שרשור פרק 186 – כספת

B R A Y E R

New member
מנהל
איך באמת אף אחד לא פתח עדיין

לא הייתי כל היום בבית, חזרתי הביתה, ריעננתי שעה את הפורום ובדקתי בערוץ הילדים אם שודר היום פרק ואם אנחנו ביום רביעי או חמישי

ny22

New member
מנהל
אני בימים האחרונים מצליח לראות את הפרקים

רק בשעות הלילה.
יש לי פשוט לא מעט עומס ואני עושה כמיטב יכולתי כדי לראות את הפרקים. לצערי הצלחתי לראות את פרקי השבוע רק בשעות הלילה המאוחרות, כי באמת שהיה לי שבוע מטורף.

מקווה ששבוע הבא יהיה יותר רגוע.

לכן גם לצערי אני כמעט ולא פעיל בפורום כאן...
מקווה ששבוע הבא אהיה יותר פעיל...

Superboi

New member

הברני הזה משחק ממש מוגזם. השודדים גם נראים ומתנהגים יותר מדי מגוחך. בתכלס רוב הפרק לא הייתה התקדמות משמעותית. היו יכולים לחתוך את השוד הזה בחצי.

מעניין לראות אם עמרי קלט את השמיניה (=יבין שהם התאחדו), אבל אני לא מבין למה המועצה עלתה על הלמדא של השישייה בדיוק כשדורי הבין שהם פולטים למדא...

אורישקי

New member
השיר של נינה בסוף הפרק

אוף השישיה החדשה כאלה מעצבנים - תסתמו את הפה שלכם כבר.
.

roeu245

New member
פרק שבאמת הזכיר את המוטרפות של עונה 3

שני הפרקים. האחרונים בהחלט. מזכירים כמה אקשן היה בעונה השלישית אהבתי את זה..

roeu245

New member
מעניין לדעת למה עומרי משתף פעולה עם אבשלום

מילא ניצן היתה סבה הגיונית למה היא משתפת פעולה אבשלום אסף אותה מהרחוב עיוות לה את כל הסיפור והציג בפניה את מטרתו בצורה הכי טהורהו וטובה שאפשר

Superboi

New member
שכחתי להגיד שהכוחות האלה פשוט מטופשים

כבר התלוננתי על זה שהבגדים של גילי נעלמים יחד איתה, אבל מה עם ליאה? אם היא יכולה להשתנות יחד עם הבגדים ואפילו ללבוש את המסכה של השודד, זה אומר שהיא יכולה גם ליצור אקדח? או להפוך למישהו שלובש אילו בגדים שהיא רוצה, להוריד אותם, לחזור לעצמה ולהרוויח את הבגדים?

ny22

New member
מנהל
אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת!!!

עכשיו ראיתי את הפרק וזה מה שיש לי לומר.
אפילו שהיה פרק קצת עצוב (בגלל הקטע עם רוני, שהמחיש לי כמה השמיניה המקורית היא כבר לא אותה שמיניה), אמוד אהבתי אותו.

בלי קשר לשמיניה הישנה, אני מאוד אוהב את הדינמיקה של השמיניה החדשה, או יותר נכון של השישיה.

אבל עדיין אני חייב להודות שקשה לי עם השינוי האדיר למרות שאני ממש ממש אוהב את העונה החדשה (מעין קונפליקט כזה).

ny22

New member
מנהל
שאלה: אני לא יודע אם זה בדיוק ספוילר, לכן אני

לא שם את הסימן (אפילו שאני מאוד מקפיד, כי אני באמת נזהר בנושא).

אבל לפי כל מיני פרסומים, ימית סול הייתה אמורה להיות בתור דמות רעה העונה...
עכשיו, אחרי שהיא נרצחה, זה ממש לא נראה כך

גם בערך בויקיפדיה מה שהיה כתוב עליה השתנה...

ny22

New member
מנהל
אני זכרתי את זה

רציתי לרשום את זה אבל אז אמרתי שאם זה יהיה לא נכון או שלא הבנתי אותך זה יהיה מצחיק.

אבל אני זוכר שאמרת את זה - שלא כדאי להאמין למה שרשום שם...

וממש ממש צדקת!

כל הכבוד בן!

ny22

New member
מנהל
אגב, יש לכם מושג איך קוראים לשחקן ששיחק את

השוטר?
זה שדיבר עם עמרי?
הוא ממש ממש מוכר...

dar dahan

Member
הוא צריך להיות לך מוכר

הוא שיחק בהאי והיה אחד מהאנשים שתמיד היו ב9.9 בשתי העונות הראשונות ליד המזח ובקיוסק, קוראים לו שמחה ברבירו.

למעלה