סכמ"ש!

LeAnnDylan

Well-known member
אגב איפה עשית את שלך?

איפה בגוף ז"א. אם זה לא חטטני מידי לשאול...

גם אצלי במשפחה זה לא התקבל טוב

יותר מחצי מהם דתיים, אחת הדודות בכלל רבנית בירושלים.
חש כאלה שיודעים ויש כאלה שלא

את הראשון עשיתי על הכתף, 2 דולפינים בתוך מערבולת מים
הייתי בת 17
והיום אין סיכוי שזה מה שהייתי בוחרת.
השני שלי נעשה על הקרסול וזה מגן דויד יפה - פה אני מצטערת על המיקום, היום הייתי עושה את זה על החלק הפנימי של הזרוע (ממש לפני שמתחילה כף היד). הייתי בת 22
מהשלישי אני הכי מרוצה, עשיתי אותו בקנדה, בגב התחתון - פרפר גדול וציבעוני וממנו יוצאים עלים ירוקים יפים.
מה את רוצה לעשות על האמה? זה משהו קטן, לא?

LeAnnDylan

Well-known member
נשמעים יפים האמת

אגב זרוע זה החלק שבין המרפק לכתף. אמה זה החלק שבין המרפק לפרק כף היד. במיקום שבו אמרת שרצית לעשות את המגן דוד, שם חשבתי לעשות את הקעקוע, כדי שיהיה אפשר להסתיר אותו עם אקססוריז במידת הצורך.
אני רוצה לכתוב שורה משיר שאני אוהבת שמאוד מתאימה לתקופה מסוימת בחיים שלי. תקופה שכבר הסתיימה אבל עדין מלווה אותי בבחירות שאני עושה עד היום לכן היא נראית לי רלוונטית וקשה לי להאמין שאני אצטער עליה ב.. אממ העשור הקרוב נאמר.
השורה - Strong, Even When It Hurts
האמת היא שכל השיר הזה תמיד גורם לי לצמרמורת הזדהות כשאני שומעת אותו. מחזיר אותי לתקופות קצת פחות נעימות בחיים אבל השורה הזו כאילו מסמלת את הסוף של אותה תקופה ואת הכוח והחוזק שהיא סיפקה לי עד ליום הזה. לא חושבת שאני אצליח לתאר את זה כמו שצריך אבל כרגע זה נראה לי נכון לעשות.
הבעיה היא שבגלל שזו שורת ליריקס ולא נגיד מגן דוד, המיקום באמה לפני פרק כף היד, הוא קצת בעייתי כי אני רוצה שזה יהיה כתוב כשורה אחת ארוכה ולא מילה מתחת למילה ואז זה יהיה צריך להיות לכל אורך האמה בחלק הפנימי של היד. שזה מיקום טוב, כמו של מירנדה למברט
שאני מעריצה את הקעקוע שלה! אבל שוב, ענין ההסתרה קצת מקשה על זה.

חשבתי שהתכוונת לאחת מאצבעות בידיים

למרות שכתבת לא אצבע

המשפט הזה ממש יפה ואהבתי את המשמעות שלו, שאת לא בורחת מתקופה שהייתה לא טובה אלא צומחת ממנה, מקסים
והמיקום מושלם לדעתי.
אני אשמח אם, במידה ותלכי על זה, תעלי לנו תמונה.

חחחח

שאני סיפרתי לאימא שלי שעשיתי קעקוע היא ניתקה עלי את הטלפון, התקשרה שוב לבדוק שאני לא עובדת עליה וניתקה, ואז התקשרה לאיים שהיא לא תטפל לי בו שהוא יזדהם
והוא באמת קטן וחמוד, טינקרבל על הכתף (שהיום בחיים לא הייתי עושה, אבל הוא מזכיר לי את סוף הצבא שלי).
אני נורא רוצה לעשות עוד קעקוע או שניים, אבל אני מתעלפת רק שאני נזכרת כמה כאב לי הראשון....

מצחיקה אמא שלך

גם אני ממש מפחדת לעשות עוד אחד, שני הראשונים כאבו מאוד, אבל השלישי (שהיה על עמוד השדרה) כאב אפילו יותר, אני כמעט התעלפתי כי שכחתי לנשום מהכאב (מסכן, הוא עצר, הביא לי מים, הלך לחנות ליד קנה לי סוכריות
).

אני בנתיים מתחבאת מאחורי הלא הספקני והמוחלט של בעלי שלא רוצה עוד קעקועים.

Shiri from the block

Active member
היום הכי טוב בשבוע יום שישי??? אחרי האורגיה המטורפת שהייתה לנו ביום חמישי וככה את מסננת אותנו הצידה??

*נעלב*

LeAnnDylan

Well-known member
מה את נעלבת יא אישה מוכה

כתבתי אותך באותה שורה וציינתי ששאר היום היה זוועתי בגלל לא ציינתי אותו כיום הכי הכי. בכל זאת, את נכללת רק בשלוש שעות מתוכו

חוץ מזה אני לא נעלבת כשאת כותבת את המאמנת הלאסביט שלך לפניי
|הא|

עונה נה נה

שאלת השבוע: מה השיר שאתם דבוקים/ הייתם דבוקים בו ? כבר 3 שבועות שהפסקתי לשמוע מוזיקה כמו בדרך כלל מוסר חשק אבל זה השיר שהייתי דבוקה אליו עד לא מזמן...http://youtu.be/E5kqoC9zzOU
היום הכי טוב השבוע:חמישי

היום הפחות טוב השבוע:שני

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:האמת זה סיפור ארוך מידי לספר אדברים שהיו במפגש שהייתי בו השבוע.. מאז מה שהיה קשה לי לצחוק כמו פעם

קניית השבוע:

תוכניות לשבוע הבא:שעדיין תיהיה לי עבודה ללכת אליה

סדרה:ורוניקה מארס

סרט:

ספר:

שיר:

תמונת השבוע:(לא שמישהו יבין אבל... זכיתי לפגוש את השחקנית הזו השבוע שעשה לי את כל השבוע
(מי שצפה בטלנובלות לפני כמה שנים טובות אמור לדעת במי מדובר...)

Shiri from the block

Active member
זה לוקח זמן, זה באמת לא פשוט.. תאריך "החלמה" ארוך, רשמתי החלמה במרכאות כי זה לא באמת עובר ואף פעם לא שוכחים אותם... אבל הכאב יהיה קל יותר בהמשך.
מקווה שאתם עדיין שוקלים להביא חתול חדש, באמת מאוד מומלץ גם אם את מרגישה שאת לא מוכנה עדיין

ברור ששוקלים... אני רק מחכה שעוד שבוע יעבור על מנת להאיץ את החיפושים אחר בר המזל שיזכה בנו
אימא שלי חשבה אפילו על שם... אבל עדיין לא אזרה את האומץ..

נשבר הלב לקרוא אותך כך

מאחלת לך שתמצאי את הדרך להמשיך הלאה עם הזכרון שלו בתוכך מבלי לאבד את רגעי השמחה בחיים

למעלה