Yo-man
New member
היה שבוע קשה בליגת ה-NFL.
טוב, אולי לא כמו שבוע 2, אז כולם נפצעו, אבל בשבילי זה היה השבוע הכי קשה בכל חזית אפשרית כמעט, ואני אפרט:
1. תחרות הפורום – הצלחתי לטעות בכל המשחקים ולהצליח רק בשאלת הבונוס. אני משוכנע שזה אחד השבועות שיופחת בסוף העונה, אבל זה לא הנקודות. זו הצריבה מההרגשה שאני פשוט לא יכול לנחש אף משחק נכון.
2. ליגת ההישרדות – בשתי ליגות שאני משחק איחדתי את הבחירה שלי, ולקחתי את פיטסבורג.
ראיתי שכולם הולכים על כל קבוצה שתשחק נגד ג'קסונביל, וחשבתי שאם תהיה הפתעה מול סן דיאגו, אני אהיה מהבודדים שישרדו.
הלכתי על הדבר השני הבטוח, טמפה ביי. בליגה של הפורום היתה לי כבר פסילה אחת, באחרת מראש יש רק פסילה אחת – אז עפתי משתיהן.
3. בליגת הפנטזי של הפורום פתחתי עם דשון ג'קסון (0 נקודות), שון גרין (1), ניק פולס (2), לגראט בלאנט (3), מאט בריאנט, הבועט של אטלנטה (4)... באופן מוזר, רועי, שהתמודד מולי, הצליח לצבור 3 נקודות פחות ממני – הרבה בזכות ההגנה של קרולינה שזיכו אותו במינוס 4 נקודות. ניצחתי 73.5-70.5.
אבל לא לדאוג - בליגת הפנטזיה שניה, הפסדתי 69-128!
4. והחמור מכל – פילדלפיה. איזו אכזבה התקפית זו היתה. להישאר ער עד 3 בבוקר רק כדי לראות אותם לא מצליחים לעשות שום דבר בהתקפה. לשון מקקוי לא מצליח לעשות כלום העונה. ניק פולס נראה מאובן. הליין הקדמי לא עושה את העבודה עבור שניהם, ואז אין זמן למסירות. אז היתה המסירה המדהימה למקלין. זו היתה יותר תפיסה מדהימה למעשה. כל הדרייב האחרון הריח כמו הקאמבק השגרתי לעונה זו – אבל זה הסתיים במפח נפש.
הלכתי לישון בדיכאון. הדבר היחיד שטיפה עודד אותי היה לראות את ניו אינגלנד חוטפים בראש. אני יודע שזה קטנוני וילדותי, אבל שנאה יוקדת מאזנת אהבה נכזבת.
השבוע פילדלפיה בבית מול הראמס. אולי, רק אולי, יהיה משחק פחות מותח.
ובשביל שמחה לאיד – ניו אינגלנד מקבלים את סינסינטי הבלתי מנוצחים שחוזרים משבוע מנוחה
שידורי השבוע:
יום חמישי – גרין ביי מינסוטה, בספורט1, בשעה 03:25
METV
20:00 יוסטון בדאלאס
23:05 אריזונה בדנבר
FOX
20:00 ג'איינטס באטלנטה.
משחק שני – אין! יש פאקינג בייסבול. ועוד כתוב שהשידור מתחל ב-22:30, אז יש מצב שיחתכו את המשחק שלנו!
Sunday Night – סינסינטי בניו אינגלנד. לא משודר בשום מקום, אבל לרוב משדרים אותו מוקלט ביום שני בצהרים בספורט 5.
Monday Night – סיאטל בוושינגטון. אין שידור!!! כי יש פאקינג בייסבול!!!
ולשאלות שלנו:
1. שיקגו בקרולינה. שתי הקבוצות במאזן 2-2, חוזרות אחרי הפסדים קשים. שיקגו הפסידו 38-17 בבית, לגרין ביי, שרק באו to relax. קרולינה הפסידו 38-10 בבולטימור. (אגב, גם הדולפינס ניצחו עם 38 נקודות בלונדון. הקאובויז ניצחו 38-17 את הסיינטס ועוד 2 קבוצות גמעו 41 נקודות – אינדיאנפוליס וקנזס סיטי. אין לי כח לחטט בסטטיסטיקה, אבל נראה לי שזה המון נקודות והפרשים גדולים באופן יוצא דופן לשבוע אחד).
בקיצור – שיקגו לא יציבים. שבוע אחד נראים כמו אלופים עם מסירות מטורפות למארשל, בנט וג'פרי, ושבוע אחד אף אחד לא מצליח להזיז את הכדור. קרולינה ניצחו את 2 המשחקים הראשונים (טמפה ודטרויט) והפסידו את האחרונים (פיטסבורג ובולטימור). אז אולי קרולינה רק מתקשים נגד קבוצות של מה-AFC הצפוני? האם סופרמן יצוץ במשחק השבוע? אולי מזג האוויר הנעים בקרולינה יעזור לפנתרים. או שחוליית ההתקפה המוכשרת של שיקגו תצליח מעט טוב יותר.
2. אטלנטה אצל הג'איינטס: בקריאה ראשונה נראה שהמשחק הזה "לא כוחות" אבל מה מסתבר? מעבר לעובדה ששתי הקבוצות במאזן זהה 2-2, אטלנטה הפסידה את 2 משחקי החוץ שלה, נגד סינסינטי ונגד מיניסוטה. הם מדורגים מקום ראשון בהתקפה, אבל מקום 31 בהגנה. ומה עם ניו יורק בינתיים – אחרי 2 הפסדים מפתיחת העונה, הם ניצחו את 2 המשחקים האחרונים, נגד יוסטון ו-ווישינגטון, ואיליי נראה כאילו הוא התעורר קצת. השבוע אטלנטה יצטרכו להתמודד עם המסירות המוזרות של איליי בניו יורק. האם באמת משחקי חוץ הם הקריפטונייט של הקבוצה, או שזה אינו דפוס אלא מקריות? האם הג'איינטס ידעו לנצל את ההגנה הגרועה ואם כן – איזה שוט-אאוט מטורף מחכה לנו!
