הספירה לאחור ... עוד 100 יום !

אהרוני הוא לא האיש הרע פה

הוא מנסה לנהל פורום מקצועי והוא גם פתח פורטל מאוד יפה וחדשני בויינט.
אבל רוב הפוסטים פה מתעסקים בהתנצחויות חסרות פשר בין אינטרסנטים מצד א לבין אינטרסטנים מצד ב
בגלל זה הצעתי שכל אחד יצהיר את מי הוא מייצג כשהוא נרשם לפורום.

עדי פרג

New member
מקובל עלי כל מה שאתה אומר גיא

מי שכותב כאן תחת שמו המלא התחיל כאן טוב.
בינתיים ספרתי שלושה - אתה, אני ואהרוני.
ואכן אהרוני איננו שאיש הרע פה, להפך - הוא מאפשר כאן חופש דיבור שהלוואי עלינו באתר של איגוד השחייה.
תאמינו או לא - יש שם כפתור "תגובה" לכל הכתבות. פעם ניסיתי את הכפתור הזה, הוא עובד נהדר ואפילו הודיע לי כי "תגובתך תפורסם בכפוף לשיקולי המערכת"
כנראה שהשיקולים שם הם אותם שיקולים שעליהם השופטת ברון כתבה 23 עמודים, אחרת איך תסבירו ששום תגובה מעולם לא פורסמה באתר ההוא...
(מי שלא מאמין שיבדוק אותי : http://isa.one.co.il/ )

ואם כל זה "לא מספיק מקצועי" לאהרוני, אני מבטיח לו משהו מעניין יותר עוד חודש כשתסתיים אליפות אירופה בשחיה.
אם אהרוני רוצה משהו מקצועי לפני האליפות - אני צריך לבדוק את מקורותיי בחו"ל, כי אין כרגע שום דבר מקצועי לומר על "כוחותינו" באיגוד השחייה הישראלי,
מלבד שהם עוסקים במקצוע העתיק ביותר.

תוסיף גם את ניצן שחר לרשימה

הוא גם כותב בשמו המלא אבל איחד את זה למילה אחת
הוא גם הכותב הכי מאוזן פה והכי אמין

doron62

New member
אן לי גם שום בעיה להזדהות בשם מלא

דורון בנימיני -זה רק ארוך מדי לשם משתמש

אלכס 2501

New member
אין לי בעיה לגלות את שמי ומי אני. להפך,

בתנאים נורמאליים הייתי גאה לעשות זאת בפורום כמו זה שאמור להיות של אוהדי ספורט.

לצערי לא אוכל לעשות זאת בתנאים הנוכחיים. אני מקווה שכבר הבנתם מי הם פרג/פלג צ'יש וחבורת הפנסיונרעים שאיתם.
תראו מה עשו לגניאל ומלניק רק מפני שנדמה להם שזה יפגע בנועם צבי. (ועוד בזמן שגניאל האב הוא חבר טוב של פרג ועזר לו כרופא). לכם אולי נראה שזה כלום. אבל, אני יודע מה עובר על הספורטאים כשהם קוראים דברים מהסוג שכתבו פרג/פלג וחלק מהמשתתפים כאן.

אפשר רק לדמיין איך "יצלבו" ומה יעשו לבן/ת שלי כאשר ידעו מי אני.

עדי פרג

New member
איפה כתבתי משהו רע על גניאל? ציטוט והפניה

בבקשה.
ועוד שאלה קטנה : מה בדיוק " לא נורמאלי " בכך שאוהד ספורט כמוני, רוצה ספורט נקי מקומבינות וחושב שעדיף לשלוח לשליחים את מי שיותר מהיר במרחק השליחים?
ונא תעיין בכתבה של פלג בידיעות אחרונות בה הקפידו לצטט את קופטי שהבהיר שהוא לא מבקש לצאת על חשבון גניאל (גניאל זכאי לשחות ה 50 חזה האישי ואיש מעולם לא חלק על כך)
בקיצור - כרגיל כשאין תשובה טובה האלכסים מעקמים את מה שאמרתי ומתנפלים על הדברים העקומים שהם ממציאים...
ובאשר לחששותיך לגבי הבן הם בדמיונך בלבד.
אני מעולם!! לא יצאתי כנגד ספוטאי כזה או אחר עקב הישגיו (או כשלונותיו) הספורטיביים.
אכן היתה לי ויש לי ביקורת כשספורטאי מתחיל לפתוח פה ולדבר על דברים שלא בתחום התמחותו ואיני חוזר בי מכך.
בקיצור אדון אלכס - הפחדנות היא שמובילה אותך שלא להזדהות ולא שום דבר אחר.

עדי פרג

New member
בוא אני אסביר לך ניצן ידידי,

יש רק סיבה אחת שדורון מוכן להזדהות בשמו המלא!
אין לו שום דבר להסתיר.
זה כל ההבדל בינו לבין הפראקסלנסים האלכסים והברוכי2ים.
אם הבנת את זה אז הבנת את כל הסיפור בפורום הזה.
ותאמין לי ניצן - המסיכה בסוף תיקרע וכשזה יקרה פתאום כל הדברים שהאינטרסנטים האלו כתבו כאן יקבלו משמעויות חדשות לגמרי.

אלכס 2501

New member
אתה מתנהג בדיוק כמו אותם אנשים שחושפים

את האברים האינטימיים שלהם בפני עוברים ושבים.
גם הם כמוך בטוחים שאין להם מה להסתיר וגאים להציג את הסטיות שלהם בפני כול העולם

פרג, לך דחוף לפסיכיאטר

עדי פרג

New member
אצל האלכס, שמו הוא "איבר אינטימי"

כל אחד והאינטימיות שלו...
ככה זה אצל מי שמחליף את שמו בשמו...

למעלה