תחרות הפורום – שבוע 5

Hines86

New member
שבוע 5

שיקגו בקרולינה: מול הואקום שהפאנטרס מציגים בצד ההתקפי אפילו ההגנה של שיקאגו תספיק. ברס עבור 6
אטלנטה אצל הג'איינטס: לוקח את מאטיי אייס בשוט אווט מול הבן הנכה למשפחת מאנינג כל שבוע. פאלקונס עבור 4
קנזס סיטי בסן פרנסיסקו: לקנזס יש הרבה פחות מה להציע מול קבוצות שמסוגלות להגן כנגד הריצה וסאן פראן יצטרכו להופיע בהגנה כדי לקחת את זה. והם ייקחו. סאן פראן עבור 5
יוסטון בדאלאס: הריצה של מאריי וההבנה המאוחרת (כרגיל) של גאראט לגבי הקריטיות שלה החזיקו את דאלאס עם הראש מעל למים עד כה. יוסטון ייקחו להם את הרגליים ויחד עם זה גם את המשחק. טקסנס עבור 3
שאלת בונוס: רג'י וויין נגד סטיב סמית - .FIGHT! רג'י וויין.. העונה של SX3 נגמרה בשבוע שעבר עם היריקה בפרצוף לחבר'ה של קרוליינה. מאז הוא עסוק בעיקר בדיבורים (האמת, הוא עשה את זה גם לפני, אבל עכשיו זה סתם בטעם רע כשהבחור בפינה השנייה כבר מזמן לא מגיב...)

PACK PACK

New member
שבוע 5

שיקאגו על 5 נק'.
ג'איינטס על 6 נק'.
ניינרס על 3 נק'.
דאלאס על 4 נק'.
לסמית' יהיו יותר יארדים.

EranH8

New member
שבוע 5

1. קרולינה 5
2. ג'איינטס 4
3. ניינרס 6
4. יוסטון 3
בונוס סמית' מרשים מאוד העונה והוא גם מול ההגנה הבינונית מאוד של הקולטס
סקר - עד עונה קודמת שום דבר כמעט לא הפריע. העונה זה נהיה ממש בעייתי.
דבר ראשון עבודה חדשה שדורשת יותר שעות. דבר שני יש לי בת ראשונה שנולדה לפני מספר חודשים בודדים ואני לא צריך להגיד להורים שבינינו כמה זה משמעותי.
אני עדיין מנסה לשלב בין כל הדברים הללו ואשתי גם מבינה שיום ראשון זה יום חשוב במיוחד והיא מנסה להתחשב. את המשחקים של ראשון ושני בלילה אני מנסה להשלים ביום למחרת בין אם זה ברכבת ובין אם זה לפני השינה.

underdog36

New member
שלי

גם אני עפתי מליגת ההישרדות (אחרי שהתאמצתי להצהיר בשבוע שעבר שאני עדיין בחיים...). מי היה מאמין שאטלנטה תפסיד למיניסוטה?!

לפחות גרין ביי נראו טוב מול שיקגו סוף סוף העונה. It's about time!
לעניינינו:
  1. שיקגו 5. בינתיים נראים יותר טוב. משהו לא נראה דופק בקרולינה.
  2. ג'איינטס 3. לא ממש סומך על איליי (או על אף קבוצה ב-NFC East), אז אני נזהר פה.
  3. קנזס סיטי 6. אחרי המופע המדהים מול ניו אינגלנד אני חייב לתת להם את הקרדיט.
  4. דאלאס 4. רומו ומורי נראו מצויין מול הסיינטס, שאומנם מאכזבים העונה אבל אני עדיין מתרשם מכל קבוצה שמנצחת אותם.
  5. סטיב סמית. לא רק יותר יארדים העונה, גם יותר יציב בסטטיסטיקות שלו בתפיסות וביארדים.
לרוב אני רואה רק את משחקי ראשון המוקדמים ואולי מחצית מהמשחק השני, אחרת אני קם הפוך לגמרי לעבודה ולא מצליח כמעט לתפקד. אין מה לדבר על המשחקים באמצע הלילה, לפחות עד לפלייאוף. אז אני כבר קם כמעט לכל משחק.

גמר חתימה טובה!

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 5

1. קרולינה - 3 נק' - אחרי שנפלתי שבוע שעבר עם הימורים על קבוצות אורחות אני הולך עם הבייתיות
2. ניו-יורק - 5 נק' - אחרי שלעגתי לג'איינטס הם עכשיו בקו עליה והפלקונס חלשים במשחקי חוץ, כולל הפסד למינסוטה
3. סן-פרנסיסקו - 4 נק' - הניינרס ניצחו את פילי בשבוע שעבר ועוד במשחק לא הכי טוב. נלך איתם.
4. דאלאס - 6 נק' - הקאובויס נראים לי פייבוריטים מובהקים
בונוס: סטיב סמית' - המספרים שלו השנה יותר מרשימים.

סקר: אהדה לכדורסל ישראלי שגם משוחק בימי ראשון. אני גם הולך לראות משחקים. נכון שיש MNF, TNF וכו' אבל עדיין הכיף הכי גדול זה לראות את המשחקים המוקדמים

kibibo1

New member
מתאוששים

6 שיקגו
4 סן פראן
3 יוסטון
5 אטלנטה
2 סטיב סמית'

Amir BA

New member
שלי

קרולינה - 3
גיאנטס - 4
פריסקו - 6
דאלאס -5
בונוס - ווין

offirc2

New member
בקצרה מהטלפון

קרולינה 4נוה ירק 3סאן פראן 6דאלאס 5בונוס סמית

Ori L88

New member
שלי

סאן פרנסיסקו 6
קרוליינה 5
אטלנטה 4
דאלאס 3
סטיב ICE UP SON סמית'

mayhem1121

New member
שלי

שיקאגו 5
אטלנטה 3
סאן פרנסיסקו 6
יוסטון 4
בונוס: סמית'

שלי

1) שיקגו 4
2) ניו יורק 3
3) סאן פרנסיסקו 6
4)דאלאס 5
5) סטיב סמית
&nbsp
סקר: יש את הילדות והאמא שלהן! כמובן שהמקלחות והאוכל זה בין 19:30 ל20:30 והשכבה יכולה לקחת עד חצי שעה. כך שאני מרגיש ממש בר מזל שיש לי game pass.

