הי טל,יש לי (לא מהדגמים החדשים )אני בתא
ט טל1234562 New member 18/5/14 #5 היי סאג היי סאג, תודה. אשמח לבוא לאסוף אם תקין. האם יש למושב האופניים רצועה שאפשר לקשור את הילד כשהוא יושב?
היי סאג היי סאג, תודה. אשמח לבוא לאסוף אם תקין. האם יש למושב האופניים רצועה שאפשר לקשור את הילד כשהוא יושב?
ש שנטי בת New member 19/5/14 #13 יש לי עבורך תלת אופן עם חגורת קשירה ומוט אני מקרית אונו.. אשמח שתקבלי זאת
א ארומה רוני New member 22/5/14 #26 שלום שנטי ושלום טל123456789 אם טל לוקחת האופניים מסאג אשמח לקבל האלו מטל . וההיפך גם נכון. טל אני מבקש לעדכן אותי. אני גר בקרית אונו. תודה
שלום שנטי ושלום טל123456789 אם טל לוקחת האופניים מסאג אשמח לקבל האלו מטל . וההיפך גם נכון. טל אני מבקש לעדכן אותי. אני גר בקרית אונו. תודה
ס סאג 1 New member 22/5/14 #28 היי ארומה-טל אמורה לאסוף ממני, ולכן נראה לי ש ששנטי זה קלב לך אז מקוה שיסתדר
ש שנטי בת New member 24/5/14 #33 רוני, מסרתי את האופניים לטל עם שאר החפצים שהיא חיפשה.... מקווה שהצלחת לקחת את האופניים מסאג.. שבת שלום
רוני, מסרתי את האופניים לטל עם שאר החפצים שהיא חיפשה.... מקווה שהצלחת לקחת את האופניים מסאג.. שבת שלום
ש שנטי בת New member 19/5/14 #14 יש לי כמה דברים עבורך מיטת מעבר, מושב בטיחות לרכב ואולי נשארו לי כמה צעצועים שיכולים להתאים למתוקה שלך ציינתי בהודעה הקודמת שלך שיש לי גם תלת אופן שאת מחפשת... אני מקרית אונו.
יש לי כמה דברים עבורך מיטת מעבר, מושב בטיחות לרכב ואולי נשארו לי כמה צעצועים שיכולים להתאים למתוקה שלך ציינתי בהודעה הקודמת שלך שיש לי גם תלת אופן שאת מחפשת... אני מקרית אונו.
ע עירית 54321 New member 19/5/14 #15 היי. אני יכולה למסור לך בגדי קיץ וחורף 2-4. צרי קשר במסר אישי. כמו כן, אם את צריכה בגדים לעצמך, צייני איזו מידה את. ביי.
היי. אני יכולה למסור לך בגדי קיץ וחורף 2-4. צרי קשר במסר אישי. כמו כן, אם את צריכה בגדים לעצמך, צייני איזו מידה את. ביי.
ע עירית 54321 New member 22/5/14 #29 טל היי. יצרת קשר עם בני? מחר אני אמורה למסור לו דברים עבורך. כתבי לי את כתובתך כדי שאוכל לציין אותה על השקיות. תודה
טל היי. יצרת קשר עם בני? מחר אני אמורה למסור לו דברים עבורך. כתבי לי את כתובתך כדי שאוכל לציין אותה על השקיות. תודה