ד"א אני אוהבת כאב.. אין לי בעיה עם טוסיק אדום מנומר שלי אתה ! ררר
ב בעל להשכרה1 New member 28/3/15 #16 משהו ממני... החיה שבי חלום שלי.... לראות אותך עם פונפונים (ולא ביד)
ק קסם 82 New member 29/3/15 #32 איך פיספסתי ? כבוד ליידי הראפרית ..חזקקקק ובעלול עפת לחלל ? כייף לך אחשלי ..תביא משו מעניין מהדיוטי פרי בחלל
איך פיספסתי ? כבוד ליידי הראפרית ..חזקקקק ובעלול עפת לחלל ? כייף לך אחשלי ..תביא משו מעניין מהדיוטי פרי בחלל
ב באבי מגיק New member 29/3/15 #33 פשששש... איזו רשימה יא ווארדי נשמע שבוע מבטיח לאללה. מפרגנים. בהצלחה נ.ב- מתנצל שנדחפתי לפוסט על טהרת האדום - כחול.
פשששש... איזו רשימה יא ווארדי נשמע שבוע מבטיח לאללה. מפרגנים. בהצלחה נ.ב- מתנצל שנדחפתי לפוסט על טהרת האדום - כחול.
ק קסם 82 New member 29/3/15 #35 חברה שלי אומרת.. ששחור מודגש זה הכי..אחי ואדום בתחת שלי ..בא לי שמישהו יאדים לי אותו
ב באבי מגיק New member 29/3/15 #36 קסם... מולי בפרטי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבר שלי אוהב אדומות. חייבים להכיר ביניהם. עשית כבר מעשה טוב היום?
קסם... מולי בפרטי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבר שלי אוהב אדומות. חייבים להכיר ביניהם. עשית כבר מעשה טוב היום?
ק קסם 82 New member 29/3/15 #38 יש כאן חדר פרטי ? חבר שלך מאדים ? עשיתי הבוקר..ועשיתי ת'עצמי בלילה.. עייפה - מרוצה..
ב באבי מגיק New member 29/3/15 #39 אויש נו... כולם יודעים שחלק מהתנאים של האדומים שהם מקבלים חדרים פרטיים בפנטהאוז...