מה אתם שומעים בחנוכה הזה?

ערן1987

New member
מה אתם שומעים בחנוכה הזה?

וכמה סופגניות אכלתם? כי אני כבר טוחן אותן על ימין ועל שמאל

ערן1987

New member
Madonna - Living For Love

הו פאק, זה יצא רק לפני 3 שעות וזה חדש דנדש, היישר מהתנור! זה מגיע אחרי הדליפה המדוברת של הדמואים של האלבום החדש שלה והבנתי שהוא כבר ב-pre order.

דיפלו בהפקה, אלישיה קיז על הפסנתר.

Music Man XD

New member
אוי, נו.

שיר מעפן, חסר בשר, מיושן... ואתה בטוח שזה דיפלו? אם כן, הוא ממש אכזב.

DAN1EL

New member
Stromae - Papaoutai

ולגבי שאלת הסופגניות (
) - מבחינתי חנוכה מתחיל כמה שבועות קודם, ברגע שמתחילים למכור סופגניות, ואני מתחיל לחגוג בטירוף באותו רגע. נשבע שכבר הפסקתי לספור, אבל אני מניח שכבר חציתי את הסופגנייה ה-15.

&nbsp
אה, ואני אולד-פאשנד לגבי סופגניות. בדונאטס (עוד אהבה) אני קצת יותר הרפתקני (גם כן לא יותר מדי), אבל סופגניות מבחינתי זה עם ריבה. לא אכפת לי לנסות גם שוקולד או ריבת חלב מדי פעם, זה סבבה לגמרי, אבל כאן אני מותח את הגבול (סופגניות עם חלבה
).
תנו לי עם ריבה ואני מרוצה.

ערן1987

New member
חחח גם אצלי זה ככה

רק ברביעי אכלתי בעבודה 4 סופגניות ובחמישי 3.. וזה עוד אחרי שהחזקתי את עצמי!

&nbsp
דיאטה אעלק

Music Man XD

New member
Nicki Minaj ft. Skylar Grey - Bed Of Lies

לא מדהים, אבל אני מחבב את הפזמון.
&nbsp
מוקדם יותר הבוקר שמעתי שני שירים יפהפים של שי צברי ("המלך" ו"לווי אותי"). אני ממש הולך לקנות את האלבום שלו לכשיצא.

Music Man XD

New member
ועכשיו את The Crying Game

לא הבנתי למה לא נתנו קרדיט לג'סי בשיר הזה, מה הקטע?
בכל מקרה, שיר נחמד. לא הכי טוב שהן יכלו לעשות יחד, אבל אני בכל זאת מחבב את זה. הפזמון ממש "ג'סי".

DAN1EL

New member
D'Angelo and The Vanguard - Sugah Daddy

הוא לא "עשה ביונסה" (שאגב, בעצמה "עשתה רדיוהד", אם כבר).
הוא עשה לביונסה בית ספר.
&nbsp
Just Sayin'

Music Man XD

New member
ביונסה אולי לא הראשונה אי פעם

שעשתה מה שהיא עשתה, אבל אין ספק שאחרי שהיא שחררה בהפתעה את האלבום שלה (שאגב, עשה הרבה יותר רעש מזה של רדיוהד, וזו עובדה מוגמרת. אני לא מזלזל בהם, ההפך, רק אומר שכשכוכבת בסדר הגודל הזה עושה מהלך כזה, זה מכה גלים) - הרבה עקבו אחריה ועשו את זה. כאילו, בתקופה האחרונה כל שבוע יש איזה "שחרור הפתעה" כזה.
&nbsp
אין ספק שהיא עשתה כאן מהלך חשוב, משמעותי, שהשפיע ושייזכר.

DAN1EL

New member
ומה נשאר לנו אחרי ה"רעש"?

אלבום בינוני שאנשים שופטים אותו בעיניים לא אובייקטיביות ועפים עליו כאילו הוא מאסטרפיס בזמן שהוא רחוק שנות-אור מכך.

