סכמ"ש טיים!!

שמחתי לעזור

כך בחשבון שזו החוויה הפרטית שלי, לא יודעת אך זה במקומות אחרים

Shiri from the block

Active member
ענית גם לי על הדרך! מעניין מאוד.
הבנתי שלהרבה אנשים בחו"ל אין דעה על ישראל וזה סתם תפיסה שלנו שכולנו מתעניינים בנו ויש להם דעות שליליות כאלו ואחרות.

לגמרי!

שהיה עמוד ענן, אפילו אדם אחד לא שאל אותי על זה. בחדשות זה תמיד הופיעה מתישהו אחרי הרבע שעה האחרונה וגם לדקה בערך.
זו ממש אשליה ישראלית שכולם מדברים עלינו בכל העולם, ומאוד הופתעתי לגלות שזה לא ככה.... ושוב, זה ככה בעיר בה אני גרה, אולי בניו יורק איפה שיש המון ישראלים המצב אחר.

סכמ"ש קטן סכמ"ש קטן, 8 ימים שמנו נתן

שאלת השבוע: אוהבים את חנוכה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה? כן, רק חבל שזה חג קצר! מקום ראשון זה החופש, מקום שני זה הסופגניות

היום הכי טוב השבוע: היום
המורה שלי נתנה לי אישור סופי, אני עולה על פוינט D: אין אדם מאושר ממני, החלום שלי מתגשם! D:
היום הפחות טוב השבוע: יום חמישי, אתמול. אוח.. נעשתי חולה לפני כמה ימים, והייתי חייבת ללכת לבית ספר כי המורה המדופלמת שלי להיסטוריה החליטה לעשות שעה אחרונה את הבוחן, אז הייתי צריכה עד 15:00 למות על השולחן עד שהבוחן הגיע...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הטקס חנוכה שהועד שכבה עשו לנו בבית ספר, איזה גנובים, הם ניסו להפעיל אותנו, אבל לאף אחד לא היה כוח, אז פשוט לא שיתפנו איתם פעולה, אבל הייתה הצגה מצחיקה.
קניית השבוע טישויים!! סתם, לא קניתי שום דבר מיוחד... אתמול הלכתי לקנות עם אמא שלי חליטות לתה, וגיליתי שזה הרבה יותר טעים ככה, ולא ספוג במים

תוכניות לשבוע הבא: חופש!! לישון, לישון, לישון, ובין לבין לעשות את כל העבודות, השיעורים ולהתכונן למבחנים, בקיצור, הלך החופש.
סדרה: כל הרגילים שאני תמיד רואה...
סרט: ספיידרמן החדש, לא ממזמן סיימתי לראות. את האמת, אהבתי, בעיקר את החלק עם ה"לא! זאת סכין חדה וקטנה!! זאת החולשה שלי!!" *פשיו- הוא יורה את הקורים על היד של האיש*
ספר: למי יש כוח לקרוא?

שיר: זה בגלל ההצגה בטקס https://www.youtube.com/watch?v=gEMdujq5kFM
וזה כי נמאס לי מדיוויד גואטה. השירים שלו יפים, הקליפים גם, נמאס! https://www.youtube.com/watch?v=xyqQ4iT4IeU
תמונת השבוע: עוגיות שעשיתי עם אמא שלי שבוע שעבר ולא היה לי כוח לסכמ"ש אז תהנו מהתמונה עכשיו

אמממ אולי תעשי זריקה נגד שפעת

את חולה המון תותי

העוגיות נראות ממש טוב, ואגב, כן היה סכמ"ש שבוע שעבר (סכמ"ש של שבועיים

החיסונים האלה עושים אותי רק יותר חולה...

אני יודעת שהיה סכמ"ש של שבוע שעבר! הכוונה הייתה שלא היה לי כוח לסכמ"ש. ואני לא מתכוונת לזה של השבועים, אני מתכוונת לזה שאחריו. הסכמ"ש האחרון.

