שאני לא אתן לעצמי למות
לפני שניסיתי להגשים את החלום שלי... לפחות מרתון 1 בחיים.
מאז שהייתי בת 14 הייתי ספורטאית, רצה ריצות ארוכות, בצבא נפצעתי ועברתי שני ניתוחי ברך, אחרי לידת בני לפני 14 שנה, פרצתי שני דיסקים בגב תחתון ולפני 7 שנים עברתי תאונה ובה פרצו לי עוד 3 בגב עליון.
כל האוטופדים שהיו לי הניאו אותי ממסלול הריצה, עשיתי כמעט כל ספורט אחר שקיים, אבל זה סיפק אותי מקסימום שנה שנתיים, החלום הנשגב נשאר ללא הגשמה.
בעשור האחרון עליתי גם במשקל בצורה שאנשים לא זיהו אותי, ולפני 4 שנים החלטתי שאני חוזרת לאני שלי, התגעגעתי אליה... עשיתי דיאטה של 32 ק"ג ויצאתי המון להליכות ומהלכן החלטתי שאני כן מנסה לחזור לרוץ, התחלתי ממש בקטנה. אחרי כמה חודשים קרעתי את האמסרינג ברגל שמאל ושוב הייתי תקועה, לפני שנה, הגעתי לאורטופד ושאלתי אותו אחרי סיטי פסט בכל הגוף, האם הוא חושב שמישהיא כמוני יכולה לרוץ...
אמר שכן... שיש אנשים עם פציעות הרבה יותר חמורות... נתן לי דוגמא של איזה קטוע רגליים שבדיוק יצא מאצלו ורץ, טוב תמיד אמרו לי שעדיין יש קצת יותר גרוע ממני... חחח
זהו!!!, החלטתי שאני לא אתן לעצמי למות לפני שאני אדע שעשיתי הכל כדי להגשים את חלומי מגיל 14....
ואומרת לכן, מאז שאני רצה, לא כואב לי כלום, לא הגב, לא הרגלים, ובעיקר והכי חשוב, אני מאושרת!!!!