לא יעזור מה תגידו, אני לא אקנה את זה שאתם שופטים את האלבום הזה מנקודת מבט "נקייה" (נכון, אין באמת דבר כזה, אבל עדיין).
עזוב את זה שאתה ציפית לאלבום הזה במיוחד, בתור מעריץ. אבל תחשוב על זה. כשאתה ניגש לשמוע אותו אתה קודם כל אפוף כולך בהתלהבות של "יהההה ביונסה שחררה אלבום בהפתעה והעולם מתחרפן והאייטיונז נשבר! אני עף עליו! איזה מלכההה!".
שנית, אחרי קריירה שלמה של בינוניות, קלישאתיות, מנייריזם, קיטש, המנוני בכי, המנוני פמיניזם שחוקים ונהירה אוטומטית ופתטית אחרי טרנדים, אנחנו מתלהבים מכך שבפעם הראשונה ביונסה מרשה לעצמה קצת "לסטות מדרך הישר" ולהיות טיפ-טיפה הרפתקנית.
נכון, כשהיא מחקה את המינימליזם שבהפקות של לורד וה-XX היא עושה את זה הרבה הרבה (הרבה!) פחות טוב מהם, אבל עדיין מריעים לה. כי לפחות היא עושה את זה. לפחות סוף סוף היא הקליטה מוצר שהמעריצים שלה לא צריכים ממש להתבייש בו.

אז מתלהבים משירים שסיה כתבה והייתה זורקת לפח ביום מוצלח יותר שלה ובאלבום של אריאנה גראנדה הייתם קוטלים אותם.
אז מתלהבים משיר שמארח את פראנק אושן ומשעמם ת'תחת רק כי ביונסה סוף סוף מגניבה מספיק כדי לעבוד איתו.
אז מתלהבים משיר שנשמע כמו המנון איצטדיונים ש-U2 או קולדפליי או אלישיה קיז (או שלושתם ביחד) זרקו לפח.
אז מתלהבים מזה שביונסה לרגע יצאה קצת מהדודתיות שלה ועכשיו היא לא סתם דודה, אלא דודה שמקללת ומדברת על מציצות פה ושם.
אבל היא עדיין דודה.
דודה ביונסה שמנסה, מנסה כל כך, להיות מגניבה.
ובאלבום הזה יש מעט מאוד שירים שבאמת ראויים להתלהבות שלכם.
צר לי, אבל זאת האמת. האמת האובייקטיבית של מישהו שהוא לא מעריץ, ושעדיין חושב שלביונסה יש הרבה פוטנציאל ושברגע שהיא עושה משהו באמת טוב הוא הראשון לשבח אותו ולעוף עליו בשמחה.

אז בסדר, היא עשתה רעש.
גם תינוקות עושים רעש.
גם משאיות זבל בחמש בבוקר.

Music Man XD

New member
זו לא האמת,

זו דעתך! מנומקת ככל שתהיה, זו דעתך ודעתך בלבד. אני חושב אחרת, כידוע לך. אני לא מתכוון להילחם בה כי זו דעתך הלגיטימית, אבל כן אעיר על:
"אני לא אקנה את זה שאתם שופטים את האלבום הזה מנקודת מבט "נקייה"" ועל "עזוב את זה שאתה ציפית לאלבום הזה במיוחד, בתור מעריץ"
&nbsp
ברור שאני לא אובייקטיבי ב-100%, אבל יש גבול לכמה אהדה לאמן יכולה לשנות דעה. ניקח לדוגמה את "לוטוס" של כריסטינה - הוא לא שרד אצלי, בדיוק בגלל זה. העובדה שאני אוהב אותה לא תגרום לי לאהוב שירים כמו LTBL, ולשמוע אותם מרצוני החופשי שנתיים אחרי, עם כל הכבוד.
&nbsp
אבל כאן הסיפור הוא אחר. אני יותר ביקורתי כלפי ביונסה עכשיו מאשר ב-2008, נגיד, ולא אוהב כל דבר שהיא עושה. אבל בשנים האחרונות אני מרגיש שהיא "התקדמה" איתי והיא מספקת את הסחורה (מה שלא קרה עם כריסטינה שציינתי קודם)
אין לך סיבה לפקפק באופן השיפוט שלי, זה סתם מיותר. אני גם לא מרגיש חייב לנמק את הדעות שלי.

DAN1EL

New member
תמיד יש סיבה לפקפק באופן השיפוט של מישהו.

זה בסדר וזה לגיטימי וזה אפילו חשוב.
מצטער אם זה לא נוח לשמוע.
אתה לא חייב לקבל את דעתי, כמובן. מעולם לא טענתי זאת.
אבל אותי לא שכנעת, בכל אופן.
וגם זה בסדר. :)

למעלה