עבודה נורמלית אחרי צבא

spaysi8

New member
למה?

איך קורה שמלא חזרו בלי כלום?
דיברתי עם כמה שהרויחו יפה דווקא..

h a j b i

New member
כי לרוב אלו עבודות במכירות ולא כולם טובים בזה

ומי שטוב, יכול לעשות את הכסף גם פה. הרבה אחרי הוצאות טיסה
מחייה וכו פשוט לא יוצאים מורווחים.

זה פשוט תלוי בבנאדם

יש אנשים שנולדו למכירות. כרישי מכירות כאלה. מי שזה זורם לו בדם יודע את זה. לטיפוסים האלה הולך שם.

ויש את אלה ששומעים הרבה כסף וחושבים שזה קל וכל אחד יכול, או אפילו כאלה שבעקרון טובים במכירות אבל הם לא אוהבים את זה וזה לא זורם להם בדם ואז השעות הארוכות קשות להם ולא הולך להם בכלל.

צלוי

New member
מה שחשוב בעבודה, לא רק השכר

כל עוד את עובדת בשעות שמתאים לך, ובימים שמתאים לך.
ובתנאים, ולא סובלת... זה לדעתי יותר חשוב מהשכר.
ואם כבר עבודה בחו"ל אז רק אוסטרליה או קנדה... שם המשכורות סבירות ביחס לעבודה, ולא טחינב וניצול כמו בעגלות... פשוט תמשיכי לחפש תוך כדי עד שמשהו יתפוס לך את העין

Puskas

New member
אני אמליץ לך לפי מקרים שאני מכיר אישית

יש לי חבר אחד שמכר תמונות באירלנד, לא הלך משהו והוא חזר מהר לארץ.
יש לי ידידה שמכרה משהו של ים המלח או משהו כזה, גם באירלנד, הלך ככה ככה והיא חזרה מהר.
יש לי חבר שעבד פורץ מנעולים בארה"ב, תפסו אותו ובמזל הוא לא קיבל בעיטה לכל החיים מארה"ב.
ואני מכיר חברים של חברים שעבדו בסקרמנטו ועשו כסף לא רע בעגלות ים המלח.

זה מצריך אופי, שפה, יכולת שכנוע ויכולת מכירתיות גבוהה וזה לא פשוט נפשית להיות רחוק מהבית כל כך הרבה זמן כשזה לא טיול.
היתרונות הם שאם הולך טוב אז אחלה כסף, מכירים אנשים מעניינים, חיים בעצמאות מוחלטת, רואים עולם קצת ומשנים אווירה.
החסרונות הם כאמור שאם זה לא הולך אז מצב רוח חרא, מפסידים כסף לפעמים ואז החוויה היא די שלילית.

einat162

New member
רגע רגע -

"יש לי חבר שעבד פורץ מנעולים בארה"ב, תפסו אותו ובמזל הוא לא קיבל בעיטה לכל החיים מארה"ב..."

?!

מן הסתם היה עובד לא חוקי

כמו רוב הישראלים שנוסעים לעבוד בארצות הברית, הוא הגיע אליה בלי ויזת עבודה ועבד בניגוד לחוק...

Puskas

New member
אכן לא חוקי

וזה לא פורץ מנעולים בשביל לגנוב מבתים, זה אנשים שננעלים מחוץ לבית וצריכים פורץ :)

spaysi8

New member
מה לגבי ברמנית?

נרשמתי לקורס כי מגיל 16 רציתי בערך,
כמה משתלם זה?

Cade Foster

New member
את בחורה, את לא באמת צריכה קורס ברמנים

את יכולה למצוא עבודה גם בלי זה. את החומר אפשר ללמוד באינטרנט (או לקחת ממני שיעורים פרטיים
).

