חדשות ועדכונים הו, מזמן לא פתחתי שרשור כזה...
M Macphista New member 12/1/14 #2 חדשות ליהוק פרק 3X15 אז יש לנו לומייר! כן כן, מעמד הנרות מהיפה והחיה מקבל הנפשה אנושית ויגולם על ידי הנרי לובאטי. http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/40662190-lumiere-cast-on-once-upon-a-time כולם יודעים מה זה אומר... שפרק 3X15 יהיה פרק רמבל
חדשות ליהוק פרק 3X15 אז יש לנו לומייר! כן כן, מעמד הנרות מהיפה והחיה מקבל הנפשה אנושית ויגולם על ידי הנרי לובאטי. http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/40662190-lumiere-cast-on-once-upon-a-time כולם יודעים מה זה אומר... שפרק 3X15 יהיה פרק רמבל
י יסמין@ New member 12/1/14 #7 אוף! נמאס כבר משחקנים שמורידים גבות. זה עושה אפקט כל כך לא מושך, בלשון המעטה...
Shiri from the block Active member 15/1/14 #1 נחמד! אבל העלילות של בל לא ממש מעניינות אותי אם הם קשורות לראמפל...
M Macphista New member 15/1/14 #28 הא? כי העלילות שלה עם רמפל כן מעניינות אותך? כן, היה מה זה מרתק לבהות בה צדה את האורגוואי (משהו כזה). ממש מרתק
הא? כי העלילות שלה עם רמפל כן מעניינות אותך? כן, היה מה זה מרתק לבהות בה צדה את האורגוואי (משהו כזה). ממש מרתק
M Macphista New member 12/1/14 #3 תמונה מהסט שמרמזת לא מעט וששירן תשנא... הלוא הם רג'ינה ורובין הוד ביחד בבגדי סטוריברוק...
M Macphista New member 12/1/14 #6 יש לציין שהיא תייגה את התמונה כ- משש #OutlawQueen ובכך נתנה לשיפ שלהם שם!
Shiri from the block Active member 15/1/14 #1 היא לא המציאה את השם הזה.. המעריצים המציאו עוד מאז שאמרו שהוא יהיה אהבה החדשה שלה מלפני כמה חודשים והיא רק זורמת עם זה...
היא לא המציאה את השם הזה.. המעריצים המציאו עוד מאז שאמרו שהוא יהיה אהבה החדשה שלה מלפני כמה חודשים והיא רק זורמת עם זה...
M Macphista New member 12/1/14 #17 ובהמשך לזה, לפני כמה שנים גם לו היו אחוקים! ואחוקיות! ועכשיו אין! הוא לא במקובלים אני מעדיפה לחשוב שהוא פשוט טוב מדי מלבזבז את זמנו על פשוטי עם שכאלה
ובהמשך לזה, לפני כמה שנים גם לו היו אחוקים! ואחוקיות! ועכשיו אין! הוא לא במקובלים אני מעדיפה לחשוב שהוא פשוט טוב מדי מלבזבז את זמנו על פשוטי עם שכאלה
Shiri from the block Active member 15/1/14 #1 בנתיים יש רק תמונות של ג'יני וג'ני בלעכס כאלה סנוביות!!!