לבושני

shmickey

New member
מקסימה!

מצטרפת להצעתה של האפי לנסות גם עם טי שירט לבנה פשוטה

ToBat

New member
הגיע הזמן!

אוף, אני כל הזמן או שוכחת, או שלא יוצאות לי תמנות טובות, לא שזה להיט... אבל גם משהו!

Rosie52

New member
איזה כיף שהחלטת שהגיע הזמן

מה לא להיט בצילום תגידי?
צילום מעולה בהתחשב שזה צילום מראה, עם הפלאפון ואת מצלמת את עצמך וחוץ מזה הקולאז' שהכנת ממש מגניב.

הלוק ממש מצויין.
שנים שאני חולמת על כזה סוודר בדיוק, אבל בדיוק כזה.
הם כל כך יפים ונעימים על הגוף הסריגים האלו, אני אוהבת את "הפלאפי" שלהם ומעולם לא הצלחתי לקנות כזה שהתאים למידה שלי.
אולי עכשיו אחרי שהורדתי כבר יותר מ 46 קילו (בשנה ושלושה חודשים) אמצא לי.

הטאקינג החלקי של הסוודר לג'ינס מ-ו-ש-ל-ם

והשרשרת סטייטמנט מעלפת עם הלוק הזה.
בכלל השילוב צבעים שעשית כל כך מתאים לך והוא מתוק מתוק.

ממש אהבתי.

רוזי

ToBat

New member
תודה רבה רוזי!

הסוודר הזה באמת ממש ממש נעים, אני אוהבת אותו מאוד
&nbsp
46 קילו בשנה ושלושה חודשים? מורידה בפנייך את הכובע

Rosie52

New member
בכיף, באמת יצרת לוק טוב

כן קצת יותר מ 46 קילו.
קצת מפדח אותי לספר אבל אני מרגישה ממש נח להסגיר....
כששנאתי את עצמי הגעתי למשקל שיא של 122.8 ק"ג.
הייתי פשוט ענקית עם BMI של 40.1 אבל למרות כל המלצות הרופאים התנגדתי בתוקף (כי פשוט שנאתי את עצמי) לניתוח שרוול.
כשהבנתי שמגיע לי לאהוב אותי ולהיות מי שאני באמת קראתי עשרות של מחקרים והמלצות גם רפואיים גם פיזיולוגים ובהחלט גם של דיאטניות ובניתי לי את התוכנית שבניתוח קר של העובדות הערכתי שהכי תתאים עבורי.
בפעם האחרונה שנשקלתי (ביום ראשון האחרון) כבר הייתי 76.7 ק"ג שזה כבר BMI הרבה יותר טוב 25.04
אני עוקבת באדיקות אחרי התוכנית שבניתי, מקפידה על הכל ולא מוותרת לעצמי כרגע.
זה מדהים עד כמה ירדתי (בקלות יחסית) בקצב קצת טוב יותר מהנתונים שאספתי במחקרים השונים וכל הבדיקות הרפואיות שלי תקינות לחלוטין ורופאת המשפחה שלי כבר מתייעצת איתי לגבי פציינטים ופציינטיות שלה למרות שאין לי שום השכלה רפואית.

עד אמצע יוני (על פי התוכנית שלי) אהיה מעט מתחת ל 70 ק"ג ואני מאמינה שלקראת סוף השנה אגיע למשקל ומבנה גוף שאני רוצה.

דווקא כובע (מגניב כזה) יכול להראות עלייך נהדר ככה שאין צורך שתורידי אתו בשבילי

רוזי

ToBat

New member

האמת שבדיוק רכשתי כובע ממש מגניב, אני צריכה לצלם לכם אותו באמת
&nbsp
האמת שאני מאוד מבינה אותך, אם כי לכיוון השני
הייתה לי תקופה בתיכון שכנראה מדיכאון ומחוסר ביטחון עצמי קשה ירדתי במשקל עד שהגעתי לתחילת כיתה י' במשקל 38 קילו...... לא אנורקסיה! לא חשבתי שאני צריכה לרזות כלל, פשוט לא היה לי תיאבון ולא אכלתי. עליי איימו האמת באשפוז אם לא אעלה במשקל אבל בסופו של דבר תפסתי את עצמי בידיים והצלחתי לעלות.
למרות כל הסטיגמות, להיות במצב שצריך לעלות במשקל זה יכול להיות לא קל בדיוק כמו לרדת.
מבינה לליבך

Jolleen

New member
אוי לוק מהמם

אהבתי מאוד מאוד.
השרשרת כל כך מתאימה לחולצה וכל כך מוסיפה לכל הלוק! ובכלל, החולצה נראית מאוד נוחה וכיפית כזו.
את עושה לי חשק לקנות לי כמה שרשראות חדשות

ToBat

New member
חחח אני חולת שרשראות

משרשראות עדינות לכאלה ענקיות

&nbsp
תודה רבה!

Happy Goth

New member
נכון שאת קנדל ג'נר?

לוק אורבני פצצה!
הסוודר היפה שמוכנס קצת פנימה לג'ינס החתיכי כ"כ משדרג ומעלה את הלוק כמה רמות למעלה, וכמובן שגם השרשרת מוסיפה

ToBat

New member
קנדל ג'אנר?? חחח

תודה רבה האפי!

כמובן שהג'ינס מתמנון מלפני באמת מליון שנה...

למעלה