סכמ"ש!

סכמ"ש!

במסגרת כל הבלאגן של השבוע שלי גם הסכמ"ש קצת ברח. משום מה זה היה לי כל אחר הצהריים בראש ובסוף נשכח. מה יהיה איתי?

שאלת השבוע: מה השיר שאתם דבוקים/ הייתם דבוקים בו ?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום, ושבוע טוב

סכמ"ש

שאלת השבוע: מה השיר שאתם דבוקים/ הייתם דבוקים בו ? זה משתנה לפי תקופות אצלי. הבנות שלי מהקיץ מאוהבות בשיר call me maybe, הן מכירות את רוב המילים ומבקשות אותו כל הזמן. אתם יודעים כמה זה מצחיק לשמוע ולראות ילדות בנות 3 ו5 שרות את השיר הזה?!

היום הכי טוב השבוע: שלישי. בילינו כל היום אצל חברים, היה כיף.

היום הפחות טוב השבוע: לא היה

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבעל שלי היה חולה בשפעת. זוכרים מה אומרים על גבר חולה? שתחפשו במילון גבר חולה, תמצאו את התמונה שלו.

קניית השבוע: קיבלנו מחברים נעלי בית לבנות, זה נחשב?

תוכניות לשבוע הבא: עוד אין

סדרה: שושלת טיודור ו survivor

סרט: פוקאנטס 1 ו -2

ספר: פרש הברונזה

שיר:

תמונת השבוע: אין תמונה השבוע

אמא שלי סיימה אתמול את פרש הברונזה

ואני רוצה להתחיל אותו.
זואי גם מאוהבת בשיר הזה, זה ממש מצחיק לראות אותה שרה אותו

קחי בחשבון שזו טרילוגיה

ובדיוק כמו משחקי הרעב את תצטרכי את הספר הבא לידך. אני קראתי חודשיים אחרי שהקטנה נולדה, ומאז קראתי עוד עשרות פעמים. החלטתי שפעם בשנה אני קוראת את כל הטירלוגיה....

זו לא ספרות גדולה בכלל, אבל הסיפור מדהים (גם האישי, אבל הדרמה ההיסטורית מסביב היא מה שכבשה אותי באמת), והדמות הגברית הראשית וואו!!

בדיוק זו הסיבה שאני מתמהמת

כי עוד לא קראתי את השלישי של משחקי רעב, אני רוצה לסיים טרילוגיה אחת לפני שאני נכנסת לעוד אחת.
לקחתי מהספרייה את שני הראשונים (של פרש הברונזה), אז אמא שלי כבר בשני, והיא גם, כמוך, מאוד אהבה את הסיפור.
זה צריך להיות ממש מדהים אם את מסוגלת לקורא אותו שוב ושוב (אין הרבה ספרים כאלה).

חמוד מאוד

גם לנו יש ארון תחפושות מפואר, כולו מנצנץ ומסתובב. הן אוהבות להתלבש ולשיר. אולי גם אני צריכה לשלוח אותן לאלן

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמשת

שאלת השבוע: מה השיר שאתם דבוקים/ הייתם דבוקים בו ? לייק וואנקה - קרן פלס
היום הכי טוב השבוע: שישי
וגם חמישי, למרות שברובו הוא היה מעיק, בסופו היה דייט עם שירי בלוק

היום הפחות טוב השבוע: לא היה יום ממש רע.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: יש לנו ספר עם תמונות של חיות בגן. חלקן מוכרות יותר (כלב) חלקן מוכרות פחות (תנשמת) [ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד שתנשמת היא חיה מוכרת, אני רוצה לציין שזה גן של ילדים בני שנתיים ועכשיו תנסו לחשוב כמה ילדים בני שנתיים אתם מכירים שיודעים מה זה תנשמת] בקיצור, אני מראה לילדים תמונה של חיה ושואלת אותם מה זה. כשהגיעה תורה של חיה בשם "קביה" [שלצורך הענין גם אני לא שמעתי עליה מעולם] שאלתי את הילדים "איזו חיה זו?" [הייתי מוכנה לקבל אוגרים/עכברים/שפנים בתור תשובה תקפה] אחד הילדים הסתכל בתמונה וענה בלי להסס: נעלי בית!

