שרשור התחדשויות!

התחדשווווווווווווות

טוב, אז.. ידיד שלי טס לאיזה שבוע לארה"ב = שודל להביא לקים!

להזמנה הצטרפו נטלי (Plushable) וירדן (denush)
בשורה הראשונה - ירדן - צ'יינה, ניקס, מירנדה, סטיבי
בשורה השניה - נטלי - ת'רו, דסטיני, ניקס, מירנדה, סטיבי
בשורה השלישית - אני - סטורם, בלייז, אורורה, סטיבי, ג'ולז
כן, שלושתינו הזמנו את סטיבי הדוגמן

וגם הצטרפו לחבילה מסיר לק, טיפות ייבוש, והפלסטיק המוזר עם הסווטשים שאלוהים יודע מה הם חושבים שנעשה עם זה.

ובנימה חביבה זו, הלכתי לעשות איתם כפיות.

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה כיף, תתחדשו! אני מפנטזת על ניקס חודשים..

yaelsn

New member
יוווווו
תתחדשו בנות! איזה כיף!

מחכה כבר לסווצ'ים

neurotica

New member
מי אמר משהו על יותר מדי סגולים?

לא יכלתי לסרב לו.

(התמונה מהרשת, כמובן)

trilliane

Well-known member
מנהל
קניתי את טיפות הייבוש DRIP DRY OPI

השתמשתי בהן במניקור הנוכחי כדי לא למרוח את המייבש (פושה) ישירות על החותמת.

נקודות חיוביות:
שימוש נוח – קל יותר לטפטף מלמרוח מייבש. מכיוון שאין מגע של מברשת בלק מתחת, כל הבעיות שעלולות לנבוע מכך לא קיימות.
הדוגמה אכן לא נמרחה, אם כי בד"כ הלבן של בוקי סטייל לא נמרח לי (הוא לא עד כדי כך פיגמנטי). המבחן האמיתי יהיה עם השחור של קונאד, הוא פיגמנטי ומטנף בטירוף וכמעט תמיד נמרח לי כשאני מורחת מייבש.
הטיפות לא השפיעו על הגימור והשאירו אותו מבריק (אם כי לא מבריק כמו אחרי שכבה מכובדת של מייבש, מן הסתם). לא יודעת איך זה יהיה על לק בגימור פלסטיקי או מאט.

נקודות שלילות:
הנוזל די דליל ונזל גם על העור מסביב, הייתי צריכה לנקות מסביב (ולא התלהבתי מהתחושה הרטובה שנשארה לי בינתיים).
נראה שהוא ופושה לא חברים טובים. לשם שינוי היה לי די קשה למרוח את מייבש, הרגשתי שאני מורחת אותו על גימור לא מתאים, תחושה מעט רטובה או שמנונית לכאורה (וחיכיתי הרבה בין לבין). זה לא היה נורא אבל הייתי צריכה למרוח שכבה עבה מהרגיל של פושה, אחרת המריחה לא יצאה אחידה ומבריקה כרגיל. בעיניי זה החיסרון המשמעותי העיקרי, וגרם לי לתהות אם אכן הטיפות היו נחוצות. אנסה בהמשך גם עם מייבשים אחרים, נראה אם מדובר בחוסר הרמוניה נקודתי או כללי.

נ.ב.
התמונה מכאן.

yaelsn

New member
תתחדשי!

למה באמת צריך פושה אחרי הטיפות? הן לא אמורות לייבש לחלוטין את הלק?

trilliane

Well-known member
מנהל
להחליק ולהאחיד את הגימור, להוסיף ברק ולהגן

yaelsn

New member
שלישיית לקים ובאפר שקניתי בוואו

נכנסתי לוואו כדי לחפש לק שחור שישמש אותי להחתמות אבל לא היה להם במלאי
פתאום ראיתי את הגליטר החדש והמגניב שדובר עליו פה לאחרונה (376), ואז קלטתי עוד צבע חמוד: כחול כהה מאוד עם שימר כחול (434)

ואאאאאז: באחד ממדפי הטסטרים ראיתי את לק מס' 363 - בז' מהמם שמאוד מאוד מאוד מזכיר את My vampire is buff! אין לי את הלק הזה אז אני לא יכולה להיות לגמרי בטוחה אבל הוא ממש יפה ולפי הסווצ'ים ברשת הוא אכן דיופ

ביקשתי מהמוכרת את הלק וכשהיא שלפה אותו מהמגירה הוא נראה אחרת לגמרי
מסתבר שיש שם שני לקים עם אותו מספר שנראים לגמרי שונים!
כבר חשבתי שאולי מדובר באיזה לק שהפסיקו לייצר אבל אז היא מצאה את הבקבוק הנחשק באחת הסלסלות בקצה החנות:))))

כל לק עלה 8 שקלים, והוספתי גם באפר כי גיליתי שאין לי כזה ולפעמים זה שימושי.

Plushable

New member
מגניב!

עשית לי חשק לבאפר הזה, וגם ללקים האמת :) מזל שפתחו סניף חדש יחסית בקניון אילון, אני אקפוץ לשם בהזדמנות השבוע :)

trilliane

Well-known member
מנהל
לקים שונים עם אותו מספר – כבר קרה לי ב-WOW

קניתי לק ע"ס טסטר וכשניסיתי אותו בבית גיליתי שהוא גוון דומה למראית עין אך למעשה שונה משמעותית (תכלת לעומת טורקיז). לא יודעת אם הם שינו משהו בפורמולה או שהטסטר השתנה עקב חשיפה לחמצן... כך או כך, זה לא מה שרציתי לקנות. חזרתי לחנות והחלפתי אותו (במוצר אחר, כי לק בגוון שרציתי לא היה, למעט הטסטר).

כמה עולה הבאפר שלהם?

ולסיום, עיקר שכחתי – תתחדשי!

yaelsn

New member
נדמה לי ששבעה שקלים

כל לק עלה 8 ובסופו של דבר שילמתי 31 או 32

יפים, אני אוהבת - תתחדשי!

אני בסוף עוד אפשע על המנצנץ של ואוו, אבל להגנתי - 8 שקלים זה זורם

hollypop girl

New member
ממליצה לך לשים את הלק עם השימר הכחול

מעל שכבה אחת של לק שחור...גיליתי שככה השימר נראה הרבה יותר אינטנסיבי והלק עצמו יוצא הרבה יותר אטום (בלי
השחור מתקבל סוג של גוון שחור אפרפר...)

תתחדשי :)

yaelsn

New member
האמת שהוא נראה די אטום כשניסיתי על נייר

אבל אבדוק ואדווח כשיגיע תורו להימרח

למעלה