מסכמשת
שאלת השבוע: מה השיר שאתם דבוקים/ הייתם דבוקים בו ? לייק וואנקה - קרן פלס
היום הכי טוב השבוע: שישי
וגם חמישי, למרות שברובו הוא היה מעיק, בסופו היה דייט עם שירי בלוק
היום הפחות טוב השבוע: לא היה יום ממש רע.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: יש לנו ספר עם תמונות של חיות בגן. חלקן מוכרות יותר (כלב) חלקן מוכרות פחות (תנשמת) [ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד שתנשמת היא חיה מוכרת, אני רוצה לציין שזה גן של ילדים בני שנתיים ועכשיו תנסו לחשוב כמה ילדים בני שנתיים אתם מכירים שיודעים מה זה תנשמת] בקיצור, אני מראה לילדים תמונה של חיה ושואלת אותם מה זה. כשהגיעה תורה של חיה בשם "קביה" [שלצורך הענין גם אני לא שמעתי עליה מעולם] שאלתי את הילדים "איזו חיה זו?" [הייתי מוכנה לקבל אוגרים/עכברים/שפנים בתור תשובה תקפה] אחד הילדים הסתכל בתמונה וענה בלי להסס: נעלי בית!
עוד קטע מהעבודה שייך לגננת ההזויה שלי. יש לנו בגן שתי גננות. אחת של קבוצת הבוגרים ועוד אחת של קבוצת הצעירים שהיא גם המנהלת של הגן. קיצר הגננת של הבוגרים נכנסת לגן שלנו ואומרת לי "יא, איך בא לי משהו מתוק!" אני בתגובה אומרת לה "וואי! כן!! בא לי גומי
" פתאום הגננת של הקטנים מסתובבת אליי ודופקת לי מבט מזועזע. שאלתי מה פשר המבט והיא בשיא הטמטום שואלת אותי "מה יש לך לעשות עם קונדום??"
שאלוהים יעזור לכל הזקנות חסרות הסקס האלו
קניית השבוע מיאו של קייטי פרי (הבושם)
תוכניות לשבוע הבא: למצוא פרטנר שיבוא איתי לעשות קעקוע. לא בא לי לבד
סדרה: פרשיות סמויות. אה וראיתי את הראיון עם סנואו אצל וויטני. איכ היא הסתפרה קצר מידי
סרט: למי יש זמן לסרטים
ספר: אני אמשיך להגיד דקסטר בתקווה שיום אחד אני באמת ארים את הספר מהמדף המאובק שהוא שוכב עליו ואתחיל לקרוא אותו...
שיר: לא הייתה שאלת שיר למעלה
אלא אם כן זו שאלה לגבי שבוע הבא ואז כנראה שאני אמשיך לשמוע לי רדיו קאנטרי נהדר שמצאתי באייטונס ואחפש שירים ששמעתי בו שפשוט לא ניתן למצוא באינטרנט ואתעצבן על כך בהמשך...
תמונת השבוע: נעלי בית!
שבת שלום, ושבוע טוב תודה. גם לך
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0