IlanM 83

New member
שבוע 5

1. קרולינה 4
2. אטלנטה 3
3. סן פרנסיסקו 6
4. דאלאס 5
* סטיב סמית'

יום ראשון - כמעט ולא מתנגש עם כלום. קשה לראות בלייב את המשחק של 8, כי כרגיל יש ארוחות, סידורים, קצת יחס לאישה, חברים קופצים לבקר. אז אני מקליט ומתחיל ב11 את המשחק של 8 מריץ את ההפסקות וממשיך למשחק השני שגם הוא מוקלט.

ranatz 49

New member
5

קרוליינה 4
ניו יורק 3
סן פראן 6
דאלאס 5

סטיב פאקינג סמית

אין שום דבר בשגרה או לא בשגרה שימנע ממני לראות פוטבול ביום ראשון בערב. אפילו על הסופר קלאסיקו שנופל ביום ראשון אני מוותר. פוטבול מבחינתי זה קודש הקודשים

DS9

New member
ניחושים שבוע 5

נא לשים לב, החלפתי שיטה, פעם הייתי מסתכל על סטטיסטיקות אישיות יכולות בבית בחוץ וכו', אבל נמאס לי.
אני לא רוצה לשבת מול הטלויזיה ולעודד קבוצה שאני לא אוהב רק כדי לקבל נקודות.
לכן, מעכשיו הימורים, שלא תמיד מסתדרים עם ההיגיון והנימוקים.
קרולינה 4, שיקגו מוצלחים העונה בחוץ, אבל אני צריך נקודות מהTE שלי, אז קדימה אולסן!
אטלנטה 5, שונא את האח הפחות מוצלח ממשפחת מנינג (ולא אכפת לי כמה תכשיטים יש לו). גם אחרי העונה הקודמת של ראין עם קו התחלה מקרטע, אני ממש מעריך אותו.
קנזס סיטי 6, ספסלתי את כל השחקנים של SF בהרכב שלי, אין לי שום עניין שהם יעשו נקודות
יוסטון 3, קראתי כבר תיאוריות שהשנה מאפשרים לרומו לא לזרוק כל הזמן, אז הוא מציג שיפור ושהשנה זה נראה מבטיח וכו'. אבל, אני עדיין לא מוכן להמר עליו.

סקר
הלימודים מפריעים. היה לילה שסיימתי להכין שיעורים באזור אחת בלילה, והלכתי לשבת מול הטלויזיה בלי לזכור אפילו שזה יום ראשון ושיש פוטבול.
גם הצורך לקום מוקדם בבוקר קצת מפריע.
במקרים היותר נדירים, כשאני שומר על האחיינית שלי, אני מגיע מוקדם לוקחת אותה לשעה/שעתיים בגינה, ובשמונה היא כבר במיטה

DS9

New member
שכחתי את הבונוס
וככה הלכו 2 נקודות.

רק כדי לטעות גם בזה נגיד השני (אני יודע זה לא נכנס לחישוב)

pavelger

New member
הימורים

שיקגו 3
אטלנטה 4
סאן פראן 6
דאלאס 5

סטיב סמית'

RGIII

New member
שבוע 5

שיקגו 3
אטלנטה 4
סן פרנסיסקו 5
דאלאס 6
&nbsp
סטיב סמית

omrili77

New member
היום יש לי אפילו פחות זמן

קרוליינה 6
ניו יורק 5
פריסקו 3
דאלאס 4
וויין

moss84

New member
שלי

קרולינה -3
ג'איינטס - 4
ניינרס - 5
דאלאס - 6
סמית

RoyBehar

New member
תשובת בדקה ה90...

1. קרולינה - 3 נק'
2. אטלנטה - 6 נק'
3. סאן פראן - 4 נק'
4. דאלאס - 5 נק'
בונוס: רג'י (בגלל לאק מעל הכל)
&nbsp
סקר: האמת שאין שום דבר שמפריע לי באופן קבוע, או כמעט בכלל, בימי ראשון. כל הסובבים אותי כבר למדו שיום ראשון בין ספטמבר לינואר זה אוף לימיטס. גם בעבודה שלי, לשמחתי, כמעט ואין התנגשויות. יום ראשון זה לא יום הופעות בד"כ.
הבאסה היחידה היא ששבוע הבא, עם כל החג הזה והמיליון פסטיבלים, נפלה לי הופעה על יום ראשון, ואם זה לא מספיק גרוע, זה היום ראשון היחיד בכל העונה שבו הברונקוס משחקים ב20:00 ולא בלילה, אז אין לי שום סיכוי לראות את המשחק בלייב, אלא אם אני אחליט לשבת מאחורי הבמה עם האייפד על הגיים פאס, אבל זה לא נראה לי כזה ריאלי, אז לראשונה העונה ובכלל מזה כמה שנים טובות (ואני מקווה שגם בפעם האחרונה), אני אאלץ לסגור את כל אמצעי הספויילרים הפוטנציאלים במשך כמה שעות ולראות משחק של הברונקוס מוקלט.

למעלה