שרשור פרק 186 – כספת

ny22

New member
מנהל
תודה. הוא שיחק בעוד לא מעט

תפקידים קטנים...

B R A Y E R

New member
מנהל
באמת פרקים מצויינים

ואני מתחיל מאוד מאוד מאוד לאהוב את ליאה!!!
גם חברתית היא זאת שתמיד בסדר עם כולם ומקשיב לכולם ואהובה על כולם, ועם זאת היא לא מתחנפת ומחפשת את זה אלא באמת ובתמים בן אדם טוב וצנוע :)
וגם יש לה אחלה סטייל והיא ממש בידרה הפרק בעיקר בקטע עם האקדח

והשחקנית גם כן נראת חמודה מאוד

מתסכל שהשמינייה לא באמת מצליחים אף פעם להגיע לפתרון, ותמיד הפתרון מסתכם בלהתקשר לרוני ולבקש ממנה עזרה. מה שגורם לי לחשוב שאם באמת זה נכון שבעונות הבאות השמינייה לא הולכים לקחת חלק, או שיקחו חלק אבל קטן מאוד.. כנראה שהעונה תגמר ככה שהשמינייה תתן לחדשים לפרוש כנפיים ותודה שהם יכולים להסתדר גם בלעדיהם.

dar dahan

Member
השמינייה לא תעלם לדעתי

הם ימשיכו להיות סביב השישייה אבל פחות..

אורישקי

New member
לדעתי יהיה מאד חבל ככה

השמיניה הנוכחית הם הגיבורים המיתולוגיים בסדרה, זה כאילו בפרינדס יעשו עונה 11 אבל יחליפו את הדמויות בחברים אחרים או משו כזה. זה לא אותו דבר.

דווקא אני פחות אהבתי את 2 הפרקים האחרונים

אמנם היה עדיין מתח אבל מה שבעיקר צרם לי
זה כל מה שקרה במהלך השוד, ובעיקר כל מה שהיה עם השודדים...
גם הקטע שליאה הפכה לאחד השודדים ובאמת בהתחלה לא הבנתי
איך הם לא קולטים שיש 2 שודדים אותו הדבר, ובסוף רק שמו לב לזה (צריך כנראה להגיד תודה שלפחות מתייחסים לזה).
ידעתי לפי התקציר של הפרקים הקודמים שבפרק הזה יגלו שהגר שיקרה,
למרות שהיא יכלה שוב להתחמק מזה בקלות...מה גם שלא הבנתי איך היא לא המציאה משהו שטותי...
לא מבין גם את כל הרעיון איך רוני יודעת כ"כ הרבה, זה נראה לי מוגזם שעורכת דין בגילה תדע דברים כמו שהיא יודעת ועוד כ"כ מהר...
מבין שבכל סדרה יש חורים וכו' פשוט הפעם יותר מדי דברים צרמו לי סורי

snirf

Active member
הקרן למחשבות טהורות?

שני הילדים הקטנים מדברים ביניהם בטלפתיה?
אה?! זה הולך ונעשה דפוק יותר...

אני תוהה מתי יחזרו להתמקד בשמינייה המקורית ובהשבת הזיכרון שלהם...ישאר לזה זמן? עם כל המריחות למיניהן (ע"ע השוד בבנק)

HADARYY1

New member
לא הייתי בונה על זה בכלל.. לא נראה לי שהולכים

להתמקד בלהחזיר את הזיכרון של השמינייה. וחבל שכך

למעלה