סכמ"ש טיים!

התמונה, זה אמיתי או מישהו מעריץ

שם את הסדרה? קיים צמח כזה?
אני ממש מקנאה בחורף שלכם, פה הייתה שמש כל הבוקר, אח"כ נעשה קר עם עננים, אבל כלום שום טיפה

shirush3

New member
זה אמיתי!

עמדתי ובהיתי בזה כמו
וקראתי לחברה שלי שתראה גם
ואנשים מסביב הסתכלו מוזר, כרגיל

תעשי גיחה לצפון

בלילה היו רעמים כ"כ חזקים שהעירו אותי

ורבנה רפואית

http://www.ranherbs.com/monograph.asp?pid=470&t=b

אתן תמותו מצחוק שתקראו את הסיפור הבא.... הייתי עם הקטנה אצל הרופא לפני שבוע כדי לאבחן כמה תסמינים שיש לה. הוא הסביר לי על תסמונת מסויימת ואת כל הבעיות הרפואית שיכולות להיות. ואז הוא אמר " והרצינית ביותר היא אמילידאוסס (amyloidosis). את צריכה שאני אסביר לך מה זה?" כמעט נקרעתי מצחוק אבל אמרתי ברצינות "לא, אני רואה האוז" לקח לנו רגע כדי להפסיק לצחוק..........

לא אוז - האוס!

אמילדוסאס היא אחת האבחנות החביבות ביותר על האוס והצוות שלו (ושלא נדע איזו מחלה נוראית זאת - סוג של כשל בכליות, אבל יש לה שם כל כך קליט ונחמד)

גם לופס עלה בדיון עם הרופא

מצחיק מה אנחנו לוקחים איתנו מהסדרות...

ואת חייבת לראות אוז!! זו הסדרה השנייה הכי מצויינת שראיתי אי פעם!!

Shiri from the block

Active member
אוי אמילידאוסס לגמרי חח זה ולופוס, חפרו על זה!
מצחיק כי ג'ניפר מוריסון אמרה שהם תמיד חושבים שזה אחד מהשניים בהתחלה ובסוף זה אף אחד מהם, אבל עדיין מציעים את זה כל פעם מחדש חח

איזה כיף לך!!

מצחיקה את עם ה"כרגיל", אני מבואסת שיש קטעים ביום יום שאין לי עם מי לחלוק, אני לא מכירה אף אחד בסביבה הביתית/עבודתית שצופה בסדרות שלי.

shirush3

New member
בסביבה הקרובה

אף אחד מהחברים שלי לא רואה את הסדרות שלי. (או סדרות בכלל
)
חברה שלי במקרה רואה יומני הערפד וגם היא לא בקצב שלי

אז מבינה חלקית

ובשביל זה אנחנו פה

אולי נחליף בתים?

אני ואמא שלי לא הצלחנו לצאת מהבית בבוקר!
היה מבול, עם טיפות ענקיות כאלה, ואיך שיצאנו מהמעלית התחיל ברד, אז אנחנו עומדות כמו שתי מפגרות, מחכות שהוא יועיל בטובו להיגמר. אני פתחתי את המטרייה שלי אבל אמא שלי לא רצתה, אז היא רצה ואני הלכתי עם המטרייה (היפה שלי) וזהו. שונאת גשם.
ואחרי זה כשחזרתי הביתה עם אח שלי, אז איך שחנינו התחיל טיפטוף, הידוע גם כצ'אפחות לאוזן (מישהו שהיה עם אח שלי בטירונות (עכשיו המישהו הזה בכלא, שתבינו את הבנאדם) אמר את זה ומאז זה נתפס כביטוי אצלנו) , ושניה אחרי שנכנסנו לאזור המקורה (ככה?) שליד המעלית התחיל גשם, ואחרי שנכנסנו למעלית התחיל מבול, אבל ממש, מקלחת רצינית.

עכשיו אני מוכנה להחליף איתכן!!

לטיפטוף המעצבן היינו קוראים בקנדה דיקור סיני

Y. Welis

New member
יש אפילו תה קר של פריגת עם וורבנה...

לא שהוא בריא במיוחד (המון סוכר), אבל הריח נהדר.

Shiri from the block

Active member
ממש על כל מקרה
למרות שאם יבוא אלי ערפד חתיך כמו דיימון, אני לגמרי אזמין אותו להיכנס לביתי

Shiri from the block

Active member
חחחח תמונה אדירה פעם בפורום יומני הערפד גם הייתה מישהי שפירסמה תמונה דומה לזה..

איזה פרק של איך פגשתי עם אמא ראית?
אני לא זוכרת באיזה פרק סיימתי, נראה לי 4 או 5..

למעלה