קיבלתי מאחד הלקוחות משלוח ענקי
לאות תודה על הלחם הישן שהוא מקבל ממני.
חסה רגילה עגולה, ועוד סוג מיוחד של חסה עם עלים די עבים ובשרניים, מרירה יותר. עוד לא החלטתי מה לעשות איתה.
הרבה גזרים, עגבניות, ותפוחים קטנים וחמוצים מאוד.
לקח המון זמן להוציא את החול מהכל,
אבל החסה הרגילה כבר חוסלה.
בתכנית- פסטה רחבה ברוטב שמנת סוייה ובטטה. מטגנת בצל, שום ועשבי תיבול, מוסיפה שמנת סוייה, בטטה שבישלתי ומעכתי לפירה- ומערבבת עם השמנת ושאר המרכיבים. מלח, פלפל, מוסקט וקצת פפריקה. יוצא מעולה.
תבשיל סייטן וירקות- תפוחי אדמה, גזר, בצל, זה די פופולרי בבית.
יש לי עוד דלעות קטנות שכנראה אכניס לתנור,
שעועית ירוקה שאחלוט ונאכל עם מלח,
עדשים כתומות שאני מבשלת סתם במים ואוכלת עם מלח פלפל כי זה טעים לי וטוב לבריאות. אני צריכה להתחיל לאכול יותר קטניות, כי אני מרגישה עייפות שנובעת כנראה מהחוסר בברזל. אני לא מקפידה לקחת את הברזל וזה לא הכי אידיאלי.
אני מתכוונת לנסות להכין מוצרלה מהספר mouthwatering vegan, חסרים לי רק אגוזי קשיו שאנסה לקנות היום. זה נראה תהליך מעניין למדי. אם הגבינה תצא כמו שהיא אמורה לצאת, אנסה במהלך השבוע להכין פיצה.