בישולים לסופ"ש

ladybug6

New member
תהרגי אותי איך את מצליחה לייצר כ"כ הרבה

אוכל ובישולים וכל זה בין אריזות ומיונים לקראת המעבר..
מורידה את הכובע!
הכל נשמע מעולה (אולי למעט סלט הביצים
)
 
ככה זה כשיש הרבה

מסובים לשולחן ושומקום ראוי בקירבת מקום להזמין ממנו


אתמול בערב הכנתי חביתת ירק חומוס, חסה ברצועות, צרור פטרוזיליה קצוץ דק, צרור עירית קצוץ דק, חצי חבילת עלי תרד ניוזילנדי, בצל לבן גדול בטבעות, חצי כוס קמח חומוס, רבע כוס קמח תפוחי אדמה ובערך כוס מים. מלח ופלפל שחור. את טבעות הבצל טיגנתי בשמן זית ומעל שפכתי את בלילת הירק.
כיסיתי את המחבת . אחר כך הפכתי. זה יצא מעדן ממש כך שגם הלא טבעונים אכלו בשמחה. אחת הכניסה לכריך.
 

ladybug6

New member
נשמע מצוין!

גם אני מכינה חביתת חומוס כזו בכל מני וריאציות, כדי שתהיה קצת יותר קלילה אני מוסיפה גם מעט קמח לבן. גיליתי שירקות עקומים מוסיפים אווריריות (כאלה שיוצרים כיסי אוויר, כמו חתיכות של גמבה, תירס וכאלה..) וזה עושה את המרקם קליל יותר ופחות דחוס מהקמח חומוס. והירק והבצל מוסיפים המון טעם
 
שני ימי הולדת בסופש

לאחותי ולכלתה, בתקווה שהחתן יחזור מהמילואים.הזמינו ״משהו בסגנון סיני״ אז אכין מוקפץ לפי מה שיהיה מחר בשוק, ואגרול מעלי סיגר, ואולי מרק חמוץ מתוק כלשהו.שטרודל תפוחי עץ מבצק פילו + עוגה קפואה עם מנגו או שוקולד, עוד לא סגורה על זהאני מקווה להספיק להכין להמשך השבוע - קציצות מקמח עדשים, מג׳דרה, סלט כרובבתקווה שיהיה שקט
 

smaak

New member
רציתי לצרף כמה תמונות

אבל בפורמט החדש אני לא יכולה. ישנו כפתור להוספת תמונות, שלא מגיב כשמקליקים עליו משום מה..
אולי זה בגלל שאני משתמשת במק..
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני הוספתי לתזונה שלי תרד- בשביל ה אומגה 3 וחוץ מזה

לשישי בצהרים חומוס עם גרעיני חמני וסלט
ולשבת או עדשים או שעועית עם גרעיני חמניה וסלט
כל זה לצהרים
את התרד אני אוכל בבוקר
 
הכנתי

מוקפץ עם איטריות אורז- הגעתי למסקנה שהן לא מוצלחות לי. לא יודעת הן תמיד נדבקות לי, ואחרי יום הן נהיות קשות- אז מזל שנגמרה לי השקית :)
הכנתי סלט קינואה עם עדשים שחורות
סלט כרוב- פעם ראשונה שיצא לי טעים :) רק לימון ומלח ויצא ממש טעים
ועכשיו עושים סלט פסטה קר עם אנטי-פסטי ושעועית שחורה עם רוטב בלסמי
כמובן גם חומוסים עם מלח, וגם סתם ירקות חתוכים
 

smaak

New member
לגבי אטריות אורז

הן פחות מתאימות לדעתי למאכלים שמכינים לאורך זמן ורוצים לחמם ביום שאחרי, עדיף להשתמש בפסטה רגילה.
אפשרות אחרת היא להוסיף להן הרבה שמן וזה מונע הידבקות, אבל עדיין עדיפה פסטה, ואטריות אורז רק במאכלים שאוכלים באותו יום.
 

יוספה 51

New member
התפרעות גדולה-

מהצד שלי- פסטה עם ערמונים וטופו של ליידיבאג, שעועית רחבה מוקפצת עם פטריות ובצל ירוק בקירמול וקצת אטריות אורז, תפוחי אדמה קטנים אלוהיים, פילאף בורגול וחומוס (לא אשמה בשם הפלצני, זה של בני סיידא), וקישואים חרוכים עם טחינה וסילאן. על זה הוסיפו הוריי סלטים ומוסקה טבעונית נפלאה, ביחד עם כרובית בפירורי לחם. התפוצצנו. היה נפלא.
 

ladybug6

New member


נשמע מדהים!! כמו ארוחה שהייתי משתגעת עליה...
כל הכבוד על החריצות.
 
ליידיבאג, הכנתי אגרולז

על פי ההוראות אצלך בבלוג וההתלהבות היתה - מתלהבת ביותר!
מה הקטע של עלי סיגר מרובעים? הם לא אמורים להיות עגולים? לא שזה ממש משנה.
הטיפ של "דבק" קמח מים היה ממש מעולה. תודה!

היו גם אורז, שני סוגי מוקפץ
שטרודל תפוחי עץ
וסנקור/קסטה
 

ladybug6

New member
אוי אגרולז.. איזה טעים זה

ובגרסה האפויה זה גם לא נוטף שמן, ועושה את זה הרבה יותר קליל!
חח איפה ראית עלי סיגר מרובעים? לא נתקלתי בכאלה

&nbsp
איזה כיף זה ארוחה אסייתית - מתה על זה..
 
נכון, הם היו אפויים


כולם ביקשו שידורים חוזרים בקרוב ופעמים רבות


לא זוכרת מי היצרן - קניתי חבילה ובהפשרה התגלו עלים מרובעים - משונה!
 
למעלה