הודעה לא במקום

בבקשה להמנע מתגובות מעליבות כאלה!

תותי, לשיקולך אם למחוק או לא.

מסכמשת

שאלת השבוע: אוהבים את חנוכה? מה אתם הכי אוהבים בחנוכה?
האמת שזה מרגיש לי קצת כאילו חג, בחג אמיתי יש חופש
אבל אני יותר מידי מחבבת סופגניות ולביבות

היום הכי טוב השבוע:
היום!! הייתה מסיבת חנוכה בגן והם היו כאלה מתוקים ומקסימים עם הריקודים שלהם.

היום הפחות טוב השבוע:
לא ממש היה.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
גיליתי את המערכון של מה קשור - שרון: https://www.youtube.com/watch?v=Sc3c9Xj92XU

קניית השבוע:
מאוורר
אני מכורה לרעש.......

תוכניות לשבוע הבא:
ימי הולדת מהגן, הגשה של ממ"ן.......

סדרה:
עד
, נאשוויל, גם קאסל בסדר.

סרט:
הקלטתי את הסרט "הערפל" - מחכה לאומץ לצפות בו.

ספר:
מחכה עדיין להתלקחות

שיר:
לא יצא לי בכלל לשמוע מוזיקה השבוע, רק גלגל"צ - החדשים הישראלים שלנו ממש טובים.

shirush3

New member
מאוורר?

התחלפה העונה

איפה את בקאסל שבנתיים זה רק בסדר?

רעש לבן

הבעל שלי חייב רעש לבן ברקע שהוא ישן, זה מרגיע אותו (ויש עוד כל מיני תיאוריות למה רעש טוב עוזר לשינה עמוקה) הרעש האהוב עליו זה הרעש של המאוורר, בחורף אני מצווה עליו לכבות אותו ואז אני מקבלת את העונש הזה בפלאפון שלו (יש גם רעש חום, לבן, אפור, ורוד....)

וסתם אנקדוטה מעניינת - תינוקות ברחם שומעים רעש לבן עד הלידה - פעימות הלב של אימא שלהם והדם הזורם בעורקים. שהקטנה שלי הייתה בת חודש היא באה איתי למספרה, ולא הפסיקה לבכות עד שהתחילו לעשות לי פאן. הילדה שתקה ונרדמה, והתעוררה שהפאן נכבה. בבית נסיתי שוב את הטריק, חיפשתי ברשת וגיליתי את הסוד לשינה של אימא ונסיעה נטולת צרחות ברכב. הקלטתי 5 דקות של שואב אבק ו 5 דקות של פאן, והעולם שלי השתנה מקצה לקצה.

זה התחיל בדיוק בגלל זה

שזואי נולדה היא הייתה בוכה ואז קראתי שהם צריכים את הרעש העמום הקבוע הזה, עשיתי ניסוי עם הפאן וזה עבד מדהים, בגלל שאי אפשר להשאיר פאן דולק כל הלילה, החלפתי את זה במאוורר, הבעיה שגם אני התמכרתי.
עכשיו לה אין בעיה לישון בלי כלום ואני חייבת מאוורר, בקיץ הוא מכוון עלי ובחורף מכוון לרצפה.
אמא שלי השבוע מעדה ונפלה עליו והוא חצי נשבר וחצי עושה קולות ממש משונים אז הלכתי לקנות, באף מקום לא מצאתי, ועד שמצאתי המניאקים ביקשו על אחד פשוט 120, בחוסר ברירה קניתי אותו

Y. Welis

New member
שמעתי פעם שתינוקות צריכים רעש...

כלומר אין סיבה לחשוש ולא לדבר לידם.

Y. Welis

New member
איזו גירסה של הערפל? כי החדשה לא משהו

אבל המקורית של קרפנטר מ-79', שווה. צמרמורת אמיתית.

למעלה