שבוע הבא, יום חופש!!
שאלת השבוע: גם אותכם העונה הזאתי חירפנה? קר, נעים, שמש, גשם, רוח... מקוררים? חולים? הגוף שלכם הגזים ואתם כבר בשלב השפעת? בכל מקרה, תיהיו בריאים! קצת. האף שלי במצב תקוע ופעם ב- מתחיל לנזול, הידיים שלי קפואות, לעזאזל.
היום הכי טוב השבוע: אמ.. היה שבוע סביר, לא טוב מאוד, לא רע מאוד.
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: השטויות של המחנכת שלי.
חברה שלי מוועדת קישוט ביקשה ממני שאני אצבע משהו, זה היה באמצע שיעור אזרחות עם המחנכת שלי, אז הסכמתי בכיף. ואחרי כמה דקות היא באה לראות איך אני מתקדמת ואז
מחנכת: תעזבי אותה, כל אחד בשלו, את עם הקישוטים והיא עם העבודה (היא לא ידעה שאני צובעת, היא חשבה שאני עושה עבודת כיתה שהיא נתנה)
חברה: היא צובעת משהו אז באתי לבדוק
מחנכת: אל תדאגי, אפשר לשמוח על נעמה בקשר לקישוטים
חברה אחרת שלי: אני לא מבינה למה היא לא בוועדת קישוט
הסתכלתי עליה במבט של "למה אני כן אהיה?!"
מחנכת: אני לא יודעת, היא צריכה להיות מנהלת ועדת קישוט אבל היא עסוקה מידי במתמטיקה. (זה היה אחרי שדיברנו על זה שקיבלתי 84 ו97)
דפקתי מבט של "מה הלך פה עכשיו ומה זה היה אמור להיות?!"
זה היה כל כך מצחיק וכל כך מוזר
מי עסוק מידי? למדתי, יצאו ציונים טובים, אז אני שמחה, מה הקשר?!
קניית השבוע: ספל עם המתכון של הסופלה שוקולד במיקרו של קרין גורן! אני כבר מלא זמן מכינה את המתכון הזה, ואני ואמא שלי היינו בקניון לפני כמה ימים, ופתאום היא קראה לי והראתה לי את זה, ממש התלהבתי, עדיין לא ניסיתי לעשות את זה בכוס.. אני מקווה שיצא טוב
כזה ספל! (אבל לא קנינו את זה באנטר) ומאחורה יש את המתכון, אני אוהבת את הסוג של הכלים האלה אבל ממש התלהבתי מזה שיש כוס למתכון שאני עושה כבר הרבה זמן
תוכניות לשבוע הבא: מבחן בגיאוגרפיה
סדרה: כרגיל..
סרט: כלום
ספר: כן...
שיר: http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
תמונת השבוע: אלפחורס!
מנה כפולה (אחרי שהצלחתי לשכנע את אמא שלי שמנה אחת זה ממש מעט) תראו את השלל
בקופסה העגולה עם הסרט זה למורה שלי למחול, החכמה, שהצליחה בדרך פלא ליפול מסולם, ועכשיו כל הרגל שלה עם גבס, אז אני ועוד כמה בנות שלחנו לה זר פרחים, ופגשתי אותה ביום שני בערב אז נתתי לה את זה, אחרי זה היא סמסה לי שהעוגיות טעימות ותודה רבה
. הקופסה הקטנה לאח שלי, בפנים, על אחת העוגיות, כתבתי לו מזל טוב, והחבאתי אותה עם עוגיות אחרות. ביום שלישי בערב הם עשו מסיבונת שכזו וכשהם התחילו לאכול הם ראו את זה, אח שלי צילם את זה ושלח לי תודה רבה
והגדולה... מה שנשאר בבית, מועחחעחעחע כבר חצי קופסה נעלמה. זה לא אני.
איזה סכמ"ש חופר