כשאני אומר "צלח את מבחן הזמן"
אני מתכוון לשאול האם בא לאנשים לשמוע את האלבום הזה גם היום.
ואני מתכוון גם מבחינה של האם על רצף ההיסטוריה של המוזיקה, זו יצירה מעניינת או לא.
אלבום הבכורה של ה-XX ואלבום הבכורה של לורד - מבחינה מוזיקלית - הרבה יותר חשובים משל ביונסה, על הרצף ההיסטורי.
כנ"ל לגבי איימי וויינהאוס.
ויש אלבומים שהם גם חשובים אמנותית (בז'אנר שלהם) וגם מצליחים באופן היסטרי - למשל "21" של אדל.
והחדש של ביונסה הוא לא אלבום כזה לדעתי.

כן, היא עשתה צעד היסטורי מבחינה שיווקית (רק שאני חושב שבכל זאת צריך לתת את הקרדיט לרדיוהד, שהיו שם קודם), ובעולם הפופ זה אכן היה צעד משמעותי, ואני לא לוקח את זה ממנה.
אני רק חושב שהצעד הזה - בגלל שהוא היה כל כך בומבסטי - מעוור את השיפוט שלכם.
זה בסופו של דבר היה צעד התאבדותי שהצליח לה מבחינה שיווקית ומנע ממנה להפוך ללא רלוונטית.
אם היא הייתה משחררת נגיד סתם ככה את השיר עם סיה כסינגל ראשון באלבום "רגיל", מישהו היה קונה את זה?
אתה יודע מה, אפילו אם היא הייתה משחרר את DIL, שזה באמת שיר אדיר, כסינגל ראשון, אז מה?
אז כלום. היו מתלהבים ממנו מאוד, ואז...זהו. שאר הסינגלים היו מבאסים את כולם וה-era היה דועך.
כי זה לא אלבום שבאמת היה מעניין למישהו ת'תחת, מבחינת סינגלים, אם הוא היה משוחרר באופן קונבנציונלי.
ואם הוא היה משוחרר באופן קונבנציונלי, אז כולם (כולל פיצ'פורק) היו שופטים אותו כמו שמגיע לו, ולא עפים עליו בהגזמה.