שרשור
בוש

MeshiNS

New member
מקלות הליכה ממש מגניבים לדעתי

נותן מין טאצ' קלאסי כזה ללוק^-^

Aussie Girl

New member
את כל כך יפה!

והאאוטפיט הזה מהמם ממש, כולל המקל הליכה!
זה ממש מגניב איך שאת משלבת את המקלות הליכה למן אביזר! זה מקסים!

ייסאן

New member
I SCREAM FOR

ICE CREAM
שמלת חלומות נדירה יחסית, ונעליים מגניבות עם כיסא ורוד ולולי מתוקית

ROCKET J

New member
מז'תומרת?? ברור שגם לנכים!

התמונות שלך מדהימות, גם התמונות של האחרים שהעלית, ועושה רושם שלמרות הכל - את חוגגת את החיים.
כל הכבוד! (ואני מתה על הנעליים
)

רוקט

ייסאן

New member
ובצדק~ ואו!!

את מהממתתתתתתת כרגיל, אבל השילוב הזה של הקלאסה הזו בחום(איך היא ניצלה בסוף מהנזילה?או שזו אחרת?לא, זו זו נכון??) עם הRHS האלו על הגובה שלך, עם נסיכיות כזו בקישוט הראש וההתאמה הכוללת- פשוט מושלם, בכל קנה מידה!!
אחות, את צריכה להזיז את התחת המדהים שלך הישר לסוכנות דוגמנות קרובה(או רחוקה! שווה להם להשקיע בך גם מרחוק)
ולבוא בלוליטה,עם השילוב הזה, ולהפוך את עולם הדוגמנות המוכרת למסלול קידום דוגמלוליטות מקצועי, דוגמנות לוליטית שתתפוס פה בעולם האופנה הגבוהה ב ד ו ק~~!!!

ענק עליך!

innocence

New member
נאא... הייתי שם, לא עבד

אני נמוכה מדי, וכנראה שלא מספיק "מעניינת" בשביל לעבוד בצורה מקצועית. מה גם שכרגע זה כבר פחות מטריד אותי.

זו אכן זו עם הכתמים, ולצערי הם לא ירדו, ואני לא כל כך יודעת מה לעשות. חשבתי שרובם היו מתחת לפפיונים, אבל בדרך ללימודים שמתי לב שיש עוד כתם במקום די מרכזי בפרונט של השמלה וזה ממש ביאס אותי:( ובגלל שזה לא לבן, אין לי ממש איך להוריד את זה.

ומלא תודה:))

innocence

New member
*^^*

אולי זה מרגיש לך שונה כי אני בקושי לובשת כאלו צבעים. אבל זה מאוד נפוץ בסגנון הקלאסי.

Aussie Girl

New member

נכון, אני רגילה לראות אותך בשמלות לוליטה שחורות וגם לוליטה מתחבר אצלי לצבעים יותר "מתוקים" ועליזים.

innocence

New member
אלו הכי בולטים, בתכלס.

הסוויט, שתופס תאוצה בשנים האחרונות (צמר גפן ענקי), או הגותי, שזה לרוב שחור לבן, או רק שחור.
אבל יש עוד הרבה תת ז'אנרים.

תקלוט ראשון

טוב אז היום הייתה מסיבת פיקניק בבריכה העירונית.
היה חביב +

לבשתי מכנס ירוק מנתה שכזה- עד הברך, חולצה בצבע לבן-אפור בהיר מאד עם נקודות שחורות\ ויש לה גומי במחשוף ובלמטה, סנדלים שטוחים שחורים, לק סגול מנצנץ(גם ברגלים) ופרח תחרה מפ21 בצבע מנתה להשלמת המראה, ושרשרת לב מכונף גם היא מפ21.

לא היה לי כח להצטלם, כשיהיו תמונות בפייס אני אעלה קישור.

שבועות שמח!

למעלה