3. קנזס סיטי בסן פרנסיסקו: עוד 2 קבוצות במאזן 2-2 (יש פה תבנית אתם חושבים?). 2 קבוצות שמסתכלות למעלה ורואות את דנבר ואת סיאטל מתקדמות לראשות הבית. כל משחק בשבילן הוא קריטי. סן פרנסיסקו ניצחו את פילדלפיה הרבה בזכות ההגנה שלהם שמדורגת שניה בליגה. קנזס סיטי קיבלו חזרה את ג'מאל צ'ארלס, וכבר השבוע הוא ונייל דייויס נתנו יחד 199 יארד במאנדיי נייט נגד ניו אינגלנד. אז השבוע זו תהיה התמודדות מעניינת, כי החלק הטוב בהגנה של סן פרנסיסקו הוא נגד הריצות. נגד מסירות הם "רק" מקום שביעי... אבל קפרניק יכול להרוס להם עם איבודי כדור. מי נראה לכם סביר יותר לנצח במשחק הזה?
4. יוסטון בדאלאס: הדרבי הטקסני בדרך, והוא מגיע בזמן מצוין, כאשר 2 הקבוצות במאזן 3-1 (לא ראיתם את זה מגיע!). זה הזמן לזכור שבשנה שעברה הטקסנים ניצחו את 2 המשחקים הראשונים של העונה ואז הפסידו את כל השאר. כולם! סיימו 2-14. ההגנה שלהם מדורגת באיזור ה-20 וזאת למרות המבצעים המרשימים של ג'יי ג'יי הקטן. דאלאס בינתיים מתהדרים במשחק הריצה היעיל ביותר בליגה, בראשות דמרקו מורי, והפסידו רק לסן פרנסיסקו בשבוע הראשון של העונה. מאז הם ניצחו את טנסי, סנט לואיס וניו אורלינס. ההפסד היחיד של יוסטון היה לפני שבועיים לג'איינטס, ובדרך הם ניצחו את הרדסקינס, אוקלנד ובאפלו. בשביל 2 הקבוצות ניצחון ביום ראשון יחזק את המעמד שלהן משמעותית. השאלות הן איזה טוני רומו נראה בג'רילנד השבוע? ואיזה פיצפטריק? ומה יעשה ג'יי ג'יי? ומה דה מרקו מו רי ?
5. שאלת בונוס: רג'י וויין נגד סטיב סמית - .FIGHT! שני השחקנים האלה נבחרו בדראפט של 2001. מאז לסטיב סמית' היו 7 עונות של מעל 1000 יארד בעונה. לרג'י 8 עונות כאלה, בעיקר עם פייטון. אבל סמית' איבד עונה אחת בשל פציעה ב-2004.
העונה יש לסטיב סמית' כבר 429 יארד. לרג'י 307. השבוע הם יתיצבו בצידיו השונים של אותו מגרש. זה נתון לחסדיו של אנדרו לאק וזה לחסדיו של ג'ו פלאקו.. תבדקו למי הגנות מסירה טובות יותר. אחוזי השלמה טובים יותר, יותר יארדים למסירה, יארדים אחרי התפיסה... כשתסיימו, בשביל 2 נקודות, תגידו לי: מי מהם ישיג יותר יארדים <באויר בלבד> ביום ראשון הקרוב?
סקר השבוע שעבר: יעל שאלה על כינויים משעשעים שאתם מחבבים מליגת ה-NFL.
אין לי ממש סטטיסטיקה לעשות, אבל הינה הרשימה המלאה:
- The Law Firm - Benjarvis Green Ellis
- Slash - Kordell Srewart
- The Bus - Jerome Bettis
- Megatron - Calvin Johnson
- Legatron - Greg Zuerlein
- Minitron - Julian Edelman
- The refregirator - William Perry
- Minister of Defence - Reggie White
- Slash 80 - Jerry Rice
- Sweetness - Walter Payton
- The Burner - Michael Turner
- Manster - Randy White
- J.J Swat - J.J Watt
- Area 51 - LaRon landry and Sean Taylor
- Peanut - Charles Tillman
- Broadway Joe - Joe Namath
- Lightning Bug - Darren Sproles
- Moose - Darryl Jonston
- Goose - Tonny Saragusa
- Deon "Neon" / "Primetime" Sanders
- Shady Mccoy - LeSean McCoy
- Revis Island - Derelle Revis
- Mean Joe Green - Joe Green
- 7-11 - Chris Hogan
- Joe Cool - Joe Montana
- RUN DMC - Darren McFadden
- Ochocinco - Chad Johnson
- Matty Ice - Matt Ryan
והסקר של השבוע - עם מה מתנגש לכם הפוטבול?
השבוע משחקי בייסבול מפריעים לנו לראות פוטבול, אבל יש כאלה, אפילו כאן בפורום, שדי מרוצים מזה כי הם מעדיפים את הוורלד סיריס על משחקי העונה הסדירה.
אני לא מתכוון אם יש פה יום הורים, שם יום הולדת. מה בשגרה שלכם מפריע לראות פוטבול?
האח הגדול ש"היא" רוצה לראות? סידורים בסוף השבוע שמפריעים לראות את המשחקים של חמישי? עבודה?
תשנו טוב ביום כיפור. גם תצברו אנרגיות ליום ראשון וגם תעברו את הצום יותר בקלות.
שנהיה לקומפלישן ולא לסאק.