סכמ"ש!

סכמ"ש!

שאלת השבוע: לקראת סוכות, יש לכם מנהגים מיוחדים?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום, וחג שמח!

עונההה

שאלת השבוע: לקראת סוכות, יש לכם מנהגים מיוחדים?
לא, הייתי בסוכה אולי פעמיים בחיי, והן היו לפחות לני 20 שנה. השנה עשינו פרגולה במרפסת, אז זה כמו סוכה
תלינו את כל מה שזואי הכינה בגן (שרשראות, וכל מיני צורות חומודות).

היום הכי טוב השבוע:
יום רביעי בשעה 18:08 דקות

היום הפחות טוב השבוע:
יום שלישי בשעה 17:15

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
זואי ושלדון! והקליפ ההזוי הזה שאני יכולה לראות בלופ שוב ושוב ולצחוק כל פעם מחדש: (להריץ ל 0:50)
http://www.youtube.com/watch?v=41eNhxXMesg

קניית השבוע
אתמול!! אייפון 4S חמודדד
, היה לי את 3 ולא יכולתי להוריד אפליקציות, לוקח לי זמן להבין מי נגד מי באפליקציות.

תוכניות לשבוע הבא:
להתכונן למבחן, בתחילת החודש.

סדרה:
האנטומיה ונקמה ורבולושן מוכנות לצפייה!!

סרט:
רפונזל שוב ושוב ושוב.......

ספר:
כ"כ רוצה כבר לסיים עם המבחן ולהתחיל את הספר שלי.

תמונת השבוע:
כ"כ מוזר לראות אותו ככה....................

הוא ממש לא נראה בגיל שהוא...

עצבים עם זה!
הראתי לאמא שלי תמונה של שחקן, אמרתי לה, זרקי בן כמה הוא, היא אומר לי 40 ומשהו... אז הראתי לה את התאריך לידה שלו, הוא עוד מעט בן 50. זה מדהים אותי.

ותתחדשי על האייפון!

תקראי מה שהיא כתבה שוב..

גם אני חשבתי בהתחלה שהיא התכוונה אליו..

שונדרה חתיכת בת %$#$#%

היא מפלצת, זהו, אין שום הסבר אחר, היא פשוט מפלצת חייזרית מעולם אחר, שבו אין לב ואין רגשות!!!
למה היא לא הרגה אותו ביער, גם ככה כולם שם בטראומה, למה להפיל את זה עליהם ועלינו ככה

הקטעים של הוידיאו היו ממש יפים, רק היו צריכים לבחור בתינוקת יותר מכוערת כדי שזה יהיה אמין. אבל זה היה ממש עצוב, אהבתי את מקסטימי.
אריזונה, אני לא מאוהדיה הגדולים, היא ברייט אנד שייני בשבילי, אבל וואו זה ממש אכזרי, גם איבדה רגל וגם קאלי היא זו שהייתה צריכה לעשות את זה?
לקח לי זמן להבין למה כריסטינה לא מגיעה, חשבתי שהיא מתחמקת מאואן, עד שהבנתי ששתיהן פוחדות לעלות על מטוס.
אלכס, היה ונשאר

דרק
גם שהוא מזדקן הוא הורס ויפה ועושה חשק לחבק אותו, אני אוהבת אותם יחד, אני חושבת שהם במקום טוב, ואני שמחה שלפחות שם כרגע אין דרמות.
ביילי BCB זה היה טוב
מקווה שהיא תחזור להיות נאצית (אני שונאת את המילה הזו), שפשוט תחזור להיות רעה!
ואואן.....באמת? התקווה שלך זו אפריל? היא תציל את המצב? זה הזכיר לי סרטים הירואים שהגיבור חוזר אחרי תחנונים שהעולם יהרס אם הוא לא יחזור, כן, זה בדיוק אפריל, יושב עליה בול

פרק עצוב

חפירה..

נראה לי שהיא עשתה את זה בשביל ריטיינג.. כדי שאנשים שיתייאשו אחרי הפרק המאכזב יחזרו.. כמובן שברשת כבר אמרו שהוא ימות אז זה לא כזה משנה.. ולא אהבתי את הקטעים של הוידיאו, כאילו אריק הודיע שהוא לא בא בשביל לשכב על המיטה כל היום, בכלל היה יותר מדי מארק ובקושי הזכירו את לקסי

