סכמ"ש טיים!!

סכמ"ש טיים!!

שאלת השבוע: אוהבים את חנוכה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

enigma14

New member
סכמשוש

שאלת השבוע: אוהבים את חנוכה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?כן זה דווקא אחלה חג..אני אוהבת בחג את היום שמדליקים את הנר הראשון
היום הכי טוב השבוע:יום שני
היום הפחות טוב השבוע:יום ראשון
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:באווירת הצ׳אק שלקיתי בה החלטתי לראות ביוטיוב קטעים מפלונטר שזאקרי לוי דיבב,ואז בסוף של השיר עם הביריונים בבר אני קולטת בין הביריונים המזמרים את פומבה!הייתי פשוט בשוק...
קניית השבוע:קניות לגיוס
כל כך הרבה ועדיין לא קניתי הכל...
תוכניות לשבוע הבא:להפגש עם חברות,להחזיר את הספר שהשאלתי לסיפרייה ומסיבת גיוס

סדרה:צ׳אק
סרט:פלונטר
ספר:לא קראתי
שיר:שיריי דיסני למינהם..

עוד כמה שנים אני אזכה לצפות בסרט ללא דיבוב

ולמה את מתכוונת? אותו מדובב היה גם בפומבה וגם בפונטר?

enigma14

New member
לאלא זה לא קשור לדיבוב,זה גם בעברית

פשוט רואים פיזית את פומבה בין הביריונים ששרים בסוף השיר (רואים אותו לאיזה כמה שניות צריך פשוט להתרכז )

shirush3

New member
אני אוהבת כשדיסני עושים את הדברים האלה

באיזה שיר זה היה אני אבדוק

איזה מדליק, ראיתי את הסרט עשרות פעמים

ולא קלטתי את זה, מחר אני אחפש אותו.

enigma14

New member
מבחינת מקום אני לא יודעת איפה (אם זה מה--

שהתכוונת..) ומבחינת תפקיד אני הולכת להיות עובדת חדר מבצעים

סיכום

שאלת השבוע: אוהבים את חנוכה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?
כן! למרות שעכשיו אני בחופש זה לא משנה אבל:
יחס ההשקעה/ימי חופש ממש טוב!

היום הכי טוב השבוע: שני! נגמר לי המלווה~
היום הפחות טוב השבוע:היום [שיש] הסתפרתי

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: במוצ"ש נהגתי להרצליה יחד עם ההורים שלי... הם היו בהיסטריה!!! אז במחשבה לאחור זה היה מצחיק~
קניית השבוע רציתי לקנות סמארטפון אבל אני לא מוצא את מה שאני רוצה במחיר טוב!
תוכניות לשבוע הבא: יש חנוכת בית לדודה שלי... ולהיפגש עם חברים שהלכו למכינות וכו'
סרט: ההוביט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שיר: מסכם את כל שירי הקיץ: http://www.youtube.com/watch?v=If5MF4wm1T8

תמונת השבוע: מצורף

סכמ"ש

שאלת השבוע: אוהבים את חנוכה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? החג השנוא והאהוב עלי. שונאת כי אני צריכה להכין את כל האוכל בעצמי, והפיתוי בחג הזה גדול מידי. הכי אוהבת את הכל! זה פשוט חג נפלא נפלא נפלא.

היום הכי טוב השבוע: אתמול, המתנות של הבנות לחג הגיעו בדואר

היום הפחות טוב השבוע: אתמול. היה לנו משברון עם הגדולה

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבנות (תשובתי הניצחית)

קניית השבוע: מתנות לבנות לחג

תוכניות לשבוע הבא: להעביר פעילות חנוכה בגן ובבית ספר

סדרה: white collar

סרט: שרק

ספר: לבד בברלין, נראה לי אני אנטוש אותו בקרוב, הוא קצת מורבידי מידי....

