אפשר לומר נאדה?
השבוע היו אצלינו אורחים, זוג חברים טובים עם ביתם הקטנה. פלאס היינו אחרי סופשבוע עמוס ופשוט נגמר לי הכוח.
יום אחד הזמנו פיצות, אני אכלתי בלי גבינה (שמישהו כאן יחשוב להביא תחליף גבינה?! מה פתאום). הוספתי לה תועפות טבסקו ושתיתי הרבה בירה.
ביום השני נסענו לBrugge, אכלנו במסעדה גרועה.
ביום שלישי נסענו לGent, לקחתי אותם למסעדה הטבעונית, אם כי חייבת לומר שהפעם היתה הארוחה החלשה ביותר מאלה שאכלתי שם. קצת ביאס אותי כי דיברתי הרבה בשיבחה של המסעדה. בנוסף היו על הצלחת שני מרכיבים ששניהם לא אוהבים, כמו סלק אדום ועדשים. אבל הסתדרנו בסופו של דבר.
בבית בישלתי להם מה שהכי פשוט, ירקות, אורז (היא צמחונית והוא אוכל בשר מדי פעם), הם אכלו טבעול, אני מצאתי מוצר חדש על המדף בסופרמרקט הרגיל- בורגר סוייה של אלפרו. מאוד טעים בעיניי, אבל כמו בכל המוצרים המעובדים, אחר כך שתיתי הרבה מים. אחרי הפסחא הייתי מותשת ומחוסרת כוח כך שלא בישלתי כמעט.
אתמול הכנתי קוסקוס ומרק מעולים שכבר חוסלו.
מצאתי גם חטיף RAW מעולה שהתחילו למכור בסופרמרקט האורגני, יש שני סוגים, וזה מצויין בשבילי לרעב קטן, או בין הארוחות. פשושיק אמר שהוא יינסה להכין אותם בבית כי נראה לו די פשוט. נראה. גם נטול גלוטן.
http://www.rawhealth.uk.com/product-506-7.html
עולות בי מחשבות על רכישת מכונת גלידה. הגלידה הטבעונית היחידה שמצאתי פה היא גלידת סוייה בטעם ווניל, כמובן שהווניל מלאכותי, ונראה לי שבשביל כמויות גלידה קטנות יהיה נחמד אם תהיה לי מכונה. יש לנו מכונה תעשייתית ואנחנו לא משתמשים בה.