אריזונה (וואנבי) דארק אנד טוויסטי.. אבל כל הפרק הזה כאב לי יותר על קאליופה.. אירזונה לא מעניינת חבל שהיא לא מתה.. אולי זה מה שהיה משפר את הפרק סיום (אם לא אואן אז לפחות היא..)
מרדית' במטוס
דארק אנד טוויסטי כל כך אהבתי את התגובה שלה ובסוף השיחה שלה עם כריסטינה ואלכס שהצטרף.. איזה אחים.. מזכיר לי את הפרק בעונות הראשונות שכולם היו נגדו והיא אמרה להם שהוא הדוד המעצבן.. ואפחד לא הבין עד שהיא הסבירה שהם (5 המקוריים) משפחה וזה.. והנה עכשיו שלושתם ביחד..
ובכלל אלכס שאמר שהוא מתרחק כי הוא לא יכל להיות זה שלא היה על המטוס וזה.. והוא חזר בשביל התוכנית ילדים וזה..
כריסטינה, מצד אחד בא לי שהיא תחזור אבל יהיו יותר מדי אואן&כריסטינה אז עדיף שהיא תחזור אחרי שמשהו רע (וטוב) יקרה לאואן!! אבל המקום הזה ממש לא בשבילה..
דרק היה מקדרימי דארק אנד טוויסטי ועכשיו עם כל הקטע של היד ומארק.. לפחות קאליופה איתו והם עוזרים אחד לשני..
ושמרדית' אמרה לצ'יף ולג'קסון להגיד לדרק שהיא מצטערת והולכת לכריסטינה זה היה
כי היא רצתה אבל לא יכלה..

הכינוי של ביילי היה אדיר.. ואיך שאלכס אמר לה בגלל שהוא במלא עוזב.. אבל נמאס מהסיפור שלה.. היא כבר לא מעניינת שתחזור להיות נאצית ותעיף את בן לקיבינימט.. אני מעדיף כבר את איליי!!
יש לנו נאצית חדשה!! יותר נכון מדוזה חדשה!! אהבתי את זה שהיא זאת שכולם מפחדים ממנה.. ובצדק!!

ואואן הלך להביא את קפנר?! סיריוסלי?! פרק כזה טובה והיו חייבים להרוס אותו.. לא משנה כמה יעיפו אותה בסוף יחזירו אותה.. היא נאחסית.. ועוד מה שהוא אמר לה.. ברור שהכל באשמתו.. כל מה שקרה זה באשמתו!! אם הוא היה עושה את העבודה שלו אולי מקסטימי היה בחיים.. אבל עדיין בלי לקסי..

מוזר היה לראות את הפרק בלי לקסי..

shirush3

New member
אני ממש אוהבת את מרדית'

דארק אנד טווסטי!
ונראה שהכיוון שלה הולך להיות מעניין

קיצר כל מה שאמרת

נכון, זה באמת היה לי חסר כל הפרק

חוץ מהערה של אלכס לאייברי, לא הזכירו את לקסי בכלל,
אני משערת שבהמשך יזכירו אותה, אבל זה לא פייר שלא נתנו לה את הכבוד שמארק קיבל.
אני גם אהבתי מאוד את הקטע בבר של שלושלתם, המקוריים

את איליי לא סבלתי, אבל ממש ממש מיותר כל הקטעים האלה עם ביילי, זה כ"כ לא היא, זה על גבול המגוחך, יש דברים שעדיף להעביר בטקסט ולא בתמונות

ומארק שהוא אמר שהוא יהיה עם לקסי בסרטון..
אני מעדיף את איליי.. הוא לפחות העמיד אותה במקום ולא גרם לה להיות מיותרת..

shirush3

New member

מקסטימי

לפחות הוא מת

לפני שאמרו שהכינוי של ביילי זה BCB אמרתי שהיא ואיך קוראים לו חייבים דחוף חדר מחוץ לבית חולים (קצת נסחפו
)
והקטע עם המטוס
ואחרי זה ששלותם בפאב (מר אלכס וכרסטינה)

ואת מבינה למה יש עוד סיבה לשנוא את אואן?

כן
הוא הרס לי את הסנגוריה עליו

מעשה כ"כ דבילי ומיותר, בעיקר הדרך שבה זה נעשה,
זאת אומרת אין לי שום שנאה כלפיי קפנר, יש לה קטעים חמודים אפילו, אבל הדרך......הישועה תגיע ממנה, היא תציל את המצב....טו מאץ'.

shirush3

New member
בעיקר איך

למה לעזא לטוס עד אליה?
אין לה קווי טלפון איפה שהיא נמצאת?
ואם אין אז הוא לא חושב שזה סימן מאלוהים לא ליצור איתה קשר?!

ולא הצלחתי למצוא קטעים חמודים שלה

למעלה