שיר: כל שירי החנוכה

תמונת השבוע:

מתנה מושלמת לחג האורים

הקדמה קצרה - הבנות חולקות חדר, אבל יש להן בעיה ענקית. הגדולה לא יכולה להרדם בלי אור, הקטנה לא יכולה להרדם עם אור. יש לנו מנורה מדליקה עם כמה שלבים של חוזק, אבל כל ערב זה אותו ויכוח.
אז חיפשתי באינטרנט פיתרון ובסוף מצאתי בובה שיש לה בגוף פרוז'קטור של כוכבים.
טוב, זה תיאור נוראי, אבל אני מצרפת את הלינק כדי שתראי בעצמך.
הזמנתי צב לקטנה (כי היא התחפשה לצב בצבוץ) ולגדולה חיפושית פרת משה רבנו (כי היה דיל מעולה על הצב, אבל זה היה או לעוד צב או לחיפושית)

http://www.amazon.com/Cloud-Twilight-Constellation-Night-Turtle/dp/B000BNQC58

כרגע הבעיה היא האור

למרות שהוא מאוד חלש, הקטנה לא נרדמת. האור שעושה הבובה מאוד חלש ועדין, בדקנו אתמול.
דיווחים בשבוע הבא

כמה שאלות לי אלייך

כי חו"ל מעניין אותי

אתם גרים בשכונה יהודית?
אם לא, אתם מדליקים חנוכיה?
אם כן, איך השכנים מגיבים?

ובכלל איך הם כשאת אומרת שאת מישראל?
או שהסיפורים על ה"שכנים הקרירים" באמריקה נכונים...

אז ככה

אנחנו גרים בעיר שבה הקהילה היהודית אינה גדולה. מעט הישראלים שגרים כאן הם שליחים מהעבודה. ומעט משפחות קבועות. שכונות יהודיות דתיות אפשר למצוא בריכוזי ערים גדולות כמו ניו יורק, לוס אנג'לס. ריכוזי ישראלים גדולים, מה שנקרא גטו, ואפשר להשיג שם ידיעות אחרונות, חומוס של צבר וקרמבו יש גם בריכוזי ערים גדולות, קרוב ליהודים, אבל לא תמיד באותה שכונה. בעיר שלנו יש חב"ד, ובערים השכנות יש בתי כנסת. עוד לא ביקרנו באחד, בעיקר כי להשתייך לבית כנסת כאן זה מאוד יקר, ויכול להגיע למאות $$ בשנה (ואפילו יותר)

כן, אנחנו שומרים על החגים היהודים בבית, אנחנו לא דתיים והאספק הדתי של החג לא מדבר אלינו, אלא המסורות ומנהגים. אנחנו מלמדים את הבנות, והן זוכרות גם מהארץ. לחנוכה למשל הכנו סיבובנים תלויים, שמענו את שירי חנוכה, יש לי מצגת של החג באנגלית ובעברית, ולביבות זה מאכל קבוע אצלנו בלי קשר לחנוכה.
היום אני מכינה גם סופגניות ואנחנו מארחים חברים לנר ראשון.

השכנים, החברים ובבית הספר יודעים שאנחנו יהודים. היו כל מיני תגובות, אבל לא תגובות עוינות, אני חושבת שבגלל שזו עיר קטנה (במושגים אמריקאים) ודי נפוץ שיש כאן מהגרים מארצות שונות (בין אם הם כאן שנה או 30 שנה או דור 4 למהגרים). השאלה שלך מעניינת כי שאני אומרת שאני מישראל אני לא מקבלת שום תגובה, לפעמים שאלה אבל לא משהו מיוחד, דווקא שאני אומרת שגדלתי במקום אחר בארה"ב מציפים אותי בשאלות.
אני חושבת שאני גרה בוויסטריה ליין, השכנים נחמדים, אומרים שלום, כמעט כל הבתים בשכונה כבר מקושטים לכבוד החגים. נראה לי "השכנים קרירים" זה תלוי בשכנים ופחות בארץ מוצא. השכנים שלי בישראל היו מזעזעים....... קרירים תהיה מילה נדיבה מידי עבורם.

מקווה שעניתי לך על השאלות

למעלה