עוד קטע מהעבודה שייך לגננת ההזויה שלי. יש לנו בגן שתי גננות. אחת של קבוצת הבוגרים ועוד אחת של קבוצת הצעירים שהיא גם המנהלת של הגן. קיצר הגננת של הבוגרים נכנסת לגן שלנו ואומרת לי "יא, איך בא לי משהו מתוק!" אני בתגובה אומרת לה "וואי! כן!! בא לי גומי
" פתאום הגננת של הקטנים מסתובבת אליי ודופקת לי מבט מזועזע. שאלתי מה פשר המבט והיא בשיא הטמטום שואלת אותי "מה יש לך לעשות עם קונדום??"
שאלוהים יעזור לכל הזקנות חסרות הסקס האלו

קניית השבוע מיאו של קייטי פרי (הבושם)
תוכניות לשבוע הבא: למצוא פרטנר שיבוא איתי לעשות קעקוע. לא בא לי לבד

סדרה: פרשיות סמויות. אה וראיתי את הראיון עם סנואו אצל וויטני. איכ היא הסתפרה קצר מידי

סרט: למי יש זמן לסרטים
ספר: אני אמשיך להגיד דקסטר בתקווה שיום אחד אני באמת ארים את הספר מהמדף המאובק שהוא שוכב עליו ואתחיל לקרוא אותו...
שיר: לא הייתה שאלת שיר למעלה
אלא אם כן זו שאלה לגבי שבוע הבא ואז כנראה שאני אמשיך לשמוע לי רדיו קאנטרי נהדר שמצאתי באייטונס ואחפש שירים ששמעתי בו שפשוט לא ניתן למצוא באינטרנט ואתעצבן על כך בהמשך...
תמונת השבוע: נעלי בית!

שבת שלום, ושבוע טוב תודה. גם לך

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Jimmy Kane

New member
איזה ספר דקסטר את קוראת?

כי מ3 זה נהיה גרוע.. והפסקתי
זה אחד המקרים היחידים שבו הסדרה יותר טובה מסדרת ספרים

shirush3

New member
איזה מספר הספר?

נראה לי שבארץ אפילו התייאשו אחרי ה2 הראשונים

shirush3

New member

השינויים שהם עשו בסדרה, לפחות בעונות הראשונות ממש הוסיפו

LeAnnDylan

Well-known member
העונה הראשונה מול הספר הראשון באמת מוצלחת

יותר.
אבל בגלל שבשאר הספרים זו עלילה אחרת, אפשר ליהנות גם מהסדרה וגם מהספרים בלי להשוות. חוץ מזה שכבר ציינתי בעבר שאני ממש אוהבת את הכתיבה של לינדזי. הבחור חולה נפש גאוני

נעלי בית, חמודים!

בואי לאילת ואני אבוא איתך לעשות קעקוע.
איזה את רוצה לעשות ואיפה?
אני מתעצבנת על הבחירות שעשיתי, שלא חשבתי עליהן מספיק
מבחינת הקעקועים עצמם והמיקום שלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
מה אילת

את לא יכולה לגור במקום קרוב יותר

ורוצה לעשות קעקוע ביד על האמה (לא האצבע) בחלק הפנימי.
הרבה זמן אני חושבת לעשות קעקוע אבל די חוששת שאני אתחרט עליו. גם אצלי במשפחה זה לא מתקבל יפה כל כך. ופעם אחרונה שביקרתי את סבא וסבתא שלי והייתה איתי חברה שגרה במושב סבא שלי התחיל לצעוק עליה שהיא גויה בגלל שהיה לה קעקוע

אז באמה זה קצת בעיה כי יותר קשה להסתיר את זה בקיץ. אבל רק שם ממש בא לי לעשות

למעלה