חחח כן אני יודעת אבל אני בכל זאת מתלבטת:)
trilliane Well-known member מנהל 24/4/13 #31 הגעתי למסקנה שחבל למשוך התלבטות כשברור שבסוף אישבר ואקנה בכל מקרה...
ה השם הקודם לא מתאים New member 26/4/13 #48 תתחדשי אני ניסיתי בינתיים את הוורוד ושילבתי חותמת פרחים אדומה בשתי אצבעות ויצא יפה מאוד
N neurotica New member 22/4/13 #9 גם אני התחדשתי באפור (312) חשקתי מזמן ודווקא מאז שקניתי אותו לא יצא לי להגיע אליו עם התקפי הצבעוניות שמתרחשים על הציפורניים שלי לאחרונה. והורוד - הבוסית שלי קיבלה גלוסי בוקס, היה שם לק, אני קיבלתי לק. הוא באמת מתייבש מהר, אם כי לא ישבתי עם סטופר אז אני לא יכולה להעיד אם זה 60 שניות או לא.
גם אני התחדשתי באפור (312) חשקתי מזמן ודווקא מאז שקניתי אותו לא יצא לי להגיע אליו עם התקפי הצבעוניות שמתרחשים על הציפורניים שלי לאחרונה. והורוד - הבוסית שלי קיבלה גלוסי בוקס, היה שם לק, אני קיבלתי לק. הוא באמת מתייבש מהר, אם כי לא ישבתי עם סטופר אז אני לא יכולה להעיד אם זה 60 שניות או לא.
Y yaelsn New member 23/4/13 #26 תתחדשי! גם אני רוצה שאנשים בסביבתי שקונים או מקבלים לקים פשוט יעבירו אותם אליי אוטומטית חחח
מ משתמשלשאלותמפדחות New member 23/4/13 #19 קצת מלונדון טוב את כל הדברים השווים באמת ממש פספסו מתוך הרשימה שלי.. אבל נו שוין/ פירוט משמאל לימין - 2TRUE - #10, #7, #3 Sinful Colors - Midnight Blue, Gogo Girl, Savage Barry M - Cyan Blue, Greenberry וגם עוד אחד של בארי Pomegranate
קצת מלונדון טוב את כל הדברים השווים באמת ממש פספסו מתוך הרשימה שלי.. אבל נו שוין/ פירוט משמאל לימין - 2TRUE - #10, #7, #3 Sinful Colors - Midnight Blue, Gogo Girl, Savage Barry M - Cyan Blue, Greenberry וגם עוד אחד של בארי Pomegranate
L LemonLimeLilach New member 23/4/13 #21 *קיטור* הזמנתי אבנים ומדבקות למיניהן ב27.3 והן עדיין לא הגיעו אני מבינה שזה מסין אבל
trilliane Well-known member מנהל 24/4/13 #33 סבלנות; משלוחים מסין מגיעים תוך 3–6 שבועות ברוב המשלוחים חיכיתי לפחות חודש, רק פעם-פעמיים "הפתיעו" אותי עם משלוחים שהגיעו אחרי שלושה שבועות וחצי...
סבלנות; משלוחים מסין מגיעים תוך 3–6 שבועות ברוב המשלוחים חיכיתי לפחות חודש, רק פעם-פעמיים "הפתיעו" אותי עם משלוחים שהגיעו אחרי שלושה שבועות וחצי...
ה השם הקודם לא מתאים New member 26/4/13 #50 ככה זה סין, לוקח המווון זמן גם לי הגיע רק השבוע משלוח ממרץ
T TomisaMonster New member 23/4/13 #22 הגיע המשלוח מbeautyzone... שני לקים של אסי ואחד של צ'יינה גלייז שחשקתי לנסות. לא משהו מדהים/מיוחד, אבל שיהיה
הגיע המשלוח מbeautyzone... שני לקים של אסי ואחד של צ'יינה גלייז שחשקתי לנסות. לא משהו מדהים/מיוחד, אבל שיהיה