אנרגיות לעשייה שאת בקושי זזה אחרי לידה, בהלם מטורף איך החיים שלך כמו שהיית רגילה אליהם השתנו פתאום ושכל מה שחשבת על חופשת הלידה (אימא מטיילת בקניון על עקבים ויושבת בחדר היצירה שהיא הקימה לעצמה בעוד העולל ישן לצידה בעריסה מעוטרת המלמלה שהיא תפרה לו) ממש ממש אבל ממש לא נכון.
קצת בעייתי להתחיל להיות אייקון אופנה שהדברים היחידים שעולים עליך הם הפיג'מות של בעלך ואת לא ממש יכולה ללכת איתן לקניות לחגוג על האשראי וגם אין לך ממש חשק (ומי שמכירה אותי יודעת שאני ו"אין חשק לקנות" לא ממש הולכים יחד באותו משפט).
אז מה עושים?
התחלתי לחפש אלטרנטיבות לשופינג בלי לצאת מהבית וגיליתי את עולם הקניות המקוון. פתאום בפיג'מה ובלי לצאת מהבית (פרט לטיולים לסופר וחזרה -ללא ספק גולת הכותרת של היום), אפשר היה לקנות כל דבר שאני רוצה ועוד בשליש ורבע מחיר!
פתחתי בלוג, והתחלתי לכתוב. בהתחלה על החוויה האישית שלי בתור אימא וכמה קישורים לדברים מומלצים שראיתי באתרי מכירות. אחר כך, שהבנתי את ההתלהבות והפוטנציאל שיש בעובדה שאני מצליחה למצוא קישורים לדברים שווים לכמעט כל דבר, ביחוד לפריטים שנמכרים בארץ פי שלושה וארבעה מאשר בחו"ל, התחלתי לכתוב ולהמליץ לפי נושאים. אם בין מוצרים שיקלו עלינו את הסדר במטבח, רעיונות ליצירה שאפשר לעשות בשעות הפנאי והעיקר- אופנה ברשת!
כתבתי באמת על מה שאני מתחברת אליו ופתאום, מצאתי את עצמי מרואיינת לתוכניות טלוויזיה, פותחת קבוצה לאופנה מקוונת שתוך חודש צמחה מעל ומעבר לציפיותיי, מרזה 40 קילו בשנה (פילאטיס מכשירים פעמיים בשבוע וארוחות ערב קלות עד השעה שבע בערב עושות פלאים) ועובדת על אתר אופנה חדש ומרגש.
מה מוסר ההשכל?
שינוי לא חייב לקרות בבום- אפשר גם לעשות אותו לאט לאט ובשלבים.
תגדירו לעצמכן מה המטרה ותתחילו- תתפלאו לדעת שלאט לאט יכול להפוך פתאום למהר מהר. עובדה.
תקבלו השראה מאחרים-אישית עוקבת בקבוצה אחרי הבלוגריות וכל שרשור בלוגינג חדש דואגת להתעדכן ולהוסיף את הפייבוריטיות החדשות שלי.
תבקשו עזרה- תתפלאו כמה אנשים מוכנים ושמחים לעזור ורק צריך לדעת לבקש.
תפרגנו חזרה. זה חשוב ואתן נתרמות יותר מאשר תורמות.
תדאגו להתחבר עם האנשים הנכונים, תעקבו אחריהם, ואל תתביישו להציג את עצמכן. רע לא יקרה מזה.
והכי חשוב תעשו מה שאתן אוהבות- תכתבו על זה- וזה יקרה.

אז שוב נעים מאוד
אפרת נומברג יונגר סטייליסטית, בעלת הבלוג PRETTY PRETTY THINGS ומנהלת קבוצת אופנה FASHION SHOPPING ONLINE מוזמנות להצטרף ולעקוב אחרי גם בפייסבוק ובאינסטגרם.
קישור לפייסבוק: https://www.facebook.com/nomberg
קישור לאינסטגרם: http://instagram.com/the_pretty_pretty_things/

Noy Made

New member
נציגות תפוז בתצוגת האופנה של קסטרו!

אני חושבת שאני יכולה להיות נציגות צעירה ומרעננת עבור תפוז בתצוגת אופנה של קסטרו בעיקר כי אני חיה ונושמת אופנה ואני מרגישה שאני יכולה להביא רוח רעננה עם זוית קצת שונה ולסקור את התצוגה.
יש לי בלוג אופנה שאני מתחזקת באדיקות והוא יכול לתת לכם תחושה כללית של האופי שבו תהיה הסקירה.
אם אתם אוהבים את סגנון הכתיבה ומתחברים לזוית האופנתית שלי, אני יותר מאשמח ללכת לתצוגה.
זה הלינק לבלוג - http://noymade.blogspot.co.il/
מזמינה אתכם להיכנס ולהישאב לעולם של חובבת אופנה מושבעת

danafar5

New member
אני רוצה! אני רוצה!

אני אשמח להיות השגרירה של תפוז בתצוגת אופנה של קסטרו מהסיבה שאף פעם לא הייתי בתצוגות אופנה ואני אשמח להיות שם!
אני מאוד מאוד אוהבת את קסטרו, אנחנו קונים שם אני ובעלי ומרוצים מהשירות ומאיכות הבד (מה שלא קורה לעיתים קרובות בחנויות ורשתות אחרות)

כל כך בא לי לשבור את השגרה

אני כל היום בבית, אני לא יכולה ללכת לעבודה, והתצוגה תהיה נקודת אור קסומה בחיי, אני חולת סרטן גרורתית, לכן מפאת מצבי הרפואי אני לא יכולה ללכת לעבוד, רוב זמני מסתכם בלהתבטל בבית בחוסר מעש כי אני גם לא יכולה לעשות דבר בבית, אשמח מאוד אם אני אוכל לבוא.

למעלה