משתלם? תלוי בך. ברמנית טובה שעובדת לפי הספר ועושה עבודה מקצועית תעשה יותר טיפים ממלצרית. אבל בכל מקרה אל תבני על זה כעבודה לחיים כי את (כנראה) לא תראי טוב עד גיל 60

spaysi8

New member
אני רוצה קורס ברמנים

מכמה סיבות-
א. חוויה, להכיר אנשים, עצם העובדה שאני בקורס ולומדת ונבחנת וזה, אני אוהבת שיש לי איזה קורס או איזה מקום שאני לומדת בו דברים..
ב. אמנם אני בת, אבל ממש לא אוהבת אלכוהול, ככה שאני אשמח להעשיר את הידע כי יש לי המון המון המון מה להשלים (חוץ מקורונה וגולסטאר, אני בקושי מכירה בירות, שלא לדבר על אלכוהול מסוג אחר)
ג. משעמם לי!

ולגבי משתלם, אני מדברת על השנים הקרובות, לא על גיל 60 :p

Cade Foster

New member
אז לכי על זה, אני ממליץ

אבל קחי בחשבון שכמו בכל מקום יהיו שם גם אנשים שלא כל כך תשמחי להכיר.

spaysi8

New member
לא יכולה מלצרות

זה הורג אותי,
ואני שונאת את הכאפות בתחת :p

Purple Mushroom

New member
עבודה במשמרות-עבודה אחרי צבא

כמה משמרות את עושה בשבוע\חודש, שמגיע לסכום כזה ?
הסכום הזה דומה לסכום שמקבל מהמדינה, מה -2 קצבאות מהמדינה, נכון להשנה, בתנאי שאני שוכר דירה בדרום תל אביב.
בעגלות לא עבדתי. תלוי מה את חושבת שמתאים לך, אפשרי לנסות.

אני עובד בעבודה, שיש בה גם בחורות בכיתה י"ב, תלוי כמה משמרות, אבל שמעתי שאפשר לעשות גם 4 אלף בחודש. תלוי אם את מתאימה לזה. (עדיין עובד בחברת סקרים ברמת גן, יש כמה חברות כאלו בשוק, זאת החברת סקרים השניה שעובד בה, בטווח של שנה אחורה.

אפשרי גם לעבוד במלצרות, שוקל ברצינות לנסות שוב לעבוד בזה.
הייתי עוזר מנהלת מסעדה בתל אביב, בשנת 2010, והייתי גם אחראי על סדר של משכורות מאחורי הקלעים, רשימה של מקבלי משכורות, וראיתי שעם עובדים מספיק שעות ,משמרות וימים, אפשר להגיע ל6 אלף, וזה נכון למינימום של שנת 2010, המינימום השנה זה 23.1 ומשהו, וביום רביעי האחרון, הבנתי סוף סוף בטוח שמקבלים בסקרים 24 ש" לשעה, אבל מחשבים אצלנו את זה בתלוש די עקום.
בהצלחה ! :)

NEO83

New member
אחרי שקראתי את השירשור

ראיתי שאת פוסלת כל עבודה שהיא בעצם מכניסה לך משכורת מינימום, את גם פוסלת מלצרות שיכולה להכניס יותר כסף או להיות עבודה שניה בשעות הערב או בסופ"שים.

אני לא יודע למה את מצפה, אבל כרגע את לא מצב אידיאלי לדרישות לשכר גבוה.
רק לא מזמן השתחררת מהצבא, ואין לך ניסיון כרגע בשום תחום.
כנראה שתצטרכי להיות כמו כל סטודנטית אחרת ולטחון את עצמך למוות עם שכר מינימום על מנת להתקיים

spaysi8

New member
אני לא פוסלת,

רק מלצרות,
ואני לא יכולה בגלל הקרוהן-
אם אני מתרוצצת יותר מידי שעות מתחילה לכאוב לי הבטן ממש,
אני לא עושה את זה כי אני חושבת שאני "טובה מידי" למלצרות.
אני גם לא שוללת מינימום אבל לא מצאתי עבודת מינימום שתכניס לי מספיק,
אני כרגע עובדת על מינימום אבל במשמרות ולכן זה יוצא ממש מעט בחודש.
אם הייתי מוצאת עבודה בתור פקידה עם שכר גלובלי או אפילו מינימום אבל בשעות נורמליות (9 שעות ביום במקום 6, למשל), הייתי מרוצה.

למעלה