חדשות ועדכונים

shirush3

New member
מש"ש

*פלאשפרוורד להודעות עם קללות של שירן כשישודר קו העלילה הזה*

אני ממש מחכה לראות את זה

Shiri from the block

Active member
אוי זה הולך להיות קשה...
באמת תסבלו פה הרבה קללות

אני מנסה להכין את עצמי נפשית אבל זה לא עובד

Shiri from the block

Active member
לא מרמזת כלום
מש"ש אתם עוד תראו..
הוא לא יהיה הטרו לאב שלה ולא איכפת לי מה.
בנתיים בעונה הזאת יש מלא טסטוסטרון, הרבה גברים שמנסים לדחוף לאמה ורג'ינה... אבל שום דבר לא יעצור את האהבת אמת בין אמה לרג'ינה

לנצח!!!
(סוואן, קווין
)

Macphista

New member
ימבה של ספויילרים מששיים

http://www.tvguide.com/News/Once-Upon-Time-Witch-Rebecca-Mader-1075531.aspx?rss=breakingnews

בקצרה, המכשפה המרושעת מהמערב קשורה לשתי דמויות (אחת מהן לדעתי רג'ינה), נגלה מה הפך אותה לירוקה ויהיה מגה קרב בין רג'ינה לבינה.
ההריון של ג'יניפר גודווין ישולב בסדרה ויהיה קשור איכשהו לילד של אורורה ופיליפ (הא?)
צ'רמינג יציל את ריפונזל.
בל תפגוש את לומייר.
אמה והבחור שלה מפרשיות סמויות.

ולא ברור לי למה הם כותבים לצפות לחתונה בפינלה מיד אחרי ההנחה שאם מייגן אורי מסיימת לצלם את אינטליג'נס אז יש מצב שכיפה אדומה תחזור. אלה שתי הנחות או עובדות?
בכל מקרה הם כתבו a splashy season-finale wedding ומישהו שם בתגובות מניח שזה אריאל ואריק בגלל ה splashy .

מש"ש ^^^^^ מעלי

בבקשה לסמן ספוילר, יש אנשים שלא רוצים לדעת מה יהיה בעתיד

Shiri from the block

Active member
האאאאא נכוןןןןן!!!
מש"ש splashy!!!!
בכלל לא חשבתי על אריאל ואריק

אוי אוי זה יהיה מעולה אם כן!!! כן כן שיתחתנו!
רק שלא יחתנו בטעות את רג'ינה ורובין

Shiri from the block

Active member
ועוד יותר מעניין
מש"ש מה יעשו עם התינוק של צ'רמינג וסנואו

איך ידחפו אותו לעלילה עכשיו?
מה יהיה איתו?
איך אני רואה שיעבירו את הסדרה 5-10 שנים קדימה בעונה הרביעית או משהו

כי מה כבר אפשר לעשות עם תינוק בסדרה כזאת? זה סתם תקוע.

יסמין@

New member
אפשר לעשות המון עם

תינוק\ת בסדרה ובחיים

כל מיני קטעים שקשורים לרגשות, לזוגיות, למשפחתיות וכו' - למשל, להראות איך סנואו מתפקדת כאימא טרייה (הרי היא לא זכתה לטפל באמה ועכשיו זו הפעם הראשונה שהיא תזכה לטפל בתינוק/ת, לראות איך היא משלימה את החוסרים, כנ"ל עם צ'רמינג, לראות את אמה עם אחותה הצעירה - הרי גם היא לא זכתה לגדל את הנרי כתינוק. נוכל לראות את הקשר בין הנרי לבין התינוק/ת, וכו' וכו'
קטעים עלילתיים - אולי יצטרכו להגן על התינוק/ת מפני רשע/ית כלשהי. אולי יתברר שיש נבואה על עתיד התינוק/ת וכו' וכו'
לא חסר.

Macphista

New member
כן

הם בטח יסתפקו באיזה סצנה אחת או שתיים של צ'רמינגס בייבי מההיבט המשפחתי ואז ישר יתחילו עם קשקושים של נבואות, החלפות תינוקות, גניבת תינוקות, תינוק עם כוחות קסם, תינוק חולה, אמא אחרי לידה חולה, תינוק נוסע בזמן וחוזר לזמן שהיה תינוק כשהוא בוגר כדי להזהיר את ההורים שלו ולהידלק על אחותו...
דברים כאלה.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחחחחח כן שמתי לב בכלל שהשמות פרקים שלהם לאחרונה מאוד לא מקוריים ופשוט מתארים דמות מהפרק

זה עצוב דווקא...

Shiri from the block

Active member
חשבתי את כבר לא קוראת ספויילרים!!! ראיתי אותם השבוע ואמרתי שבטח אין מה לפרסם את זה פה כי אף אחד כבר לא קורא ספוילרים ומש"שים!
אבל הנה כולם דווקא קוראים ומגיבים

פעם הבאה אני אפרסם גם

למעלה