סכמ"ש!

גם אני אענה

אני עדיין באווירת הטיסה. זה לא יעבור לי עד שזה יקרה |מתרגש|

שאלת השבוע: לקראת סוכות, יש לכם מנהגים מיוחדים? לא. פעם היה, כשאני ואח שלי היינו קטנים, סבא שלי היה לוקח אותנו עליהם והייתי עושה עם סבתא שלי קישוטים ואח שלי היה בונה עם סבא שלי את הסוכה. אבל גדלנו והתרחקנו מהם אז זה כבר לא בכיף שלנו לשבת ולהזיע בסוכה. אנחנו בכל זאת נוסעים עליהם אבל אנחנו בבית במזגן. גם זה מנהג

היום הכי טוב השבוע: לא היה משהו מיוחד, כל השבוע היה בסדר.
היום הפחות טוב השבוע: אתמול, שההורים שלי ביאסו אותי והורידו את הנסיעה לפיזה... דווקא תכננתי לעשות משהו מגניב
אני יישם אותו על משהו אחר...
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: סדרה שנקראת בייבי דאדי, עם שחקן מקייל XY, פשוט ישבתי וצחקנו 20 דקות, *המלצות נסתרות לשתי סדרות*
קניית השבוע כל מיני דברים לקראת הטיסה

תוכניות לשבוע הבא: אמ.. לא יודעת, מעניין

סדרה: עד עצם היום הזה, קייל XY, בייבי דאדי, ניו גירל *עוד המלצה* שחזר!! וכ'ו
סרט: ראיתי הנוקמים! ומה לצפות כשמצפים או משהו כזה. וואו, ממש התלהבתי מהנוקמים, אני ממש אוהבת את השחקן של איירונמן, אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא שיחק גם את שרלוק בסרט שרלוק.
ספר: אני עדיין בבחירה. ואחרי שגיליתי שתרגמו עוד יומנו של חנון אמא שלי קנתה לי את זה, כי היא פשוט הייתה בחנות ספרים, אבל היא החביאה לי את זה כי אני רוצה לקרוא את זה בטיסה אבל אני גם רוצה לקרוא את זה עכשיו אז זאת הייתה האופציה היחידה
. אני חושבת שאין לי מקום על המדף לעוד ספר...

שיר: http://www.youtube.com/watch?v=F9efdzkX0j4
תמונת השבוע: שוב אין לי. אוף.

שנאתי את הנוקמים..

ראיתי את כל הסרטים שקשורים לזה, ועדיין שנאתי את זה.. לא כמו ששנאתי את הסרט של קפטן אמריקה אבל עדיין.. רוברט דאוני ג'וניור זה השחקן של איירון מן.. איירון מן, לוקי, הוקאיי והאלמנה השחורה (לא מאמין שאני אומר אותה) עשו את כל הסרט.. וכמובן רובין שרבטצ'סקי במדי שילד

העיקר אמא שלי אומרת לי

"לא, אין אלמנה שחורה"
ידעתי את זה. היא שאלה בתחילת הסרט אם אנחנו אמורים לדעת מי זאת, אז אמרתי לה שלדעתי זאת האלמנה השחורה, כי הם אמרו את זה בהתחלה, אז היא אמרה לי שלא
ידעתי.
טום, של לוקי, השם משפחה שלו מסתבך לי, הוא שחקן מעולה. אבל ממש.

היא הייתה גם באיירון מן 2 באותו התפקיד..

הוא אדיר.. הוא עשה להם את רוב הסרט.. ובכלל ב"ת'ור" הוא עשה את כל הסרט..

לא צריך להרחיק לכת, לא את איירון מן ולא את

ת'ור ראיתי. מכל הסרטים האלה ראיתי רק את הנוקמים, ואני רצינית.
עכשיו נזכרתי, השחקן של הענק הירוק, גם מעולה, ראיתי אותו בסרט אחר שהוא שיחק, הוא גם מעולה.

shirush3

New member
רובין

את איך פגשתי את אמא אתה רואה בקצב ארה"ב או יס?

כרגע.. של יס..

עונה קודמת ראיתי במחשב עד הפגרה שיס התחילו להיות כבר בקצב שלהם..
חוץ מזה, זה כבר ניהיה גרוע אז חבל להוריד ולהתאכזב..

הבנתי שאישרו לזה עוד עונה..

העונה עדיין לא עלתה וכבר אישרו לה עוד עונה..

ברור!

הראשון היה נחמד אבל השני היה מעולה, גדול, ועוד אופציות של תיאור!
והקטע האהוב עלי -->

"גם אתם רקדים?" "כן, מה אנחנו לא נראים ככה?"

shirush3

New member
וואיייי כמה צחקתי בזה!!!

ועוד לראות את זה ככה

השני היה הורס

ג'ס

העיקר בסוף הוא מתיישב

"אנד איימ דאן"
והציור של ג'ס

אני ממש מחכה כבר לפרק הבא, רק שלא יאכזבו כי הפרק הראשון היה נראה לי לא הם פתאום, אולי כי הרבה זמן לא ראיתי את זה או כי באמת היה משהו שלא היה זה

shirush3

New member
הוא באמת היה קצת חלש

לקח לי זמן להכנס אליו אבל יכול להיות כי עבר זמן

זאת סדרה כזאת כיפית^_^

אין לי מושג על מה אתם מדברים אבל הגיפ הזה

מעולה (קוראים לזה גיפ, נכון?)

גיף כעיקרון.

אז תתחילי לדעת. ניו גירל, בחורה חדשה, new girl קדימה, יש לך עונה ושני פרקים. בהצלחה ותהני. טוב, את תהני, זאת סדרה מעולה.

למעלה